kentli απο ali αλλα θα τις πληρωσεις ακριβα.Εχω τις ΑΑ χρονια και ειναι οι μοναδικες που βγαινουν σε επαναφορτιζομενες στα 1,5v , αξιζουν τα λεφτα τους .Οπωσδηποτε να παρεις και τον φορτιστη τους γιατι δεν φορτιζουν σε κανενα φορτιστη που εχω (και πολυ ακριβους μαλιστα)
Έχω ένα κράνος εικονικής πραγματικότητας του οποίου τα χειριστήρια λόγω κακής κατασκευής, υπολειτουργούν με οποιεσδήποτε μπαταρίες είναι κάτω από 1,5V. Οι αλκαλικές λειτουργούν κανονικά αλλά θα ήθελα να σταματήσω να αγοράζω μιας χρήσης για περιβαλλοντικούς και οικονομικούς λόγους.
Μπαταρίες Λιθίου(1.5v) κρατάνε πολύ, καμία σχέση με τις αλκαλικές όσο αφορά την διάρκεια.
Δοκίμασε κ πες μου αν αντέχουν. (χειριστήρια=τραβάνε ενέργεια μπόλικη)
Τις εχω σε μετεωρολογικο σταθμο κ εκει που ΟΛΕΣ κρατάγανε μαξιμουμ 1,5 χρόνο αυτές εδώ μπήκαν στα 3 χρόνια. (χειριστήρια=τραβάνε ενέργεια μπόλικη δυστυχως)
υπάρχουν (ακόμα και lidl , Γερμανός κλπ) αλλά απλά δεν συμφέρουν οικονομικά, και για αυτό δεν κυκλοφορούν πολύ. Μην πιστευεις τα νουμερα που γράφουν αν είναι πάνω από 900mAh χωρητικότητα. Κινέζοι γράφουν οτι θέλουν.