Καλησπέρα εδώ και 1 χρόνο αγοράζω garvalin και απο τοτε προτιμώ αυτά ότι έχω πάρει πολύ καλό πολύ ανατομικό και πολύ ελαφρύ. Είναι η ίδια εταιρία που έχει τα biomecanics και είναι ακριβώς όπως αυτά.
Τα garvalin είναι η ίδια εταιρία με τη biomechanics που είναι από τα κορυφαία (μαζι με τα camper και clarks) αλλά είναι πιο οικονομική και πιο main stream θυγατρική τους. Θα δείτε και τα υλικά..οι τρεις προαναφερθησες χρησιμοποιούν κυρίως γνήσιο δέρμα ενώ η garvalin συνθετικό συχνά. Για παιδί μικρής ηλικίας εγώ θα σας πρότινα τα πιο μελετημένα ώστε να διαμορφωθεί το πόδι σε ιδανικό περιβάλλον (και η στάση του σώματος κατά επέκταση). Σε πιο καθημερινά αλλά με εξίσου τσιμπημενη τιμή (λόγω υλικών) έχετε υπόψιν κ τα παιδικά birkenstock.
Τέλος για αθλητικά, τα sketchers είναι απ' τα πλέον μελετημένα (σχεδιασμένα στην Αμερική από ποδιατρους, παναλαφρα , πλενομςνα και προσιτά στην τιμή) . Αν δοκιμάσετε sketchers ενηλίκων πχ το hyper burst, το air η το walk joy θα καταλάβετε τι εννοώ....
Είναι η ίδια η εταιρεία ... οκ ! Όμως δεν δεν ξέρω αν αναγράφεται πάνω στο κουτί πως είναι παιδιατρικά .εχω συγγενείς που ειναι φυσιοθεραπευτές και λένε πως είναι τα κατάλληλα για τα παιδιά ,! Πήγα πρόσφατα να αγοράσω δώρο για ένα παιδακι με κινητικά προβλήματα , χωρίς να το γνωριζει ο πωλητής είπε πως τα garvalin με τα Biomecanics είναι τα ίδια ! Όταν του ανέφερα πως πρόκειται για παιδί με ειδικές ανάγκες απέσυρε το κουτί από μπροστά μου και έφερε μόνο Biomecanics!