Ανδρικά Αρώματα

Ερωτήσεις στην κατηγορία Ανδρικά Αρώματα (26)

Κάνε μια ερώτηση

Δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς είχε ο πατέρας μου νομίζω το hugo boss το πράσινο και θέλω να το ξανααγορασω αλλά δυσκολεύομαι να το βρω, μπορείτε να με βοηθήσετε;

2 Απαντήσεις

• Νομιζω λες το Hugo Boss Sport. Δυστυχως αν λες αυτο τοτε δεν το βγαζει χρονια τωρα η εταιρεια παροτι διαβαζα ενα αρθρο και οι τυποι που το φορουσαν παλιοτερα το ζητουσαν πισω γιατι ελεγαν πως ειναι το καλυτερο "Sport" αρωμα που εχει βγει.

• Μπορείς να δείς μηπως ειναι κάποιο από αυτά...
    https://www.skroutz.gr/c/1776/Andrika-aromata/m/1742/Hugo-Boss.html

• DayLewis

Οχι. Δεν ειναι κανενα απο αυτα. Η εταιρεια το εχει αποσυρει εδω και χρονια. Ειχε προσπαθησει να κανει το Hugo Boss Sport ξανα, αλλα ηταν διαφορετικο και δεν τραβηξε. Δεν ξερω γιατι αφου το θελουν αρκετοι και το ζητανε δεν το επαναφερουν με νεα εκδοση. Ο μονος τροπος να το βρει καποιος πλεον ειναι αν εχει ξεμεινει σε κανενα παλιο μπουκαλι να το πας σε αρωματοποιο και να στο φτιαξει ή να βρεις τις νοτες να του πας και να προσπαθησει να το δημιουργησει απο την αρχη μονος του. Δεν ξερω ποσο ευκολο ή δυσκολο ειναι αυτο αλλα ειναι η μονη λυση. Αν μαθω για καποιο αρωμα που πλησιαζει στο παλιο Hugo Boss Sport θα στειλω απαντηση εδω.