Θέλω να είναι ελαφρύ και να κόβει ξύλα

Τι προτείνετε;

10 Отговора

• Να πάρεις το μικρό (κλαδευτικό) της echo με 20 cm λάμα. Δεν υπάρχει καλύτερο!

• Panamani

Μήπως θα μπορούσατε να γράψετε το μοντέλο; Εδώ εμφανίζει μόνο δύο, με 25 και 30 cm λάμα, αντίστοιχα.

• Dimitris_Rotziokos87

Επειδή δεν το έχω μαζί μου, απλά αναφέρω ότι παρουσιάζεται ως το πιο ελαφρύ (2,2 κιλά) της αγοράς.

• nikoskarantzias

Κυριε μηπως γνωρίζετε Ποια είναι οι τιμη σε αυτό το μικρό 2.2 κ. καί που θά το βρω;

• Dimitris_Rotziokos87

Θα το βρεις στο skroutz (2511 TES) με αλυσίδα 25 ή 20cm και κάνει 370,00€. Αν το αγοράσεις, δε θα το μετανιώσεις ποτέ!

• thimisoulas

Το εχω εγώ,αστέρι,οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη

• ANTONIS_NTELIS4398

Δυστυχώς στον τρίτο χρόνο πολλά προβλήματα δεν κρατάει ρελαντί. Πήγε δύο φορές για επισκευή 40 και 40 τα αναλώσιμα και καμία βελτίωση. Μάλλον θέλει αλλαγή καρμπυλατερ θα το ξαναπάω
      Να δω ποιος θα πληρώσει την ζημιά.

• Tasos_T88

Και το shindaiwa της echo είναι ίδια εταιρία πολύ καλό εργαλείο

• lozovan

Shidaiwa 251 tcs..6 χρόνια του έχω πιει το αίμα..

• Sucko BC-2108 Κλαδευτικό Αλυσοπρίονο Μπαταρίας 1,45Kg με Λάμα 20cm

• πήρα πρόσφατα το ΗCS 20VB Pro της HYUNDAI ..
    Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!
    Είχα μια αμφιβολία για το πως θα κόβει αλλά δοκιμλάζοντας κλάδεμα σε λεμονιά είναι πανίσχυρο! Δεν κόλλησε ουτε σιγμή και έκοψε αρκετά χοντρούς κορμούς της λεμονιάς για πλάκα...

• Αλυσοπρίονο VISCO VC414 EVO

• Τσεκούρι για σιγουριά.

• Το echo 20. Σωστό μηχάνημα δύσχρηστο όμως στην πλαγικοπή κλαδιών πρόβλημα στο καρπό του χεριού λόγω κακής θέσης της μπαταρίας.

• Kraft 691115 με 2 μπαταρίες η το 691114 με μια μπαταρια

• αμα θες για ξυλα και οπως ειπες τοσους πολλους τονους το ελαφρυ δεν κανει ειναι μονο για μικρες δουλειες κοψιμο κλαδιων .......να παρεις ενα καλο πριονι βενζινοκινητο με μεγαλη λαμα.

• Πόσα ξύλα το χρόνο και ποιο είναι το μπατζετ που θα διαθέσετε;

• Lazaros_Symeonidis7

Περίπου 8τονους έως 200€

• Jaypro11

Δείτε το echo cs3510

• legalize7

Με κινεζικό των 150 ευρώ με 45 λάμα κόβω εδώ και 3 χρόνια απροβληματιστα περίπου 10 τόνους το χρόνο..έχει κραδασμούς ; Ναι ζημιά έβγαλε μετά από 30 τόνους περίπου ; Όχι , αν εξερεσεις μια ελάχιστη πτωση δύναμης..εγώ δεν λέω ότι είναι αξιόπιστα τα κινέζικα αλλά άμα τα προσέχεις τα έχεις

• Axillefs

Ποιο κινέζικο πήρες από πού και αν είχε μαζί μπαταρίες και φορτιστή μαζί πες μας σε παρακαλώ ή πρόσθεσε ένα λινκ. Ευχαριστώ!

• andrgr1967

VC414 EVO Αλυσοπρίονο VISCO to πειρα προσφατα σκυλι 199 ευρο