Smartwatches

Ερωτήσεις στην κατηγορία Smartwatches (153)

Κάνε μια ερώτηση

Ποιο είναι καλύτερο;Το xiaomi poco watch 1 ή το xiaomi redmi watch 2 lite;

9 Απαντήσεις

• Αγαπητέ έχω xiaomi amazfit. Αν θέλεις sportwatch φύγε μακριά από τέτοια ρολόγια, υπάρχουν άλλες σοβαρές μάρκες όπως suunto, garmin κλπ για τέτοιο σκοπό. Και σ΄ αυτές δεν δίνουν αξιόπιστες μετρήσεις όλα τα μοντέλα τους. Αν θέλεις ένα όμορφο "δήθεν" αθλητικό ρολόι τότε οκ. Έχω κάνει και κριτική παλιότερα για το δικό μου xiaomi. Για ρολόι απλό είναι μια χαρά. Για τίποτα περισσότερο. Έχει πολλές λειτουργίες sportwatch και γι' αυτό το πήρα, αλλά δυστυχώς καμία δεν ήταν σοβαρή και αξιόπιστη. Ο παλμογράφος για τ ανάθεμα, γράφει ότι θέλει. Το GPS για τ' ανάθεμα μου πρόσθετε 500 μέτρα στα 5χλμ. Μα το GPS;;;; Το κινητό μου με την εφαρμογή της adidas δεν χάνει ούτε μέτρο. Και πολλά πολλά άλλα. ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ σε φθηνά sportwatches. Θα απογοητευθείτε.

• thanos.mel

Καλησπέρα ποιο ρολοι θα λεγατε οτι εχει τις πιο αξιοπιστες μετρησεις για θερμιδες; ενδιαφερομαι για κωπηλασια στη θαλασσα

• panos6970

Οποιοδήποτε της polar

• dpapanster

Έχω το amazfit gts 4 mini. Τρέχω συστηματικά στο ίδιο μέρος αρκετά χρόνια. Σε τμήμα 1400μ σημειωμένο στην άσφαλτο ανά 100μ δεν χάνει ούτε μέτρο. Έχω τρέξει πολλούς αγώνες 5.000μ, 10.000μ(δεν χάνει πάνω από 20μ) και ημιμαραθωνίους όπου σε καμμία περίπτωση δεν έχασε πάνω από 100μ και αυτά μπορεί να οφείλονται στην πορεία που κάνει ο κάθε αθλητής (διαγώνια κίνηση). Προσοχή: 1. Κάποιες ελάχιστες φορές μου έχει τύχει να καθυστερεί ο δορυφόρος (δηλ. τρέχω 500μ κολλάει και ενώ συνεχίζω το τρέξιμο διορθώνει μετά από λίγη ώρα προσθέτοντας απότομα το σωστό νούμερο.
      2. Τρέχω σε επίπεδο μέρος παραλιακά με καλή ορατότητα του ουρανού

• Pantelis_Kokkinopoulos

Μπράβο

• Δεν ξέρω

• Και τα δύο Smartwatch είναι παρόμοια απο λειτουργίες, αδιαβροχοποίηση και διάρκεια μπαταρίας. Η πιο "έντονη" διαφορά είναι η οθόνη AMOLED στο Poco έναντι της TFT στο Redmi.

• Εγώ έχω xiaomi φθηνό και είμαι ευχαριστημένος, δεν θα έδινα με τίποτα 500€ για ένα ρολόι,το xiaomi redmi active 3 που έχω εκτός από NFC όλα τα άλλα τα έχει!!!

• το iwatch ultra2

• Το redmi watch 2

• Poco watch1

• Έχω το Miwatch 1 και χάλασε στα 2 χρόνια!!! Τα χρυσό πληρώνεις αλλά στη πραγματικότητα είναι "κινεζικές". Μακριά, εγώ τη πάτησα. Έχω 2 γνωστούς με Garmin, πιο ακριβά αλλά πραγματικά πολύ καλύτερα και ο ένας το έχει ήδη 10 χρόνια με συνεχή λειτουργία συμμετοχή σε μαραθώνιους κλπ...

• Πάρε pixel watch,αν θες το θες για sport, περίμενε να έρθει το pixel watch 3.Αλλά δεν θα είναι φθηνό

• eliskroutz21

καταπληκτικά ρολόγια αλλά θα πρέπει να αναφέρεις για αυτούς που δεν ξέρουν ότι τα pixel θέλουν κάθε μέρα φόρτιση. Για κάποιους είναι πολύ σημαντικό μειονέκτημα.

• eftaxiaskostas

Χωρις να έχω εμπειρια απο τα pixel watch, αλλά ρολόι με πλαστικο περιβλημα, οθονη που δεν ειναι ανθεκτικη και φόρτιση κάθε μέρα, μόνο sportwatch δεν το λες.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Μόλις ειδα πως η αρχικη ερωτηση δεν αφορουσε sportwatch απαραιτητως. Οποτε ότι έγραψα απο πανω ειναι άκυρο!