Kids' Sandals

Questions for category Kids' Sandals (8)

Ask a question

Πηρα ενα πεδιλακι geox και δε χωρουσε το πελμα του στο πλατος. Γνωριζετε μηπως ποια εταιρία εχει πιο φαρδυ κουντεπιε;

Αναφερομαι σε βρεφικα νουμερο 19-20

7 Replies

• Το παπούτσι το παιδικό αγοράζετε μαζί με το παιδί..γιατι μπορεί η ίδια εταιρία σε άλλο μοντέλο να έχει άλλη γραμμή.. πάρτε το μικράκι σας μαζί στα μαγαζιά k βρείτε το καλύτερο για εκείνο..ειδικά τα πρώτα παπούτσια πρέπει να είναι καλά k ποιοτικά.. για να περπατα σταθερά.. κ να αναπτυχθεί το πέλμα του όμορφα.. ειδικά τα πρώτα χρονια τις ζωής του παιδιού..

• zeluniaboom

Εχεις παρει ποτε 2,5 χρονων παιδι για ψωνια??Ωραιο το αστειο....

• Καλησπέρα
    Φαρδιά γραμμή έχουν οι εταιρίες biomechanics και camper

• daskalakib

Να ρωτησω τα camper εχουν ιδια αντιστοιχια με τα biomechanics στα νούμερα?

• Της camper έχουν πιο φαρδιά γραμμή.

• Camper. και τίποτα άλλο . Μέχρι στιγμής που υπάρχουν μόνο δέρμα... Το geox πλέον βγάζουν τεχνοδερμα 10% θα βρεις δέρμα... Η καλύτερη λύση είναι να είσαι μαζί με το παιδί να δοκιμάζεις ..έχω το ίδιο πρόβλημα με το μικρό μου

• Σίγουρα για παπούτσια πάντα μαζί με το μικρό.. Αλλά δείτε τα teva το κλασικό μοντέλο έχει φαρδιά γραμμή!! (σαν σχέδιο όμως, δεν το προτείνω κάτω τον 4ετων)

• Καλησπέρα ! Να Αγοράζετε Biomecanics και naturino

• daskalakib

θα συμφωνησω εξαιρετικα παπουτσια. Ο μικρος μου ειναι 5 και δε θελει να βαλει αλλα παπουτσια ειναι κορυφαία

• Mayoral!!!