Pistoale cu aer

Întrebări pentru categorie Pistoale cu aer (21)

Pune o întrebare

Μπορεί να μου πει κάποιος 1 το καλύτερο και το πιο δυνατό αεροβόλο με ότι μηχανισμό και αν έχει 2 το καλύτερο και πιο δυνατό αεροβόλο με μηχανισμό ελατηρίου.Ευχαριστώ.

5 Răspunsuri

• Το "καλύτερο" είναι σχετικό και δεν είναι απαραίτητα ταυτόσημο με το "πιο δυνατό" ειδικά στη σκοποβολή. Υπάρχουν κάποια κινέζικα που ρίχνουν με υπερηχητικές ταχύτητες αλλά στα 30 μέτρα ψάχνεις να βρεις πού πήγε η βολίδα. Πιο ασφαλές κριτήριο είναι η ευθυβολία του όπλου, η διατήρηση της ταχύτητας και της τροχιάς της βολίδας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση παρά η δύναμη.

• The420thSaint

Εάν το αεροβόλο είναι magnum η ultra magnum τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις βολιδες 1g 1.10g plus

• The420thSaint

Εγώ ρίχνω με το g-magnum της gamo στα 5.5mm και Έχω δει ότι οι pro magnum penetration από τα 10m μέχρι τα και τα 100 δεν χάνεις βολή. Προσοχή! Η βολιδες που δεν κάθονται σφιχτά μέσα στην κανη χάνουν πάντα στην δύναμη και σε ακρίβεια

• Gamo g magnum 1250 igt στα 5.5mm... έχω ασχοληθεί αρκετά με αεροβόλα τα τελευταία 10 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο είναι το καλύτερο αεροβολο με διαφορά. 4 χρονια στα χέρια μου με πάνω από 10.000βολες δεν έχει χάσει ούτε σε ακρίβεια ούτε σε δύναμη

• Δεν υπαρχει αυτο που ζητας ειδικα σε ελατηριου.Οσο πιο δυνατο ειναι τοσο χανει σε ακριβεια λογω αυξημενης ανακρουσης.Για ελατηριο θα σου προτεινα καποιο weihrauch ισως το hw80 που ειναι και αρκετα δυνατο.οσο για το καλυτερο αεροβολο που υπαρχει ειναι τα πανακριβα σουηδικα fx που ειναι pcp εχουν μηδενικη ανακρουση και συνδιαζουν δυναμη και μεγαλη ακριβεια

• Ένα πολύ καλό αεροβόλο πιστόλι είναι το Glock 18c από την umarex με Σύστημα green gas το όπιο είναι και foll automatic και με ελατήρια μπορείς να βρεις πολύ αξιόπιστα πιστόλια 1911

• R_G9992

Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος που γνωρίζει να με κατατοπίσει? Ενδιαφέρομαι για αεροβόλο για λόγους προστασίας και αυτοάμυνας και να το έχω στο σπίτι καθώς μετακομίζω κάπου πιο απομακρυσμένα. Τι είναι καλύτερο? Ελατηρίου ή αέρα? Είμαι παντελώς άσχετη, οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

• Giorgos_Kats1969

Έχω αγοράσει πριν μερικές μέρες το Gamo g magnum 1250 igt στα 4.5mm αλλά μετά από αρκετές βολές δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω τα σκοπευτικά και να βρίσκω στόχο σε κοντινές σχετικά αποστάσεις.Η μια βολή να πάει καλά και οι επόμενες αλλού για αλλού,και με φίλο που το δοκίμασε και αυτός ποιο καλός γνώστης των αεροβόλων δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.Τι μπορεί να φταίει,υπάρχει περίπτωση να είναι προβληματικό; ή συμβαίνει κάτι άλλο, γιατί έχω αρχίσει να απογοητεύομαι.Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

• Navy1731

aea hp max 45 ή 50άρι, το οποίο είναι ελαφρύ και compact, ενω το SS λόγο της αναδίπλωσης του μοντέλου χωράει και σε τσάντα. Ότι πιο δυνατό είχα και έχω με δύναμη πυροβόλου όπλου. Βέβαια για αυτοάμυνα υπεραρκετό είναι και το 35, γιατί παραπάνω είναι για αγριογούρουνα. Γενικά η aea εχει και πιο δυνατά και φτάνει μέχρι το Zeus που είναι στα 1500fpe, δύναμη αντίστοιχη ενός AK 47 το οποίο είναι με .30 cal ενώ το zeus με .58 ή .72. Βγάζουνε και το m50 το οποίο είναι πιστόλι και πολύ δυνατό, αλλά δεν το έχω βρει Ελλάδα. Σχεδόν όλα της είναι και φοβερά ευθύβολα, αλλά να αποφύγεις τα αυτόματα, λόγο των προβλημάτων του μηχανισμού που μπορεί να προκύψουν, γι αυτό καλύτερα Bolt Action, που δεν χάνεις το σημάδι, όπως στα χράπα χρούπα μοντέλα της. Επιβάλλεται ο σιγαστήρας, γιατί ο θόρυβος τους κάνει το glock να φαίνεται παιχνιδάκι και φυσικά θέλει και ενα sight για κοντά ή διόπτρα για μακρυά ή και τα δύο αν θες να γίνει tactical με προσαρμογείς 11mm σε 20mm picatinny. Παίρνεις απο vevor και ένα high pressure compressor με 220 και 12v και είσαι κομπλέ, για αυτοάμυνα και σκοποβολή.

• El gamo 5.5 gas ram τό έχω πολλή δυνατό