Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω καλύμματα για TOYOTA COROLLA TOURING HYBRIDE 2021 μοντέλο

Έχω δύο παιδιά και καταλαβαίνετε ότι πρέπει να βάλω καλύμματα στο αυτοκινητο εμρος και πίσω. Ευχαριστώ

2 Απαντήσεις

• Kαλησπέρα σας!Σε universal κάλυμμα,δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύση καθώς το δικό σας μοντέλο εχει αρκετές ιδιαιτερότητες..πχ σπαστές πίσω θέσεις,ενσωματωμένα προσκέφαλα,isofix και διάφορα άλλα..Ίσως πρέπει να ψάξετε σε ειδικές κατασκευές που το κόστος σίγουρα αυξάνεται όπως βέβαια και η ποιοτητα είναι πολύ καλύτερη.

• Charalampos_Evangelou

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

• xrhstos_kati

Δεν είναι ιδιαιτεροτητα το isofix, όλα τα καινούργια αμάξια έχουν. Μια μεζούρα θα πρότεινα εγώ για να είναι στις διαστάσεις του καθίσματος το κάλυμμα

• bil_St

Τα καλύμματα για τις πίσω θέσεις είναι μονοκόμματα. Ένα πάνω ένα κάτω + 3 καλλυματα για τα προσκέφαλα. Τα μπροστινά καθίσματα καλύπτει όλες τις προδιαγραφές. Έχω mitsubishi lancer του 1999 εφάρμοσαν καλά.

• Υπάρχουν καλύμματα τα οποία είναι ραμμένα για το αυτοκίνητό σας κοντά στην τιμή των universal