Πλαστικά Χρώματα

Ερωτήσεις στην κατηγορία Πλαστικά Χρώματα (14)

Κάνε μια ερώτηση

Μούχλα από υγροποίηση. Αντιμουχλικό ή θερμομονωτικό χρώμα;

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με αναπτυξη μουχλας στους εσωτερικούς τοίχους του σπιτιού μου (περιμετρικούς) καθώς και μέσα σε εντοιχισμένη (χτιστή) ντουλάπα που η πλάτη της είναι εξωτερικός τοίχος. Έχω καλέσει τεχνικό, ο οποίος αποφάνθηκε οτι οφείλεται σε υγροποίηση των υδρατμών στους τοίχους. Μου πρότεινε φυσικά καλύτερο αερισμό και θέρμανση αλλά και βαφή με ειδικό χρώμα που αποτρέπει την ανάπτυξη μούχλας. Μετά από έρευνα αγοράς έχω την εντύπωση οτι βοηθούν τα αντιμουχλικά αλλα και τα θερμομονωτικά χρώματα. 1. Ποιά είναι η γνώμη σας; 2. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο προιόν από την εμπειρεία σας;
3. Μερικές επιλογές που έχω στο μυαλό μου είναι οι εξής αλλά δεν ξέρω ποιο θα βοηθήσει περισσότερο: Kraft Asepsis Shield, Kraft Master Hydrocontrol, Kraft Energy save,Vitex Kitchen & Bath Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

5 Απαντήσεις

• καλήμερα.
    συχνό πρόβλημα αυτό που έχεις.
    πρόταση μου είναι να βάψεις την επιφάνεια σου με αντιμουχλικο πλαστικό χρώμα, αφού πρώτα το καθαρίσεις καλά.
    μη βάλεις θερμομονωτικό χρώμα. είναι ακριβότερο και δε νομίζω να είναι καλύτερο.
    επίσης μετά την επισκευή να χρησιμοποιείς αφυγρανθρα καθημερινά για να καθυστερήσει την επανεμφάνιση της μούχλας.
    πρόταση μου είναι να δεις το fungitex της χρωτεχ (ανώτερο ποιοτικά) και μετά bατή&kitchen της mercola. αρκετά κάλο και οικονομικό.
    το πιο βασικο ομως ειναι να δεις τους εξωτρικου τοιχους αν εχουν προβλημα.

• Το κυριότερο είναι ότι το σπίτι σου δεν έχει επαρκή θέρμανση... Και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα....Οι λύσεις είναι... Το Σεπτέμβριο (για να στεγνώσει όλο το καλοκαίρι) να βάψεις εξωτερικά το σπίτι σου με καλό 100% ακρυλικό πλαστικό... Αφυγραντήρα οπωσδήποτε.. έχει ελληνικές μάρκες καλές... Η εξωτερική θερμομόνωση τοίχου.. αλλά εκεί πας αλλού... για θέμα χρημάτων μιλάω...... Σε καμία περίπτωση δεν βάφουμε εσωτερικά τον τοίχο για να αποτρέψουμε την υγρασία..

• Αφυγραντήρας ώστε να διατηρεί κάτω από 50% την υγρασία στο χώρο. Προβλέπεται για πολλούς λόγους και οχι μόνο για τη μούχλα.

• Neotherm ac

• Ο μηχανικός καλά τα είπε ,είχα το ίδιο πρόβλημα με εξοχικό ,αυτό που κάνω ,επειδή δε κατοικώ μόνιμα να μην αφήνω το χειμώνα τίποτα να εφάπτεται σε τοίχο και παντού παγίδες υγρασιας και αφήνω ένα παράθυρο ανοιχτό ,για τις ντουλάπες παγίδες υγρασιας νομίζω είναι μια καλή λύση,έχει στα σουπερμάρκετ