PS4 Games

Ερωτήσεις στην κατηγορία PS4 Games (20)

Κάνε μια ερώτηση

Ποια παιχνίδια έχουν Ελληνική μεταγλώττιση;

Γνωρίζει κανείς αν το God of War βγαίνει με Ελληνική μεταγλώττιση;; Και γενικότερα ποια παιχνίδια έχουν Ελληνική μεταγλώττιση;;

19 Απαντήσεις

• Μπορείς να δεις όλα τα παιχνίδια με ελληνική μεταγλώττιση εδώ: https://www.greekdubdb.com/videogames

• Ναι, υπάρχουν πολλά παιχνίδια για PS4/PS5 με ελληνική μεταγλώττιση ή υπότιτλους, τα περισσότερα είναι κυκλοφορίες της Sony (π.χ. God of War, Death Stranding, Spider-Man, The Last of Us κλπ). Έχουν σήμανση στο εξώφυλλο ή αναφέρεται στον τίτλο του προϊόντος.

• τα παιχνιδια που εχουν Ελληνικη μεταγλωττιση συνηθως εχουν και την αναλογη ενδειξη στο εξωφυλλο του παιχνιδιου

• vinset006

Δεν εχει σημασία αν εχει την ανάλογη ένδειξη στο εξώφυλλο ακόμη και να το αγοράσεις από το εξωτερικό θα εξακολουθεί να έχει την Ελληνική μεταγλώτιση και ας μην εχει την αναλογη ενδειξη στο εξωφυλλο η εκδοση που θα παρεις.Ζω στο εξωτερικό οπότε το εχω δεί σε όλα στη πράξη!

• Keno

μιλαμε για Ελλαδα ομως εφοσον μιλαμε για αγορα μεσω σκρουτζ, επισης οπως ειπα η ενδειξη υπαρχει συνηθως, δεν ειπα οτι ειναι ετσι κατα κανονα.

• ghost of tsusima , gran tourismo 7, days gone, η γνωση ειναι δυναμη, frantics, detroit became human......

• GR_gaming_Life

Ghost of Tsushima δεν έχει ελληνική μεταγλώττιση από όσο ξέρω

• god of war , god of war ragnarok,days gone ,MediEvil remake, The Last of Us remastered, The Last Of Us Part II,Death Stranding,Assassin's Creed Odyssey,Uncharted: The Lost Legacy,Uncharted The Nathan Drake Collection,Beyond: Two Souls,pes 2018 kai i telefthes ekdosis ,frantics,ola ta games tis playlink opos hidden agenda,Detroit: Become Human,Spider-man,

• GR_gaming_Life

Assassin's Creed Odyssey δεν έχει ελληνική μεταγλώττιση απλά είναι στην αρχαία Ελλάδα δεν ξέρω εσύ τι λες

• Αρκετά παιχνίδια υπάρχουν στά Ελληνικά! Grand Turismo,The Last of us, Uncharted,God of war, Detroit, Spider Man, Horizon, Death Standing,Days Gon,Pro evolution soccer, Ghost of Tsushima, Beyond: Two Souls, Αυτά είναι τα τοπ. υπάρχουν βέβαια και άλλα όπως τα Buzz με τίς ερωτήσεις πού είναι.

• Nομιζω κανένα.

• Η μαμά σου

• Το god of war ναι βγαίνει, τα υπόλοιπα έχουν μόνο Ελληνικούς υπότιτλους, όχι μεταγλώττιση.

• GR_gaming_Life

The last of us part 1 remake & Last of us part 2 έχουν ελληνική μεταγλώττιση μην λες ότι να ναι

• Τα god of war 4 και Ragnarok έχουν
    Επίσης έχει ελληνική μεταγλώττιση το the last of us part 2 Επιπλέον τα the last of us part 1 Kai part 2 για το playstation 5 έχουν

• Ελληνικά έχουν τα αποκλειστικά της Sony πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Από εξαιρέσεις μόνο το Horizon Zero Dawn και το Bloodborne μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Παιχνίδια όμως σαν τα Uncharted, God of War, Days Gone, Last of Us, Horizon Forbidden West κλπ, έχουν όλα ελληνικά μέσα στους υποτίτλους, ενώ κάποια και μεταγλώττιση στα ελληνικά.

• Ελληνική μεταγλώττιση αν εννοείς να μιλάνε ελληνικά από ότι ξέρω το god of war ascension,god of war 2018, god of war ragnarok και the last of us 2 όλα τα αλλά games έχουν μόνο ελληνικούς υπότιτλους

• nai

• Ναι αλλα μονο το god of war (2018) και ragnarok

• Ναι βγαινει

• God of war Ragnarok kai god of war 4 εγώ αυτά ξέρω apo new gen και the last of us

• το God of war και το the last of us

• Ναι εννοείται,εγώ στα ελληνικά το είχα,δεν είναι πολλά με ελληνική μεταγλώττιση ομως

• Ναι έχει ελληνική μεταγλώττιση