Το "πολύ καλή ποιότητα" είναι πολύ σχετικό και εξαρτάται ποιον θα ρωτήσεις. Αν ρωτήσεις audiophile θα σου βγάλει σκουπίδι οτιδήποτε κάτω των wired 600€. Τώρα σχετικά με την γυμναστική, πρώτον δεν θα βάλεις τα καλά σου ακουστικά στην γυμναστική γιατί σε μισό χρόνο θα είναι για πέταμα καθώς θα τα χαλάσεις από τον ιδρώτα. Δεύτερον, τα ακουστικά που είναι φτιαγμένα για να αντέχουν τις αντίξοες συνθήκες και είναι πραγματικά αυτό και όχι μόνο στο όνομα, δεν δίνουν έμφαση στην ποιότητα ήχου αλλά στην αντοχή κατασκευής. Αν θες πραγματικά ακουστικά που να μην χαλάσουν από τον ιδρώτα δες σε κολυμβητικά.
Θα σου προτεινα τα Edifier W820NB. Πολυ καλη μπαταρια και active noice cancellation. Καλη ποιοτητα ηχου και κατασκευης
Θα αντιπρότεινω τα ανώτερα soundcore q45
μην πας για over-ear σίγουρα.Πήρα τα edifier w820nb plus, και μετά από περπάτημα 30' στους 25°C τα αυτιά μου είχαν γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα(τα πούλησα με συνοπτικές διαδικασίες).Χρησιμοποιώ χρόνια για περπάτημα τα ενσύρματα AKG Quincy Jones Q460(on-ear) και παρήγγειλα τα jbl live 460nc για bluetooth ενναλακτική
JBL Tune 510BT από τις καλύτερες επιλογές
Δεν είναι headphones.Αλλα τα καλύτερα για αυτόν τον σκοπό είναι τα beats fit pro.
Πολυ καλή ποιότητα ήχου και κατασκευής;
Bang & Olufsen Beoplay H95
Δεν φταίω εγώ....
τα καλυτερα εβερ που εχω βαλει αυτι ειναι τα urban ears bluetooth headphones
και

από 38,90 €

Μη διαθέσιμο
Jbl η χειροτερη μαρκα για ακουστικα σε 2 εβδομαδες μου χαλασαν μην παρετε!!!!
Soundcore
Ποια ακουστικα JBL πηρες και χαλασαν σε δυο εβομαδες. Παντως τα 510ΒΤ ειναι πολυ καλα. Επισης τι χρηση εκανες
Για jbl θα συμφωνήσω, χάλια. Πήρα τα JBL T-210 που μου πρότειναν κάποιοι μουσικόφιλοι γνωστοί μου ως τα πιο καλά, σε χαμηλή τιμή και δυστυχώς βγάζουν πάρα πολύ θόρυβο και "γρατζούνισμα". Ευτυχώς που τα πήρα και κάτω από 20 ευρώ βέβαια. Το ίδιο "γρατζούνισμα" και θόρυβο, βγάζουν και όλα τα σόνυ που έχω δοκιμάσει, σε ψείρες από 10 ως 20 ευρώ. Εν τω μεταξύ ακόμα και πολύ ακριβά ακουστικά, των 100 ευρώ και άνω (σε headphones) που έχουν γνωστοί μου, δεν βγάζουν ποιοτικό ήχο, αλλά πολύ ξερό κλειστό μπάσο, αφαιρούν τα πρίμα και τη λεπτομέρεια, ενώ τα τύμπανα ακούγονται πολύ σκληρά σε σημείο που παραμορφώνει ο ήχος. Αναζητώ κάτι με φλατ ήχο και δεν βρίσκω. Για τα earpods της apple, με τα 19 ευρώ, άλλοι λένε ότι έχουν ποιοτικό ήχο και αναπαράγουν ακριβώς το αποτέλεσμα, άλλοι λένε ότι βγάζουν πολλά πρίμα και θόρυβο σε σημείο που παραμορφώνει.