Ναι, υπάρχουν πολλά παιχνίδια για PS4/PS5 με ελληνική μεταγλώττιση ή υπότιτλους, τα περισσότερα είναι κυκλοφορίες της Sony (π.χ. God of War, Death Stranding, Spider-Man, The Last of Us κλπ). Έχουν σήμανση στο εξώφυλλο ή αναφέρεται στον τίτλο του προϊόντος.
Δεν εχει σημασία αν εχει την ανάλογη ένδειξη στο εξώφυλλο ακόμη και να το αγοράσεις από το εξωτερικό θα εξακολουθεί να έχει την Ελληνική μεταγλώτιση και ας μην εχει την αναλογη ενδειξη στο εξωφυλλο η εκδοση που θα παρεις.Ζω στο εξωτερικό οπότε το εχω δεί σε όλα στη πράξη!
god of war , god of war ragnarok,days gone ,MediEvil remake, The Last of Us remastered, The Last Of Us Part II,Death Stranding,Assassin's Creed Odyssey,Uncharted: The Lost Legacy,Uncharted The Nathan Drake Collection,Beyond: Two Souls,pes 2018 kai i telefthes ekdosis ,frantics,ola ta games tis playlink opos hidden agenda,Detroit: Become Human,Spider-man,
Αρκετά παιχνίδια υπάρχουν στά Ελληνικά! Grand Turismo,The Last of us, Uncharted,God of war, Detroit, Spider Man, Horizon, Death Standing,Days Gon,Pro evolution soccer, Ghost of Tsushima, Beyond: Two Souls, Αυτά είναι τα τοπ. υπάρχουν βέβαια και άλλα όπως τα Buzz με τίς ερωτήσεις πού είναι.
Τα god of war 4 και Ragnarok έχουν
Επίσης έχει ελληνική μεταγλώττιση το the last of us part 2
Επιπλέον τα the last of us part 1 Kai part 2 για το playstation 5 έχουν
Ελληνικά έχουν τα αποκλειστικά της Sony πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Από εξαιρέσεις μόνο το Horizon Zero Dawn και το Bloodborne μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή. Παιχνίδια όμως σαν τα Uncharted, God of War, Days Gone, Last of Us, Horizon Forbidden West κλπ, έχουν όλα ελληνικά μέσα στους υποτίτλους, ενώ κάποια και μεταγλώττιση στα ελληνικά.
Ελληνική μεταγλώττιση αν εννοείς να μιλάνε ελληνικά από ότι ξέρω το god of war ascension,god of war 2018, god of war ragnarok και the last of us 2 όλα τα αλλά games έχουν μόνο ελληνικούς υπότιτλους