Action Cameras

Questions for category Action Cameras (13)

Ask a question

Ψάχνω κάμερα για να βγάζω διαδρομές με τη μηχανή αλλά όσο πιο οικονομική γίνεται. Προτείνετε κάποια;

11 Replies

• dji Osmo Action. Παλιο μοντελο αλλα αξιοπιστο. Δε με εχει προδωσει ποτε. Το μοναδικο αρνητικο σε σχεση με τις νεες action cam, ειναι οτι δεν εχει αυτοματο horizon leveling. Αλλα αν θελεις κατι οικονομικο και καλο, δεν θα σου προτεινα κατι αλλο. Καποιοι μπορει να σου προτεινουν καποια GoPro, παλιοτερο μοντελο απο την 12 που υπαρχει τωρα. Αλλα βασει πειρας θα σου πω οτι ειναι τελειως αναξιοπιστες και δεν ημουν ΠΟΤΕ βεβαιος οτι οταν πατησω το κουμπι εγγραφης, θα εχω και υλικο μετα. Εχω χασει πολλα βιντεο λογω αναξιοπιστιας της gopro. Την καμερα που σου προτεινα δεν νομιζω να την βρεις καινουρια για να την αγορασεις. Ψαξε facebook marketplace για μεταχειρισμενη. Αναλογα της καταστασης, γυρω στα 150 ευρω πιστευω θα την βρεις.

• μπες στο καναλι μου @InstaLabSparti">https://www.youtube.com/@InstaLabSparti και θα δεις την https://www.skroutz.gr/s/10763646/Eken-H9R-Action-Camera-4K-Ultra-HD-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%B2%CF%81%CF%8D%CF%87%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-WiFi-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%9F%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-2-0.html (τα παλια βιντεο)

μετα eken H9r με yi gimbal και μετα την gopro 7black. Αν εισαι σε ασφαλτο καλη ειναι η eken

• Για να είμαι απόυτα ειλικρινής, επειδη εχω χρησιμοποιήσει budget camera στη μηχανη μου και εγω, τσάμπα ξοδεψα 100ε τοτε. Αν θέλεις κάτι που να μην σου κολλάει, να έχει καλη αναλυση και ήχο πήγαινε μια και καλη σε Go pro. Αξιζει 1000% η διαφορα !

https://www.skroutz.gr/s/24846551/GoPro-Hero9-Action-Camera-5K-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%B2%CF%81%CF%8D%CF%87%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-WiFi-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%9F%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-2-27.html

• Cristo_Maragos

GoPro ποτε ξανα... Τελειως αναξιοπιστες. Ειχα και την 9 και την 10. Αν γραψουν, γραφουν καλα. Αλλα εχω χασει πραγματικα μοναδικα πλανα λογω της αναξιοπιστιας τους. Με 150 ευρω περιπου, θεωρω οτι μπορει να βρει εστω μια dji osmo action (την πρωτη που εβγαλε η dji) που την εχω απο τοτε που πρωτοβγηκε, και δεν με εχει προδωσει ΠΟΤΕ!!!!

• angelospagiatis

δουλευω επαγγελματικα την gopro 10 καθε μερα καλοκαιρι με 5 μπαταριες ασπρες 2 ωρες τουλαχιστον και δεν εχει πει κουβεντα δεν ξερω για σας εγω την προτινω με 1000

• Μετά από πολλά χρόνια χρήσης μίας GoPro Hero 7 white(απόλυτα ικανοποιημένος), είπα να πάω πάλι σε GoPro και πήρα την 12. Πολλά τα προβλήματα όπως υπερθέρμανση και ξαφνική διακοπή, μικρή διάρκεια μπαταρίας, αδικαιολόγητη διακοπή σύνδεσης με το κινητό, πολύ βάρος, χαμένα βίντεο επειδή νόμιζα ότι γράφει και δεν έγραφε κλπ. Καμιά σχέση με την γριά 7αρα αλλά πολύ τίμια! Την πούλησα σχετικά γρήγορα μιάς και ήμουν απογοητευμένος! Μου πρότειναν την DJI OSMO 4! Είναι το απόλυτο εργαλείο σε όλα! Την προτείνω με κλειστά μάτια!!! Γράφει νύχτα, συνδέεται με την ενδοεπικοινωνία του κράνους και δεν χρειάζεται μικρόφωνο, έχει απίστευτη αυτονομία, δεν κολλάει ΠΟΤΕ, έχει μικρό βάρος και άλλα πολλά! Σε λίγο θα βγει η 5 και θα την αγοράσω αν μπορέσω.

• Πάρε καμία με 12 έως 15 ευρώ έχουν 100φορές καλύτερη ανάλυση από το κινητό

• ΜΟΝΟ GΟPRΟ φίλε οποιοδήποτε μοντέλο κ να επιλέξεις είσαι άρχοντας!!
    μη κοιτάς τπτ άλλο θα τα κλαις.......

• steve_karol

insta360 μονοδρομος .
      Δεν σε νοιαζει που τραβαει .
      Μπορεις απο ενα βιντεο 10 λεπτων να κανεις 20 διαφορετικα βιντεο

https://www.facebook.com/share/v/muXHwMrJgPi8fGa/

Εχω δυο καμερες τετοιες γιατι ειμαι υπερ ευχαριστημενος Και οι 2 ειναι χ3 ....τωρα βγηκε η χ4 και θα την αγορασω αν σε ενδιαφερει πουλαω την μια

• George_katsanakis

@Steve_karol poso?

• beribas76

Για rendering θες τούμπανο υπολογιστή όμως.Κατα τα άλλα παρά πολύ καλή οντως

• Φίλε μου μια καλή επιλογή είναι η enken h9 r γύρω στα 80 ευρώ η καλύτερη στα λεφτά της ψαχτο και θα δεις

• wolfang !!! για τα λεφτα της πολυ καλη

• Τελικά κατέληξες κάπου? Κ εγώ ψάχνω για διαδρομές με μηχανή τι προτείνετε

• SJ11 dual screen SJCAM , δε θα βρεις ευκολα ομως action camera με πανω απο 1 ωρα 30 λεπτα αυτονομια μπαταριας , θα σου προτεινα την sj6 pro αλλα κραταει ανοιχτη την οθονη κατα την εγγραφη οποτε η μπαταρια κραταει ακομα λιγοτερο αν δεν εχεις usb παροχη