Πιστεύετε ότι θα μπορέσω σαν επαγγελματίας υλοτομος με το αλυσοπριονο μπαταρίας να ανταπεξελθω στις απαιτήσεις του επαγγέλματος;

11 Отговора

• Επαγγελματίας υλοτόμος και θέλεις μπαταρίας ?
    Για ερασιτεχνική χρήση μόνο . Με δύο μπαταρίες θα σε βγάλει 40 λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Και μόνο για κλαδιά μέχρι 10 cm διάμετρο . Κόβουν και περισσότερο αλλά τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία .
    Πάρε ένα echo βενζίνης να κάνεις δουλειά.

• Αν έχεις δέκα μπαταρίες σύνδεσε. Στο αμάξι φωτοβολταϊκά να εσείς άμεση φόρτιση αν είσαι μακρυά η αλλιώς μικρή γεννήτρια με βενζίνη αλλά τα τεράστια κορμαδια δέντρα που κόβεις με βενζίνη δεν θα μπορείς λογικά με μπαταρία

• Άνετα εγώ με ένα 16,8 volt ρίχνω τις οξιές ,κλαριζω και τις κάνω σκιζες για να φορτώνονται πιο εύκολα στα μπλαρια. Αν θες για βουβά ή μπεις σε κανένα ανηλιο δρυ τότε θες ένα με 21 volt.

• Αν εισαι εσυ επαγγελματιας υλοτομος και κανεις τετοιες ερωτησεις εγω δουλευω για τη NASA

• Άχρηστα πράγματα αδερφε

• Επαγγελματίας υλοτόμος και ρωτάς για μπαταρίας;δεν ξέρεις εσύ τι πρέπει ναχεις;κανένα μπαταρίας δεν κάνει για επαγγελματική χρήση όλα είναι της πλάκας και οι γνωστές μάρκες!!!

• Άνετα μπορείς αν πάρεις μηχάνημα Stihl η husqvarna (όχι τα μικρά) + δύο μπαταρίες τις μεγάλες, σύνολο 3 μπαταριες Όλα αυτά όμως βγαίνουν πολύ πάνω από χιλιάρικο. Δοκιμασμένο (Stihl ms 160 με μια μπαταρία = ένα αγροτικό γεμάτο ξύλα μέχρι πάνω από οροφή. Σε κορμούς)

• sofoklis1975

Την μπαταρία μπορώ να την φορτίσω και στο αυτοκίνητο

• Simos_Ch.

Έχω ανταπτορα που βγάζει από αναπτήρα σε 220 αλλά δεν το δοκίμασα λογικά θα μπορείς αν πάρεις ένα μηχάνημα από 12v να βγάζει σε 220

• georpanas

με μια μπαταρια λεει ο αλλος γεμισε ενα αγροτικο ξυλα,ρε φιλε πλακα μας κανεις τωρα?μπορει να γεμισες ενα αγροτικο ξυλα αν εκοψες το δεντρο απ την ριζα και το τοποθετησες ολοκληρο πανω στην καροτσα,μονο ετσι!

• Simos_Ch.

Δεν είμαι της εταιρείας για να θέλω να το κάνω διαφήμιση. Ουτε έχω μαγαζί να θέλω να πουλήσω. Οπότε δεν έχω και λόγω να πω ψέματα. (Οι κορμοί δεν ήταν από πλάτανο 100 χρονων). Έχει και κορμούς μικρους Μιλάμε για 15 έως 20 εκατοστά διάμετρο και μήκος μέχρι 1.50 μέτρο και ναι γέμισα μια καρότσα. Με Stihl ms 160 και μπαταρία AK 30. Τωρα εσύ αν έχεις κάνα κινέζικο μηχάνημα κόβε ραδίκια από την ρίζα. Εγώ έδωσα κοντά 7,5 εκατοσταρικα για να το κάνω αυτο. Φαντάσου τι μπορείς να κάνεις με το msa 300 που είναι καθαρά για επαγγελματική χρήση. Γι'αυτό είπα στον φίλο παραπάνω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει αρκεί να δώσει λεφτά.

• Αν πάρεις Stihl η husqvarna και δώσεις λεφτα για δεύτερη μπαταρία. Δουλεύεις άνετα

• Μια χαρά μπορείς, όμως έχεις περιορισμό στο μέγεθος του κορμού που θες να κόψεις. Θές πολλές μπαταρίες και ισχυρές, πάνω από 4 αμπέρ, και συχνές αλλαγές αλυσίδας διότι είναι μικρές και φθείρονται γρήγορα

• Σε καμία περίπτωση!

• Όχι φίλε με τίποτα

• ARIS_KOSKINAS

Καλησπέρα όλα αυτά που είπατε μπορεί ο φίλος να τα κάνει με μπαταρίες πολύ σωστά. Αλλά μια η δύο φορές το μήνα. Για επαγγελματική χρήση κάθε μέρα δεν θα μείνει τπτ από αυτά ούτε μπαταρίες ούτε πριονι θα λιώσουν όλα....δεν θα μείνει κολιμπιθροξυλο

• stathis.mavridis

μακρια απο στηλ