USB Adapters Δικτύου

Ερωτήσεις στην κατηγορία USB Adapters Δικτύου (8)

Κάνε μια ερώτηση

Δεν ξέρω τι να διαλέξω, δεν θέλω να περάσω καλώδιο, αλλά δεν θέλω να χάση και ταχύτητα από το WiFi, τι θα έπρεπε να πάρω?

4 Απαντήσεις

• οτι και να διαλεξεις, στην ασυρματη συνδεση παντα χανεις σημα. Θεωρητικα η μοναδικη μη ενσυρματη συνδεση με μηδενικες απωλειες ειναι μεσω wifi powerline, ειναι τεχνολογια που χρησιμοποιει την ηλεκτρικη καλωδιωση του σπιτιου για να μεταφερει data, με τον περιορισμο να ειναι στον ιδιο ηλεκτρικο πινακα και στην ιδια φαση (μονοφασικο), σε τριφασικο πινακα μπερδευεται η κατασταση. Το wifi powerline συνδεεται αρχικα σε ζευγαρι, η μια συσκευη συνδεεται στο ρουτερ ενσυρματα, η δευτερη στον υπολογιστη, επισης ενσυρματα (υπαρχει και ασυρματη επιλογη, ισως με απωλειες). Για καθε επιπλεον συσκευη, θελεις ενα ακομα wifi powerline, οχι απαραιτητα ιδιο αλλα οπωσδηποτε συμβατο.

• mitsosfb233

εκτος αν δεν εχεις καλη καλωδίωση στο σπιτι οποτε και παλι δεν θα χεις καλο αποτελεσμα

• MESH WiFi System

• Κάνε μία σύνδεση με 500άρα ταχύτητα και θα σε οκ

• Yπσρχει κ tplink ενσύρματο με το οποίο στο wireless έχεις καμπάνα σήμα σε όλα τα δωμάτια ,στοιχίζει γύρω στα 90 ευρω,ΑC 1200