Παιδιά εχω Alfa Romeo 146 twin spark τι φίλτρο αέρος ελευθέρας μου προτείνετε για να μουγκρίζει έτσι όπως όταν βγάζω το εργοστασιακό αλλά χωρίς να μου καίει τον μετρητή μάζας αέρος
Όταν βγάζω το εργοστασιακό φίλτρο αέρος μουγκρίζει τέλεια αλλά μου καίει τον μετρητή μάζας αέρα
Ήμουν σίγουρος πως θα αλλάξει κατανάλωση... Χαχα
Το θέμα είναι αν έχει καλό θόρυβο κ να μην μου καίει τον μετρητή... Αυτό που λες είναι αξιόπιστο δλδ; Πάντως σε ευχαριστώ γι την πληροφορία..
Δεν παίζει κανέναν απόλυτος ρόλο το φίλτρο στη κατανάλωση... Αποδεδειγμένο. Μόνο αν έχεις κακό φίλτρο και τα ποσοστά αέρα και μείγματος δεν είναι σωστά τότε βλέπεις αλλαγές.
Θα σε στεναχωρήσω... Πάλι δεν καίγεται ο μετρητής μάζας αέρα έτσι... καίγεται με την έλευση του χρόνου από υγρασία, βρώμιες , σκόνες, υπερθέρμανση λόγω ζέστης πολύ αλλά θέλει χρόνο
Καλησπέρα. Τι εννοείς χωρίς το εργοστασιακό φίλτρο?εννοείς δε του φοράς καθόλου φίλτρο μόνο με το κουτί?αν ναι φίλε μου γη αυτό στον καεί το μαφ.θες έστω φίλτρο και άδειο να εινι για να κρατάει τα σκουπίδια που τραβάει η μηχανή σου.στο τέλος ο μαφ θα είναι το λιγότερο που θα χαλάει στο αμάξι σου.ετοθμασου για βαλβίδες τσιμουχακια κλπ.φιλτρο οπωσδήποτε και άσε το μουγκρισμα...
Φίλε ακου θα κατάργησης τελιος το κουτί ενεργού άνθρακα και τα Βαλής φίλτρο κν οπός το μαμά και θα δεις και διαφορά καλή
Έχω Το ίδιο αυτοκίνητο και το ξέρω απέξω έχω κάνει ότι θες πανό σε αυτό