Το αλάτι, η αλμύρα δύσκολα εάν είναι καλής ποιότητας το μετάλλο, το αλλοιώνει. Για χρόνια εάν το κάνεις ίσως δεις διαφορά.
Έχω ρολόι Vogue 150€ περίπου το αγόρασα, με 5 atm. Το βύθιζα στη θάλασσα κ μετά από 2 χρόνια σκουριασε ο μηχανισμός εσωτερικα, , όχι το ρολόι. Το έφτιαξα με 40€. Το μέταλλο εάν είναι ατσάλι δε παθαίνει τίποτα. Κ το ρόδιο ακομη, το οποίο είναι ελάχιστο σε απόθεμα στον πλανήτη κ πιο ακριβο κ από χρυσό, που υπάρχει στα κοσμήματα Swarovski , πάλι ενώ οι οδηγίες λένε να το προσέχεις, με νερό δε μου έπαθε τίποτα .
Τα 3atm. όταν λένε, εννοούν λίγες σταγόνες , πιτσιλισμα να το πω απλά. Από 5 ή 10 να αγοράσεις.
Εγώ έχω κ καουτσούκ και σιλικόνης Q&q , που είναι πολύ φθηνά, από 15 ή 20 € στο ίντερνετ βρίσκεις. Με 10 atm , που είναι Ιαπωνίας τεχνολογία κ είναι απίστευτα. Είμαι υπερευχαριστημενη.
Αναλόγως κ τη δουλειά κάνεις. Σε γραφεία δε θα πλένεις τα χέρια συνεχώς κ πάνω απ' το ρολόι, όπως εγώ που εργαζομαι στο νοσοκομείο.
Κ στα 10atm, το μυστικό είναι το νερό να μην είναι πολύ ζεστό στα καουτσούκ, γιατί παρουσία νερου δε θα έχει ς μέσα στο μηχανισμό, αλλά χαλαρώνει κ χαλάει γρήγορα τα εξαρτήματα κ τότε ίσως χαλάσει ή αλλοιώσει κάτι κ σου εισχωρήσει νερό.
Έδωσα πολλές πληροφορίες, ελπιζω να τις διαβάσετε