Διαθέτω 2000 ευρώ και θέλω να πάρω μία οθόνη απο 78 ιντσες και πάνω.εχω μπερδευτεί με oled ,qled, neo qled, hz και όλες αυτες τις λεπτομέρειες που δεν γνωρίζω.υπάρχει κάποιος με γνώση να με καθοζηγήσει σε κάτι και γιατί; Να πω επίσης ότι κυρίως παίζω ps5.ευχαριστώ
Θα σας δώσω ορισμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ tips για να αγοράσετε σίγουρα καλή τηλεόραση όταν πρόκειται για LED.
1) Ο φωτισμός πίσω από το panel. Έχουμε σε αύξουσα σειρά τις Edge Led, Direct Led, Full Array, Mini Led και Oled. Πρέπει τουλάχιστον να είναι Full Array για να έχουμε αξιοπρεπές μαύρο στην εικόνα και υψηλή αντίθεση. Επίσης, κοιτάξτε για Local Dimming. Αξίζει.
2) Η τηλεόραση πρέπει να είναι της ίδιας χρονιάς με την αγορά για να μπορεί να ακολουθεί τις ταχύτατες εξελίξεις και να κρατήσει πολλά χρόνια.
3) Για απρόσκοπτη εικόνα σε γρήγορες αλλαγές στο θέμα που προβάλλεται (gaming ή σε αγώνα ποδοσφαίρου η μπάλα να μην αφήνει γραμμή σαν ουρά από πίσω της) η τηλεόραση πρέπει να είναι τουλάχιστον 100Hz.
4) Για την επιλογή των κατάλληλων διαστάσεων της τηλεόρασης, το είδος του δωματίου ΔΕΝ είναι κριτήριο. Το μόνο που έχει σημασία είναι η απόσταση από την θέση θέασης. Δεν έχει σημασία αν είναι τουαλέτα ή σαλόνι. Και πλέον οι 50 ίντσες είναι η ελάχιστη επιλογή με τις τρέχουσες συνήθειες.
5) Η ιδανική ανάλυση είναι η 4Κ. Η 8Κ είναι πανάκριβη και σχεδόν άχρηστη. Η 1080p είναι ξεπερασμένη και αρχαία πλέον.
6) Οι QLED της Samsung δεν είναι OLED, είναι Full Array στην καλύτερη εκδοχή τους.
Υ.Γ. Το 2012 πήρα 3D τηλεόραση LG 47'' για το υπνοδωμάτιο στα 1700 ευρώ και το 2014 η Youtube έκοψε την άδεια χρήσης για τις τηλεοράσεις με έτος κατασκευής πριν το 2013. Αυτό μου έχει δημιουργήσει ανασφάλεια, αν και με τόσο ανταγωνισμό δύσκολα θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
Το ξαναλέω η 15 ετών κορυφαία τότε Samsung με local dimming καινολα τα καλόγρια - η μόνη αντάξια εναλλακτική στην Pioneer και την Plasma τεχνολογία της - έπαιξε έως προχτές ΑΨΟΓΑ !!!!!! Κόστισε τότε πάνω από 3.500 αλλά.. ακόμη και σήμερα έχει - είχε - αξιοπρεπέστατη εικόνα ! Αν δεν χαλάτε ( παίζει αρνητικά τα χρώματα ) θα την κρατούσα ένα δύο χρόνια ακόμη .... Αλλά.... Όλα έχουν ένα κύκλο ζωής - και αυτό το πάνελ έγραψε ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ! Συμπτωματικά χάλασε και η 46 τής κρεβατοκάμαρας και έχω τη συνείδηση τακτοποιημένη - μιλάμε για ανάγκη επιβίωσης πια ! Άρα.... Oled 65 Samsung με 1800 Ε αλλά ο Sussano θα τα βρει παλούκια με τα νέα φόρμα .....
sussano μόνο με διπλή έξοδο sto player και οπτική ίνα
Αν ενδιαφέρεσαι για OLED θα έλεγα κοίτα καλύτερα σε LG. Η LG είναι μακράν καλύτερη σε αντοχή στο burn in πράγμα από το οποίο εξακολουθούν να υποφέρουν οι OLED.
Να είναι 100Hz το Panel όμως, όχι π.χ. 120Hz True Motion (LG) (το οποίο είναι 60Hz Refresh Rate και δημιουργεί άλλα 60 frames μόνο του, γιατί μπορεί να δημιουργεί artifacts στην εικόνα) ή το αντίστοιχο Refresh Rate σε Samsung είναι "/2" (το μισό πάλι) με τις μαλακίες που έχουν κάνει λόγο marketing και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη ποιο είναι το κανονικό Refresh Rate του Panel που έχουν.
Καλός οδηγός του Skroutz εδώ: https://www.skroutz.gr/guides/13.Poia-tileorasi-na-pareis-Osa-prepei-na-gnorizeis-prin-tin-agora.html
Εγώ πήρα για σαλόνι μια LG Nanocell πριν 2-3 χρόνια και με το που την σύνδεσα στο wifi πετάει διαφημήσεις και όταν βλέπεις κανάλια στην κεραία που είναι απλά Απαράδεκτο. Το έχουν παρακάνει... (Εγώ δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση)
Απίστευτο link! Σε ευχαριστούμε πολύ!
Από πότε το χαζοκούτι είναι ανάγκη επιβίωσης ??? Δεν πάμε καλά μ φντ ...
Βιλάκος, Ε όχι και χαζοκούτι! Χαζοπίνακας τώρα πια. Τουλάχιστον την εποχή που ήταν χαζοκούτι χρησίμευε να αφήνεις και μερικά πράγματα πάνω από τα σεμεδάκια, τώρα πάνε αυτά.
χαχαχαχαχαχα
Τα τιπς σου είναι όλα λάθος .
Χαλάρωσε επιστήμονα.
Αν θελεις να βοηθησεις, δωσε συμβουλες. Μην σχολιαζεις.
Όλοι πετάνε μια μπαρούφα και δεν την αιτιολογούν. Κλασσική βλακεία του ινσταγκραμ που μεταφέρεται και σε σοβαρές συζητήσεις. Ρε τι τραβάμε
Για αυτό πρέπει να εχουμε κριτική σκέψη. Καμία πληροφορία πανω στη γη δεν ειναι 100% αξιόπιστη. Οσες περισσότερες πηγές, τοσο πλησιαζουμε στο 99%. Ακόμη και την πιο βλακεία την λαμβανουμε υποψην.
Λες για αξιοπρεπές μαύρο με αυτη την σειρά Edge Led, Direct Led, Full Array, Mini Led και Oled
Ποιο ειναι το καλύτερο το Edge Led η το Oled ?
Απο το χειρότερο στο καλύτερο. Για αρκετα χρόνια η OLED θα ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει σε εικόνα μεχρι να ερθουν τα micro led. Σε 10 χρόνια ισως....
Για μενα το πιο value for money ειναι η mini led. Πλησιαζει την Oled σε μαύρο, αλλα την ξεπερναει σε φωτεινότητα.
Η γνώμη μου φίλε είναι να μην πάρεις τίποτα στα 6 χρόνια τηλεόραση αξίας 2.000 ευρώ 60 μου χάλασε η μητρική και δεν αξίζει να τη φτιάξω ούτε βρίσκομαι μητρική.απαράδεκτη η LG αλλά και όλες οι εταιρίες που φτιάχνουν υποτίθεται premium μοντέλα και στα 6 χρόνια το πετάς. Ποτέ ξανά πάνω από πέντε κατοστάρικα για οτιδήποτε
Εγώ έχω μια HD 55 Samsung το κορυφαίο τότε μοντέλο 15 χρόνια πριν που προτίμησα από την Pioneer plasma για τη φωτεινή εικόνα και τα χρώματα κι ας υστερουσε σε απόλυτο μαύρο και τώρα παρουσίασε καμένη πλακέτα ( μάλλον ) γιατί δείχνει τα χρώματα αρνητικά σαν φιλμ !!!! Έχει όμως δεκάδες χιλιάδες ώρες - πρακτικά έμενε συνεχώς άναμενη για ασφάλεια στο σπίτι ... Μάλλον έκανε λοιπόν απόσβεση στο μεγάλο της κόστος και μόλις γύρισα από την Ελεκτρονετ που βρήκα την Oled 65" στα 1900 !!!! Με γεια μας - μάλλον αν και η πιο φθηνή 8K Q led είναι πιο future proof αγορά ! Τελικά όταν χαλάει κάτι το αντικαθιστας ! Για σκέψου τι μας έχουν φορέσει η Apple κλπ με προϊόντα με ημερομηνία λήξης ακόμη και σε τέλεια λειτουργική κατάσταση ... Σαν καταναλωτής συνειδητοποιημένος μπορώ μόνο να σου πω ... ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Μ' ΑΡΕΣΕΙ !!!! Η κάνω λάθος ?????
Σχετικά με την LG έχω να αναφέρω την εξής αντίστοιχη εμπειρία με του φίλου παραπάνω. Είχα αγοράσει τη ναυαρχίδα της LG 47LH9000, την εποχή εκείνη ήταν τηλεόραση αναφοράς και είχει ότι καλύτερο σε τεχνολογία και κορυφαίες ρυμθμίσεις οθόνης. Η εικόνα της ήταν ότι καλύτερο, αλλά η εγγύηση της LG δυστυχώς δεν ήταν αυτή που περίμενα. Μέσα στο χρόνο εγγύησης χάλασε το panel και ζήτησα αντικατασταση της τηλεόρασης με καινούργια, την οποία η εταιρία δε δεχτηκε, αλλά συμφώνησε στην αλλαγή του panel από εξουσιοδοτημένο επισκευαστή. Πριν λήξει η εγγύηση του νέου panel παρουσίασε νέα βλάβη και νέα επισκευή. Αυτό έγινε συνολικά 5 φορές και ευτυχώς την τελευταία φορά η επισκευή πρέπει να ήταν πετυχημένη, γιατί η τηλεόραση ακόμα παίζει κανονικά από το 2010 που αγοράστηκε. Προσοχή λοιπόν στους όρους εγγύησης και κάτι που έμαθα εκ των υστέρων στην Ευρωπαική νομοθεσία για τα θέματα αυτά πρέπει να παρεμβαίνει και ο έμπορος με την εταιρία και όχι να βάζει τον πελάτη να βγάζει άκρη απευθείας με την εταιρία. Ειναι πολλοί έμπροροι που πετάνε το μπαλάκι στον πελάτη ενώ έχουν υποχρέωση να αναλάβουν όλα τα διαδιαστικά θέματα εντός του χρόνου της εγγύησης.
Ακριβώς το ίδιο μοντέλο ίδιες ίντσες το είχα αγοράσει κι'εγώ το 2010 έπαιζε μέχρι πριν τρεις μέρες ασταμάτητα με κακή χρήση μετά από 13 χρόνια έκαψε πλακέτα και δεν συμφέρει η επισκευή της !
Έχω την F&U Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD QLED FLQ5022UH HDR (2022) Όταν παρακολουθώ τα κανάλια ant1, alpha, SKAI κλπ. Η ανάλυση της τηλεόρασης είναι στα 1080i HD και είναι πολύ χάλια. Πως γίνετε 4Κ?
ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ.... φταίνε τα κανάλια και η ανάλυση που εκπέμπουν, και όχι η τηλεόραση σου. (... βλέπεις ακόμα κανάλια ελληνικά;;;)
6 χρόνια για τηλεόραση καλά είναι, ιδίως με τις αλλαγές που φέρνουν τα καινούργια μοντέλα και κάνουν τις παλιές απαρχαιωμένες. Μπας και ήθελες να την δώσεις προίκα στα παιδιά σου;
Να μην δώσεις τόσα λεφτά για τηλεόραση δεν ΑΞΙΖΕΙ!!!
330€ το χρόνο 33€ το μήνα δηλαδή φίλε σου κράτησε λες 6 χρόνια δηλαδή τι έπρεπε να την δώσεις δώρο στο εγγονι σου
Θεωρούμε πλέον δεδομένο ότι μία συσκευή δεν θα κρατήσει 15 ή 20 χρόνια και αυτό είναι λυπηρό.
καμια σχεση η τεχνολογια που σου κρατουσε 15 χρονια,με την σημερινη που κραταει τα μισα.μιλαμε για εντελως διαφορετικες τεχνολογιες,αλλη χρηση,αλλα μεγεθη.
Καθιερώθηκε από όλες τις μάρκες ( τουλάχιστον σίγουρα στις τηλεοράσεις ) εδώ και 10 χρόνια η πολύ χαμηλή ποιότητα κατασκευής και το κυνήγι της μείωσης του κόστους. Η μεγάλη κοροϊδία στο καταναλωτή είναι οι ψευτοδυνατότητες "smart" που σπάνια λειτουργούν ενώ έχουν κάνει τον καταναλωτή να νομίζει ότι αγοράζοντας τηλεόραση αγοράζει υπολογιστή και μετά όταν δει την αλήθεια αρχίζει τα " γαλλικά ". Το χειρότερο όμως πρόβλημα στην αντοχή των τηλεοράσεων , εκτός των πάμφθηνων υλικών, των πολύ φτηνιάρικων πυκνωτών που ευθύνονται για καταστροφές τροφοδοτικών, τα χείριστης ποιότητας πάνελ, είναι τα LED που πριν 15 χρόνια έταζαν πολλά για αυτή τη τεχνολογία. Είναι πολύ ευαίσθητα στις αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος και χαλάνε πολύ εύκολα παρά τη μεγάλη κοροϊδία ότι κρατάνε πάνω από 30.000 ώρες. Πολύ καλύτερες ήταν οι λάμπες φθορισμού πριν τα LED. Το ίδιο που ισχύει και για τις απλές λάμπες για φως. Για OLED δεν έχω ασχοληθεί καθόλου γιατί μαθαίνω ότι έχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα που είχαν οι PLASMA. Κατά τα άλλα 4K 8K 18K smartTV και άλλα τέτοια αστειάκια που κοστίζουν όμως. Θα προτιμούσα να έφευγαν εντελώς οι " smart " δυνατότητες και τα πολλά " Κ " και να έφτιαχναν λίγο καλύτερες τηλεοράσεις όπως τουλάχιστον ως το 2013. Αλλά άλλες οι βουλές του... μάρκετινγκ.
δεν διαφωνω φιλε μου, αλλα απο την αλλη μπορεις να παρεις 70'' με 600 ευρω. Πιο παλια ηθελες 5000 ευρω. Ε οκ κρατουσε 15-20 χρονια, τωρα κραταει 5, βάλτα κάτω. Σε 20 χρονια θα εχεις δωσει 2000 ευρω εξοικονομοντας περιπου 3000 ευρω, και εχεις και καθε 5 χρονια καινουργια τηλεοραση.
Το θεμα ειναι τι γινεται το πλαστικο οι πλακετες και πως ανακυκλωνοντε (εαν).
ΥΓ εγω εχω τηλεοραση 6 χρονια τωρα αψογη με 250€.
Δεν είναι ότι η συσκευή δεν αντέχει, αλλά στα 15 ή 20 χρόνια θα είναι για πέταμα όχι επειδή δεν θα δουλεύει πια, αλλά επειδή θα έχει ξεπεραστεί 3 φορές από τεχνολογίες. Παλιά έφτιαχναν την ίδια μ***** από το 70 μέχρι το 90 με λίγες ουσιαστικές διαφορές, ενώ σήμερα βγαίνουν συνεχώς καινούργιες τεχνολογίες οι οποίες αναβαθμίζουν το user experience. Πάρε 8Κ VRR και ότι υπάρχει ή θα υπάρξει στο μέλλον για gaming ή οτιδήποτε κάνει κάποιος σε τηλεόραση. Αν την θες να βλέπεις Μενεγάκη καλή θα είναι και σε 15 χρόνια...
θα διαφωνησω για το οτι οι smart δεν αξιζουν κι οτι μας πουλανε παραμυθια οτι ειναι σαν υπολογιστες κλπ. Οπωσδηποτε δνε μπορουν να σταθουν ως υπολογιστες οι τηλεορασεις, τουλαχιστον πιστευω οχι για τα επομενα 5 με δεκα χρονια. Ομως, βρισκω πολυ βολικο το γεγονος οτι πλεον μπορεις να συνδεεσαι wifi στο οικιακο σου δικτυο, να συνδεεις οποια συσκευη θες (ακουστικα, ηχομπαρες, media players κλπ) μεσω bluetooth και το κυριοτερο μπορεις να χεις οποια τηλεοπτικη πλατφορμα θες στο χειριστηριο σου ( EON, Cosmote, netflix, prime, vodafone, amazon tv κλπ) και να την ενεργοποιεις αμεσως συν το youtube. Ακομα και τα ελευθερα καναλια χωρις την χρηση RF αλλα μεσω ιντερνετ. Ολα αυτα ειναι εξελιξη συγκριτικα πχ. με τις τηλεορασεις πριν δεκα - 15 χρονια που δεν υπηρχε δυνατοτητα ασυρματης συνδεσης στο διαδικτυο, μονο με ethernet, δεν παρειχαν τιποτα απο αυτα που αναφερα, και η συνδεση ηταν πιο αργη κι απο ριπλεϋ..
Πολυθρόνα να καθεσαι πιο μπροστά και να πάρεις καλύτερη ποιότητα μικρότερο μέγεθος.Επιπλέον, σε αυτές τις Ίντσες αρχίζει να έχει νόημα το 8κ.
Τι υλικό 8k θα βλεπης όταν καλά καλά οι τίτλοι blu ray εινε ελάχιστοι πάντα για την Ελλάδα όσο για πρόγραμμα καναλιών θα δική η ΕΡΤ παγκόσμιο κύπελλο σε 4k ανάλυση κσλοοο για να εινε αλήθεια
Οι τίτλοι BLU RAY εδώ στην Ελλάδα δεν είναι πια ούτε ελάχιστοι. Είναι εντελώς ανύπαρκτοι αφού οι εταιρίες που ασχολούνταν με την εισαγωγή, υποτιτλισμό και προώθηση στα μαγαζιά έκλεισαν όλες. Μόνο ξένα BLU RAY και κόψτε το λαιμό σας για να βρείτε και να βάλετε μόνοι σας ελληνικούς υπότιτλους. Τα λίγα βιντεοκλάμπ που απόμειναν κατεβάζουν κι αυτά από τόρεντ τις καινούριες (από 2020 και μετά) ταινίες τις μετατρέπουν σε DVD με άθλιο αποτέλεσμα σε εικόνα, σπαστή κίνηση και ήχο κατώτερα κι από την εποχή της βιντεοκασέτας. Τι να τα κάνεις τα 8Κ? Αν τα δεις αυτά σε τέτοια τηλεόραση ακόμα και να προσπαθήσεις να τα παραβλέψεις , μετά από λίγο ζαλίζεσαι και δεν μπορείς να δεις άλλο. Ακόμα και τα 4κ με το ζόρι έχουν νόημα μόνο αν έχεις συνδρομητικά κανάλια. Εκτός αν κάποιοι τους αρκεί να βλέπουν κάποια DEMO βιντεάκια κατεβασμένα από το Ιντερνετ.
Οι τηλεοράσεις αυτές έχουν νόημα μόνο αν έχεις ενεργή συνδρομή σε official streaming site για να βλέπεις ποιοτικό περιεχόμενο. Αν δίνει κάποιος 1500 για τηλεόραση και τσιγκουνεύεται να πάρει μισό-μισό ένα netflix subscription με κάποιον άλλον είναι για λύπηση.
μην παρεις OLED σε αυτες τις ιντσες (και σε αυτο το budget). Αν σου κανει κανα burn -in η OLED που το εχει ψωμοτυρι θα αδειασεις τρια πακετα χαρτομαντηλα. Πηγαινε σε QLED με κλειστα ματια, γιατι οσο κι αν αφησεις παγωμενη την εικονα (idle) δεν θα κανει το παραμικρο. Η μονη διαφορα με την OLED ειναι η μικρη αποκλιση απο την χρωματικη παλετα οταν ανεβαζεις την φωτεινοτητα στην QLED που συγκριτικα η OLED δεν μασαει, και οσο κι αν ανεβασεις το brightness τα χρωματα παραμενουν ζωηρα και σταθερα χωρις να
ξεθωριαζουν κατι που οντως ειναι πολυ εντυπωσιακο εκθαμβωτικο θα ελεγα, και κατι που κανει τις OLED παντος φιρμας τις κορυφαιες για θεαση. Οποτε για παιχνιδι, πηγαινε στην QLED, στην σιγουρια οτι δεν θα παθει τιποτα ακομα κι αν την εχεις ξεχασει ανοιχτη τον Ιουνιο κι επιστρεψεις απο τις διακοπες τον Σεπτεμβριο. Ριξε μια ματια στην TCL QLED 75C735. Η καλυτερη budget 4k 144Hz τηλεοραση στον κοσμο. ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ η 65αρα και κανα 1200αρι η 75αρα!! Προσοχη εδω: μην πας στην TCL QLED 75C735K. Eιναι ημερα με τη νυχτα γιατι η QLED 75C735 σκετο χωρις το Κ βγαζει 144Hz ρυθμο αναεωσης, κατι που το θες για το ps5 ενω η C735K βγαζει fps 60Ηz. Καλη αγορα.
85άρα μέχρι €2Κ μη πάρεις…
Αν το budget σου είναι τα 2 χιλιάρικα, πας εδώ:
https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/39/Panasonic/f/453891_533183_1237721/OLED-65-2021.html
Για να πάρεις μια τάξη μεγέθους, αυτό είναι το κόστος μιας 77άρα με κορυφαία ποιότητα:
Τώρα αν απλά θέλεις ίντσες και όχι ποιότητα, πάρε ότι βρεις… στα €2Κ καλή 85άρα δε θα βρεις, οπότε δεν έχει σημασία…
Φίλε μου η βασίλισσα των τηλεοράσεων συμβολικά είναι η sony, όμως για ps 5 μία philips είναι άξια!
τον καιρο εκεινο...σημερα overall σε ποιοτητα,αξιοπιστια,after sale support,ειναι η lg.
ειδικα το service της sony ειναι made in lidl...εαν σου βγαλει προβλημα η τηλεοραση και δεν επισκευαζεται,ή δεν θελουν να την επισκευασουν,θα παρεις ως αντικατασταση αυτης μια πολυ ωραια χτυπημενη και ταλαιπωρημενη refurbished και θα τρεχεις και δεν θα φτανεις..!!...ου μπλεξεις....
η sony η panasonic οτι πληρωνεις παιρνεις
μην ξεχνας το after sale support της sony που ειναι για γελια.εαν θες οπωσδηποτε sony...και καλα, αγοραζεις και κανεις τον Σταυρο σου να μην σου βγαλει προβλημα.
βαλε τις διπλα διπλα με lg & samsyng και μετα ελα να μου πεις
Ρε bro είχα πάρει μια Sony και κάθε φορα που την άνοιγα είχε θολούρα η οθόνη , την έστειλα πίσω για συσκευή και μου είπαν ότι ήταν προβληματική και έβαλα 100 ευρώ παραπάνω και πήρα μια Samsung QLED 60T μέχρι στιγμς την έχω 2 μιση χρονια ούτε ένα πρόβλημα και για gaming είναι άψογη τηλεόραση με input lag κάτω από 9 miliseconds .
Samsung Q60T 75΄΄, οτι χειροτερο εχω αγορασει στη ζωη μου.μεσα στα 2 χρονια εχει παει 2 φορες για αλλαγη πανελ και πλεον ειμαι εκτος εγγυησης και ανταλλαζω καταγγελιες με τη Samsung. απαραδεκτοι ολοι τους εκει, σε σημειο που η εξηπυρετηση πελατων τους μου εστελνε email χωρις να βαζουν ονομα στο ποιος το στελνει. Η προηγουμενη που ειχα ηταν sony και παιζει ακομα απροβληματιστα μετα απο 7 χρονια. Τελικα νομιζω πως ειναι ολα θεμα τυχης, αλλα σιγουρα η τεχνολγια δεν κραταει πλεον οπως κραταγε παλια.
την πατησα και γω με την Samsung , 20 μερες μετα την εγγυση , εληξε και την πεταξα . διαρκεια ζωης 2 χρονια και 20 μερες
Καλά που μου το'πες ... Μόλις έχασαν πελάτη !!!
Εγώ θα έπαιρνα Sony αν ήθελα premium.
Έχω δύο μια εικοσαετίας κ μια οκταετίας ποτέ δεν χάλασε καμία με ατελείωτες ώρες χρήσης. Επίσης οι Sony δεν χρειάζεται να βάλεις πάνω πολύ τεχνολογία για να φανεί καλή σαν τηλεόραση όπως τα δύο brand lg και Samsung.
Έχει την τεχνογνωσία να φτιάχνει καλύτερες τηλεοράσεις , τώρα αν έχεις τα λεφτά να βάλεις και την τελευταία τεχνολογία σε αυτήν,θα έχεις μακράν την καλύτερη τηλεόραση σε όλα. Για αυτό είναι πιο ακριβές στην αγορά. Επίσης την ροή εικόνας των lg κάθε φορά που βλέπω ενώ έχω sony την θεωρώ ερασιτεχνική,πολύ κακή. Γι'αυτό σου λέω το παν δεν είναι η τεχνολογία μόνο αλλά η συνολική απόκριση της τηλεόρασης και αυτό μπορεί να το κάνουν μόνο οι Sony τηλεοράσεις οι οποίες είναι ο Βασιλιάς.
Πειτε μου τη γνωμη σας για αγορα sony εως 1000 ευρω
50 ιντσων
C1 LG μόνο. Ναυαρχίδα. Βέβαια δε ξέρω αν φτάνουν τα χρήματα για αυτές τις ίντσες
Παθών με τηλεόραση. Είχα αγοράσει μια LG OLED 55 και συγκεκριμένα την LG OLED B7. Ήθελα κι εγώ Καλή θέαση, καλά μαύρα και όλες αυτές τις σαχλαμάρες. Το αποτέλεσμα; Χάλασε (μία μέρα δεν άνοιξε καν, καμμένο πανελ) μόλις έκλεισε την πενταετία. Και την προσέχαμε πάρα πολύ (ποτέ στατική εικόνα, όχι άσκοπη λειτουργία κτλ).Πάνε τα 1500€. Ακόμα τα κλαίω. Λες και μας περισσεύουν.! Η εταιρεία δεν αναγνώρισε τίποτα. Έληξε η εγγύηση μου είπαν, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μάλιστα μου έκανε και προσφορά για αλλαγή πάνελ στα 1800€ όταν η καινούρια παραπλήσια κόστιζε 1200€. Δηλαδή μας εμπαίζει κιόλας. Τώρα βλέπω από 1 παλιά 20ετιας 32ρα philips. Κούμπωσα πάνω της ένα tvbox, και πιστέψτε με, η εικόνα της είναι άψογη. Ποτέ ξανά ακριβή και με υποτιθέμενη καλύτερη τεχνολογία. Και προσωπικά εγώ, ποτέ ξανά LG
Οτι παρεις κοιτα τα herz https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/28/Samsung/f/356338_741788_913399_913400_913403/4K-Ultra-HD-70-kai-ano-ypostirixi-pvr-Media-Player-100hz-ano.html?o=120hz&order_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=2000&price_min=
55 65 75 μπορεις να εχει 120 hz στο xbox series s και στο playstasion5 μεσο dlg λειτουργιας για pc δεν γνωριζω
Για λειτουργία pc τα hz κοιτάμε ή την ανάλυση οθόνης?
Κρατα τα λευτα σου ερχονται δυσκολοι καιροι
Πάρε projector. Με 200 ευρώ βλέπεις σινεμά στο σπίτι σου
Γνωρίζετε κάποιον που να αξίζει; Με ενδιαφέρει.
me 200E δε θα πάρεις καλό προτζέκτορα. θες τουλάχιστον 800Ε για 1080p και 1000+ gia 4k. Θα έβλεπα benQ & epson - ποτέ Οptoma ή οποιδήποτε "amazon" μοντέλο.
για να παρεις καλο προβολι,θες πανω απο χιλιαρικο,συν το πανι συν την καλωδιωση.
Φιλε μου αν είσαι fan της SONY δες τι έκανε αυτή η εταιρία με τις TV τις με το (σύστημα ONE SONY) δηλαδή ψάξε TV Με επεξεργαστή X1 τις SONY και μετά μιλάμε...
Hisense U7H (https://www.skroutz.gr/s/37363412/Hisense-Smart-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-65-4K-UHD-LED-65U7HQ-HDR-2022.html)
Μην το σκεφτεσαι καν. Αυτη την ποιοτητα και αυτα τα χαρακτηριστικα, για gaming και με local dimming τοσες ζωνες και φωτεινοτητα, θελεις πανω απο 1500€ σε Samsung Sony κλπ...
Ψαξε οσο θες σε reviews.
Και θα σου μεινουν λεφτα να ξαναπαρεις σε λιγα χρονια. Εξελισσονται πολυ γρηγορα οι τηλεορασεις τωρα.
Ή αν μπορεσεις να βρεις καπου την U8H πας σε αλλο επιπεδο.
Μακρια ειναι αχρηστες
Hisense μονο τα μοντελα του 23 που θα ειναι πλεον κοινα με Αμερικης τα οποια ειναι κορυφη.
OLED>>>NEO QLED>>QLED>LED τωρα αν προσθεσεις το Local Dimming παει ακριβως το ιδιο δηλαδη OLED local diming>>>NEO QLED local dimming>>QLED local dimming
για καλη 85 που να αξιοποιησει το ps5 και τα 120hz του πας πανω απο 5000,
Ασχετο αυτο που γραφω με την ερωτηση..αλλα θελω να μοιραστω κι εγω την εμπειρια μου.. Ειχα παρει το 2010 τη samsung monolithic design με 1100 ευρω κι ενα home cinema lg 900watt με 300.. Δε τ αλλαζω ακομα και σημερα με τιποτα!! Δεν εχουν παθει τιποτα...λειτουργουν αψογα... το home cinema παιζει και blu ray δισκους.. Πανεμορφη τηλεοραση με μπαρα ηχειου στο κατω μερος και ελαφρα ανακλιση προς τα πισω.. Μιας κι η τεχνολογια ομως αφορα πλεον τις 4κ κτλ..αν θες τηλεοραση οπως θελει ολος ο κοσμος να παρεις μια εκει κοντα στα 1.000.. Δε νομιζω οτι αξιζει να παρεις κατι περισσοτερο ακριβο.. Επισης ειχα κι ενα samsung galaxy s5 mini το χα παρει 550ε το 2015 και χαλασε το 2020.. Η οθονη του ηταν αψογη και η ταχυτητα επισης. Φυσικα ελιωσε στη χρηση και κρατησε 5 χρονια!! Δεν εχω εμπειρια απο αλλες εταιρειες αλλα νομιζω η samsung ειναι οντως πολυ καλη σε θεμα εικονας και ποιοτητας κατασκευης ενω δεν αξιζει να δωσεις παραπανω χρηματα για παρομοια πραγματα..
Κάντε λίγη υπομονή. Θα πέσουν οι τιμές στις Mini Led γιατι ήδη εχουν ξεκινήσει οι MicroLed τηλεορασεις.
Στα λεφτά που λες σαν άνω οριο, δες την LG 86 NANO766QA στα 1790 ευρώ. Έχει 100hz ρυθμό ανανέωσης, υπερσύγχρονο και δυνατό a7 gen επεξεργαστή εικονας και αρκετές βοηθητικές βελτιώσεις να φέρεις την εικονα στα μέτρα σου. Οι oled στις 77 ίντσες ξεκινούν 500 ευρώ πάνω απο το οικονομικό οριο που έθεσες.
Lg oled c1.Την πήραμε πρόσφατα.Κυριως γιατί έχει Ρυθμό ανανέωσης 120hz που διαθέτουν παιχνίδια στο ps5 και γιατί είναι oled.( Το κάθε pixel είναι αυτοφωτιζόμενο,,,,)
Για 65 ιντσες περισσεύουν κιόλας.Για 77 θέλεις συν 50% από αυτά που διαθέτεις
Μπορειτε να μου γράψετε το λινκ εδώ να δω ποια πήρατε
protino me 2 xiliades euro tin 98ara tis samsung 😍
Samsung Smart Τηλεόραση 85" 4K UHD QLED QE85Q70DATXXH HDR (2024)
τι ενοεις 20,00 ή 2,000 ή 200,0
με 2000 ευρω εγω θα επαιρνα την καλυτερη τηλεοραση 65 ιντσων που υπαρχει στην αγορα για gaming/movies κλπ. OLED LG C3 μοντ. '23. Εχει πεσει στα 1.650 με λιγο ψαξιμο. Περισσευουν και 300-400 να παρεις & ηχομπαρα. Αλλιως με κανα διακοσαρι παραπανω γυρω 2200, πας στην καινουργια μοντ. '24 LG OLED C4 65 ιντσες κι εχεις κορυφαια tv για 6+ χρονια.
σε αυτες τις ιντσες πρεπει να παρεις οθονη με 8Κ αναλυση για καλυτερη ευκρινεια , διοτι το 4κ σε τετοιες ειναι ιντσες θα μοιαζει σαν FULL HD (θολη)
Samsung να πάρεις
tcl c805
Νομίζω οτι αυτή θα έκανε την δουλειά σου!
Sony Smart Τηλεόραση 85" 4K UHD LED KE-85XH9096 HDR (2020)
Lg oled C14LB.
https://www.skroutz.gr/s/28370074/LG-Smart-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-55-4K-UHD-OLED-OLED55C14LB-HDR-2021.html
η καλύτερη tv που έχει βγει έως τώρα σε όλα του..
Καλησπερα ,την συγκεκριμενη την εχω εδω κι εναν χρονο κ 2 μηνες ,εβγαλε λευκη καθετη γραμμη στην αριστερη πλευρα της οθονης ,εχουν ερθει απο το σερβις της LG κ την εχουν παρει περιμενω νεα τους γιατι μου ειπαν οι τεχνικοι τους οτι παει για αλλαγη ολοκληρη μαλλον ,ειναι μεσα στην εγγυηση της ακομη ,ειναι τελεια σε ολα της ακομη και με PS5 που παιζω 120Hz φοβερη εικονα και ηχο ,απλα με χαλασε που στον εναν χρονο με χαλαρη χρηση εβγαλε προβλημα το πανελ της ,αυτο μονο !!!
https://www.skroutz.gr/s/29943399/LG-Smart-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-77-4K-UHD-OLED-OLED77A16LA-HDR-2021.html αυτη τσιμπα oled οτι καλυτερο
Για PS5 μία local dimming LCD είναι η καλύτερη λύση για να μην έχεις θέματα με το burn των OLED. Προσωπική επιλογή λόγω χρωμάτων ποιότητας εικόνας Sony μετά LG. Η Sony έχει και το πελονέκτημα ότι είναι android TV και έχει και πολύ καλό PVR.
Δεν ειναι απαραιτητο να παρεις τοσες πολλες ιντσες οσο ποιο πολλες ιντσες τοσο χειροτερη αναλυση και λεπτομερεια οσο ποιο λιγες ιντσες τοσο καλυτερη ποιοτητα να κοιταξεις να εχει καλο wifi bluetooth θυρες που σε ικανοποιουν και να υπαρχει μια καλη υποστιριξη απο την εταιρεια με αναβαθμισεις
διαθέτω 1000 ευρώ και θέλω 65άρα ποια να αγοράσω ? τι γνώμη έχετε για την samsung QLED QE65060CA ?
Εγώ αγόρασα την Panasonic 55" 3D Smart LED-TV TX-55AS650E το Σεπτέμβρη του 2014 και μέχρι και σήμερα δεν μου έβγαλε ούτε ένα πρόβλημα συν του ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ποιότητα. Με έχει βολέψει απίστευτα σε όλα εκτός από ανανεώσεις εφαρμογών (λογικό) το οποίο όμως δεν είναι πρόβλημα διότι κάνω casting από το κινητό ή από laptop/macbook. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα αγόραζα μια άλλη τηλεόραση αυτή τη στιγμή είναι οι ίντσες. Κοιτάζω για αναβάθμιση σε 75 ή 85 ίντσες.
Λέει ο φιλος για αξιοπρεπές μαύρο με αυτη την σειρά
Edge Led, Direct Led, Full Array, Mini Led και Oled
Ποιο ειναι το καλύτερο το Edge Led η το Oled ?