Γεννήτριες

Ερωτήσεις στην κατηγορία Γεννήτριες (32)

Κάνε μια ερώτηση

τι γεννητρια χρειαζομαι για ενα σπιτι 200 μ2?

9 Απαντήσεις

• Δεν έχουν σχέση τα τετραγωνικά του σπιτιού σας. Γεννήτρια παίρνεται με βάση το φορτίο που θα σηκώσει. Δηλαδή παίρνεται όλες τις συσκευές που θα δουλεύουν πάνω στην γεννήτρια και προσθέτετε τα Watt τους,το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι το πόσα kW γεννήτρια χρειάζεστε εν τέλη για να δουλέψουν οι συσκευές σας. Παρόλα αυτά προσοχή γιατί παλιότερου τύπου συσκευές στην εκκίνηση ζητάνε τα διπλάσια Watt για να ξεκινήσουν και μετά πέφτουν στα Watt που αναγράφονται.

• Nik_Telewtora

Σύμφωνο τα τετραγωνικά δεν έχουν άμεση σχέση με το ποία και κύριος πόση ισχύς πρέπει να είναι. Εκτός από τα παραπάνω πρέπει να υπολογίσεις ποιο καύσιμο θα είναι ιδανικό και πόσες ώρες θα λειτουργεί και την συντήρηση της.

• jim_loklos

3.7κν

• Aristea_Nikolopoulou955

πόσα kw γεννήτρια χρειάζομαι για ψυγείο, κουζίνα, TV και φώτα για τρεις κρεβατοκάμαρες?

• Θα σας φύγουν πολλά για γεννήτρια για όλο το σπίτι και θα σας φανεί χρήσιμη πολύ λίγες φορές. Με 8kva γεννήτρια με μίζα βάζετε στον πινακα αυτόματο ρελε που ανάβει την γεννήτρια μόλις κοπεί το ρεύμα σε συγκεκριμένο κύκλωμα. Σηκώνει περίπου 36.000btu κλιματιστικά (που είναι αρκετά για ψύξη θέρμανση περίπου του μισού σπιτιού 90-100τμ ανάλογα τις εξωτερικές θερμοκρασίες και αρκετά φώτα led ας πούμε 15 λάμπες των 5w (μέτριας προς υψηλής ισχύος).

• kadmos

Όσες είναι με μίζα/μπαταρια μπορούν να γίνουν αυτόματες; Η θέλει να το υποστηρίζει;

• Nik_Telewtora

Βέβαια μπορούν να γίνουν άκρη ο πίνακα αυτόματα να το υποστηρίζει. Π.χ. η μπαταρία πρέπει να φορτίσετε ο κινητήρας πρέπει στην σωστή θερμοκρασία (και για τις πετρελαίου που είναι ιδανικές για όλες τις καιρικές συνθήκες) κ.τ.λ.

• kolokotronis1821

Ποια γεννήτρια θα πρότεινες για κλιματιστικά 27.000 btu, φώτα και ηλεκτρικά παντζούρια?

• καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά γεννήτριας αλλά ηλεκτρική...η πετρελαίου, είναι για σπιτι μικρό 43 τετραγωνικών που στην ουσία θέλω να σηκώνει air-condition ,ψυγείο τηλεόραση. τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν τόσο. τι μου προτείνετε?

• Nik_Telewtora

Ενδιαφέρων ερώτημα. Θα το πάμε λίγο αλλιώς. Ένα έχεις παροχή Ρεύματος στο χώρο Δυο τόσες ώρες την ημέρα θα δουλεύουν αυτά. Τρία κύρια κατοικία ή εξοχικό. Μιλάμε για ισχύς συνεχούς λειτουργία 5ΚW Άρα η γεννήτρια 8 με 10 ΚW , Με μέσο κόστος 2000 ευρώ κόστος χρήσεις 2 ευρώ/ώρα και 300 εύρω τα 2 χρόνια σέρβις.
      Στην περίπτωση της Ηλιακής είναι ποιο εύκολο να την εγγυήσεις σε δώσεις να την εξέλιξης. Ξεκινάς με ένα on grein internet 600 εύρω και 300 εύρω πάνελ και 300 μπαταριά 300 εύρω. και μια διάταξη ελεγκτή ισχύος στον πίνακα 300 εύρω τα 6 χρόνια σέρβις πρόσθετης ότι θες από εξοπλισμό δεν πληρώνεις καύσιμα δεν μολύνεις. Άλλα για 5 θες για 15 μέρες πλήρης αυτονομία 15.000 και τέλος στην πρώτη περάτωση έχεις λίγα χρήματα βάζεις καύσιμα στην δεύτερη πρέπει να έχεις μια μικρή γεννήτρια για την περίπτωση που δεν έχει όσο Ήλιο χρειάζεσαι η αέρα...

• babaniotis_26

Καλησπέρα ένα αιρκοντίσιον φορητό 9000btu με μια γεννήτρια 2.200 θα δουλέψει?

• Όχι για πανηγιρηα

• 75 μ2. Τι χρειαζομε

• Ανάλογα τι καταναλώσεις έχεις. Αν π.χ. είναι μόνο ψυγείο τηλεόραση και φωτισμός με κανένα λάπτοπ και 1.5 KVA σου κάνει δουλειά. Αν είναι για παραπανω ανεβαίνεις σε KVA

• Καλημέρα. Τι γεννήτρια χρειάζομαι για ένα σπίτι 55 τμ. 18αρι κλιματιστικό, ψυγείο νέας τεχνολογίας αθόρυβη και αν γνωρίζετε κοστος;

• AL KA

Κατ' αρχην χρειαζεσαι γεννήτρια inverter καθαρού ημιτόνου και οχι τροποποιημένου. Να συμβουλευτείς επαγγελματια ηλεκτρολογο επίσης και όχι φόρουμ και γνωστούς γιατί ειναι επικίνδυνο. Πληροφοριακά-περιληπτικά στο γράφω και βάση νόμου, εάν σπίτι διαθέτει Η/Ζ είσαι υπόχρεος για υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη. Επίσης δεν ειναι απλό, συνδέω μία γεννήτρια στην εγκατάσταση μου και όλα ανθηρά. Πρεπει να γινει χειρισμός στον πίνακα ώστε να διασφαλιστεί οτί το ρεύμα που παράγεται μένει σ' αυτή την εγκατάσταση και δεν υπάρχει συνέχεια κυκλώματος προς ΔΕΗ με ότι αυτο συνεπάγεται.
      Βρες ηλεκτρολόγο να σε καθοδηγήσει.
      Φιλικά.

• σε κάμπινγκ,γεννήτρια που να βγάζει νερό απο το έδαφος,πόσα KW χρειάζεται να είναι;

• καλημερα. Γραψε μου τι θελεις να δουλευεις με τη γενητρια και θα σου απαντησω

• Stavros_Grigoriadis

Μπορείς να μου πεις εμένα; Χρειάζομαι μία γεννήτρια για το σπίτι. Θέλω να μπορεί να σηκώσει τουλάχιστον ερκοντίσιον 24άρι, φώτα, τηλεόραση, και έναν υπολογιστή ας πούμε. Επίσης, θέλω να μπορώ να την κάνω έτσι ώστε να ανοίγει αυτόματα μόλις πέφτει το ρεύμα τι θα χρειαστώ;

• nikolaskiousis

είμαι Κεφαλλονιά το καλοκαίρι και θέλω γεννήτρια για φούρνο εντοιχιζόμενο και περιστασιακή χρήση ηλεκτρικών εργαλείων, πχ.ηλεκτροσυγκόλληση inverder 160, πόσα kva χρειάζομαι ;