Για μήκος από 5μ. και πάνω τα συμβατικά (χάλκινα) καλώδια HDMI φθηνά ή ακριβά παρουσιάζουν προβλήματα, ήτοι παρεμβολές στην εικόνα, διακοπές στον ήχο κλπ. είτε εξαρχής είτε σε βάθος χρόνου, καθώς όσο καλό shielding και να έχουν το σήμα εξασθενεί λόγω του μήκους. Ειδικά για το μήκος που ψάχνεις πρέπει να κινηθείς οπωσδήποτε σε active hdmi (με ενισχυτή σήματος) ή ακόμη καλύτερα hdmi οπτικής ίνας, οτιδήποτε άλλο θα σε ταλαιπωρήσει. Δυστυχώς στα ελληνικά καταστήματα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές με λογικό κόστος.
7.50 και 10 μέτρα έχω και δεν παρουσιάζουν πρόβλημα από την άλλη όμως σκεφτόμενος αν δεν πάω σε αυτά που αναφέρεις. , μήπως και βγάλω συσκευές με τα μέτρα που έχω (αρκεί να πάρω νέα καλώδια 7.50) και να τα δώσω με switch hdi μιας που παίρνουν 10μετρα (είσοδος+ έξοδος) η ακόμη ακόμη 2 καλώδια να τα ενώσω με ενισχυτική μούφα.
Ευχαριστώ για ανταπόκριση και θα δω τι θα κάνω.
Δεν είναι μία συσκευή,είναι αρκετές και τις έχω σε switch και οπότε είναι ζόρι.
Το σκέφτηκα αλλά που να τις βγάζεις όλες έξω αν και έχω πρίζα εκεί και ένα πολυπριζο τριών θέσεων.
Βασικά από το έπιπλο tv μέχρι το κιόσκι είναι 16 μέτρα και τα υπόλοιπα 4 θα είναι χαλαρά.