Αδερφε μου και Dainese των 400ευρω να πάρεις θα δεις ότι ο κατασκευαστής σου γράφει ότι σε προστατεύει απ το να μην "παγωνουν" τα χέρια σου,όχι να μην κρυώνουν.
Με λίγα λόγια από ένα σημείο και μετά σε προστατεύουν απ το κρυοπαγημα που είναι και το πιο σημαντικό.
Αδελφε κρατα τα γαντια που εχεις και δωσε 40-50 ευρω για θερμαινόμενα χερούλια.
Αν πιάνουν τα χερια σου εχει καλώς αλλιώς πανε σε ηλεκτρολόγο και να του πεις να σου βαλει και ενα ρελε να μην σου καταναλώσουν μπαταρια αν τα ξεχασεις ανοιχτά και σβήσεις την μηχανη.
Αξιζουν τα χρηματα 1000%.
Εγω ειχα το ιδιο πρόβλημα και κοιτούσα για ακριβα γαντια αλλα κράτησα α Nordcode που ειχα και εβαλα θερμαινόμενες λαβές.
Πηρα της Lampa, εχουν 4ς σκαλες, με γαντια πανω απο την δεύτερη σκαλα δεν τα χρησιμοποιώ, ζεματάνε.
μόνο θερμαινόμενα. Πλέον βρίσκεις και από 130ευρώ. Δεν τα λες φθηνά αλλά σίγουρα αν έχεις θέμα, με τέτοια γάντια οι διαδρομές σου θα σου φαίνονται πολύ πιο ανεκτές. Αυτονομία στα γάντια με κάθε φόρτιση υπολόγισε κάπου στο 2ωρο για τα περισσότερα.
Για γάντια δεν γνωρίζω. Θα μπορούσες ίσως να βάλεις κάτι σαν μεγάλια γάντια που μπαίνουν σαν προσθήκη γύρω από τις μανέτες. Το έχω δει από ντελιβεράδες πάρα πολύ και η αλήθεια είναι πως εμένα με είχαν βοηθήσει όταν τα χρησιμοποίησα. Ίσως βοηθήσουν και εσένα.