Έχουν κάποια διαφορά στην απόδοση τα μπράτσου με τα καρπού;

2 Antworten

• Απέφυγε τα πιεσόμετρα καρπού, δεν είναι καθόλου αξιόπιστα. Πεταμένα λεφτά. Η πίεση μετριέται σωστά μόνο στο μπράτσο.

• Μαρίκα Νιώρα

Καθόλου, υπάρχουν καλά και κακά μοντέλα και στους δύο τύπους.... Εγώ με ένα medisana καρπού που τότε είχα πάνω από 10 χρόνια μετρήθηκα το βράδυ που γέννησα, έφυγα τρέχοντας για το μαιευτήριο με μια στάση στο κέντρο υγείας για επαλήθευση των μετρήσεων μετά από 10 λεπτά, κσι οι μετρήσεις ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιες.

• efiepan

και εμένα η γιατρός μου με συμβούλεψε να αγοράσω πιεσόμετρο μόνον μπράτσου!

• Συνήθως οι αποκλίσεις που εμφανίζονται, έχουν να κάνουν με τη λάθος χρήση που γίνεται στα ψηφιακά πιεσόμετρα καρπού

• Evi_Karvouni3

ποια ειναι η λαθος χρηση;

• Βενιαμίν

Βασικότερος παράγοντας είναι πως το πιεσόμετρο κατα τη διάρκεια της μέτρησης θα πρέπει να βρίσκεται στο ύψος της καρδιάς

• MARIA_GKOUMA7236

Τα πιεσόμετρα καρπού έχουν κάποια απόκλιση… για σωστή μέτρηση με πιεσόμετρο καρπού κάνουμε πάντα 3 μετρήσεις πετάμε την πρώτη και υπολογίζουμε τον μεσο όρο από τις άλλες 2 και αυτή θα είναι η σωστή μας πίεση… είναι ομως μόνο για να έχουμε έναν σχετικό έλεγχο της πίεσης, εάν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πίεσης και χρειάζεται έλεγχος ακριβείας προτιμότερο είναι να χρησημοποιητε πιεσόμετρο βραχίονα και ακόμα καλύτερα αναλογικό…