Αεροβόλα Όπλα

Ερωτήσεις στην κατηγορία Αεροβόλα Όπλα (21)

Κάνε μια ερώτηση

Γεια σε όλους . (Δεν έχω ιδέα από αεροβόλα. Δηλαδή μηδέν επίπεδο. ) Θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνετε ένα πολύ καλό αεροβόλο vfm και με διόπτρα με μολυβένια σφαιράκια που πού ρίχναμε μικροι

14 Απαντήσεις

• Bam 19 δεν θα το πιστεύεις ότι με 100€ πηρες τόσο ευθύβολο και δυνατό όπλο και βελτιώνεται εύκολα με λίγα λεφτά

• Θα σου προτεινα το γερμανικο weihrauch hw 50s για ξεκινημα.κοστιζει γυρω στα 300 ευρω με δυναμη γυρω στα 12 ποδολιβρα.δε παιζεται σε ποιοτητα,εχει κορυφαια σκανδαλη και πολυ καλη ακριβεια.τωρα για κατι πιο φτηνο σου προτεινω το gamo big cat 1000e που το εχω κι'εγω και με τα καταλληλα σφαιρακια εχει καλη ακριβεια και απο δυναμη αρκετα δυνατο κοντα στα 16 ποδολιβρα.μη παρεις τυχαια οτι ναναι γιατι αν δεν εχει ακριβεια ειναι αχρηστο κατα τη γνωμη μου

• peterr0123

Νομίζω ωραία μου ακούγονται αυτά που λές. Θέλω ένα καλό δεν έχω θέμα στα χρήματα

• peterr0123

Όπως και να χει ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο και απάντησες

• chris_123

Νομιζω το hw50s ειναι οτι καλυτερο για αρχη.Εχει και το πλεονεκτημα οτι ειναι αρκετα κοντο και ελαφρυ με πολυ λιγο κλωτσημα.Αφου τα χρηματα που θες να ξοδεψεις ειναι γυρω στα 300 ευρω το συγκεκριμενο ειναι μονοδρομος αν θελεις κατι καλο χωρις να ψαχνεις για βελτιωσεις μετα την αγορα του

• peterr0123

Chris' αυτό καλό μου ακούγεται. Θα πάω να το δω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

• peterr0123

Ευχαριστώ alxtopo που το πρότεινες

• Μιχαλης_Καναριος

φάουλ το hw50s είναι στα 270 με 4.5mm ενώ το black bear igt 4.5mm στην μισή τιμή (180) ειναι 360 με 380 ανάλογος την βολιδα

• chris_123

Ναι το gamo black bear ειναι λιγο πιο δυνατο 20 joule εναντι 16 joule αλλα δε συγκρινεται με το hw50s σε ποιοτητα κατασκευης,σκανδαλη,ακριβεια κτλ.

• Diana σταθερή αξία.Οσσο για τη διόπτρα χρειάζεται άδεια από την αστυνομία.Εκτος και αν είσαι σε κάνα χωριό κ δεν έχεις τέτοιο θέμα.Παντος εμείς μικρή η γενιά μου δηλ του 75 τα καλύτερα ήταν τα Diana,βέβαια έχουν βγει και άλλες εταιρίες από τότε αλλά αν θες κάτι που θα το έχεις για 30 χρόνια θα στο συνηστουσα 4,5 βολίδες και είσαι σούπερ.

• alex_voulgaris

Επισεις να προσθέσω το κυριότερο κ βασικότερο.Ειναι πολύ καλό σε ευθυβολία,και το ελατήριο του θα το αλλάξεις μετά από 5 χρόνια καθημερινής χρήσεις.Αλλιος σε 10 χρόνια.Λυνςτε δένεται εύκολα αν και δε χρειάζεται μια το τόσο λίγο ειδικό λάδι στη κανη και χτυπάς μέχρι κ λαγό απ' τα 100μ.

• Σαν το γερμανικό Diana 54 Air King Pro T06 4,5 mm δεν υπάρχει άλλο αξίζει με το παραπάνω σε σχέση με κάτι αεροβολα τυφέκια των 1000 και ευρώ δεν έχει η Diana να ζηλέψει τίποτα

• Αν είσαι αρχάριος άσε τη διόπτρα για αργότερα.

• peterr0123

Ευχαριστώ Κωνσταντίνε πού απάντησες . Έχω καλή σχέση με πραγματικά όπλα όλων των τύπων. Για αυτό θέλω κάτι καλό.

• skilos

Αν εχεις καλη σχεση με τα οπλα οπως λες..το hw 90 ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.... αλλα λιγο ακριβο,για τον μεσο ελληνα. (610,00). ΟΣΟ για την ποιοτητα κανε μια ερευνα σε forum για αεροβολα,και θα καταλαβεις τη ενοω....Τα υπολειπα που προτειναν οι φιλοι, καλλα μεν ΑΛΛΑ.... οσο για το διαμετριμα σε αυτο το ΕΡΓΑΛΕΙΩ οτι και να παρεις δεν εχει προβλημα 4,5 5,5 τα παει αερας..Γιατι ειναι το ΜΟΝΟ αεροβολο κατω των 1000$ που το φουσκωνεις οσο πρεπει... Μια ερωτηση στον αντηπροσοπο θα σου λυση πολες αποριες..και αν μενεις αθηνα να πας απο κοντα,,, μηλιδωνης δημοσθενης...Η αποφαση ειναι παντα δικια σου.... ΥΓ. Οταν μπορεις να παρεις το καλο..γιατι να παρεις το μεσαιο,και να χασεις χρονο και χρημα...ΟΤΑΝ εκει θα ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ....

• Μιχαλης_Καναριος

δεν θα το πρότεινα διότι πληρώνει πολύ ακριβά το ξύλο με ταχύτητα 270 στα 4.5
      εγώ πήρα το black bear igt 4.5mm με σφαιρακια gamo pba πάει 380 και με όλα τα άλλα από 340 έως και 360 οπότε δεν ξέρω αν και μπορεί να το άδικο αυτό το όπλο

• skilos

Λοιπον κυριοι... (οχι ολοι) εσεις που απαντάτε... Η ασχετοι εισαστε.... η δεν εχετε χρισημοποιιση ποτε, ενα πραγματικο χειρουργικο ΕΡΓΑΛΕΙΟ???? Γιατι.... Δηναμη και ευθύβολια ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ...ΕΚΤΟΣ των κορυφαίων.. WEIHRAUCH..AIR ARMS...και theoben... Τα υπολοιπα ειναι ΑΠΛΑ για να περναμε τον χρονο μας,(και εκνευριζομαστε).. με την ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ MARKETIN της καθε εταιριας,του στιλ ταχυτητα 380,340, 360 ξεχνοντας πραγματικα τι σου προσφερει το αεροβολο... Βαλτε στοχο 5χ5 ποντους στα 70+ μετρα με ρυθμισμενη διοπτρα ( οσοι εχουν).. ριξτε 20 βολες με τα αεροβολα της ΣΕΙΡΑΣ και αν η 10 πανε μεσα...τοτε θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ οτι τα εργαλεια που προτεινο ΚΑΝΟΥΝ 20 στα 20.. με την καταληλη βολιδα που (αρεσει) στην καθε καννη... προσοχη ΔΕΝ ειναι ΟΛΕΣ οι καννες το ιδιο..και ας ειναι ιδια εταιρια και μοντελο... Και βολιδες μονο πομπε της αλλες της ΞΕΧΝΑΜΕ...........

• kyrkos_xristos

Αμα έχεις χρήμα ρε άνθρωπε. Πήγαινε παρε ενα pcp με όλα τα παρελκομενα και ξεμπέρδεψες. Έτσι και αλλιώς εκεί θα καταλήξεις στο τέλος αφου θα έχεις δώσει ένα σορό λεφτά για να φτάσεις εκεί. Αλλιώς αμα θες σοβαρό ελατηρίου παρε της air arms το tx200 και ξέχνα τα υπόλοιπα. Κορυφαίο αλλά στο χιλιάρικο

• Θα σας πρότεινα τα συγκεκριμένα δύο που έχουν καλές αξιολογήσεις. Και τα δύο διαθέτουν μηχανισμό ελατηρίου και διόπτρα.

https://www.skroutz.gr/s/26393840/TSS-%CE%91%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%BF-B3-3-4-5mm-5-5mm.html

https://www.skroutz.gr/s/12781910/TSS-%CE%91%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%BF-B2-4P-4-5mm-5-5mm.html

• peterr0123

Ωραία πρόταση μάλλον θα ήθελα κάτι στα 300€ +-

• καλησπερα φιλε , εγω εχω το gamo magnum 5.5 με γεμιστήρα 10 βλημάτων στα 100 μετρα ξαπλώνει άνθρωπο, ειναι πολυ δυνατο θελει καλη ρυθμισει η διόπτρα και καλο κράτημα γιατι τινάζει

• αν θες κάτι ποιοτικό, θα σου προτείνω κι εγώ κάποιο από τα weihrauch, έστω και αν είναι υπερτιμημένο (όπως όλα τα γερμανικά προϊόντα). αν θες κάτι φθηνότερο για να ξεκινήσεις, τότε μάλλον θα πας σε ΒΑΜ 19 ή μεγαλύτερο, που είναι τα κινέζικα αντίγραφα των weihrauch, με καλή ποιότητα κατασκευής. όσο για τις ταχύτητες των όπλων που μπορείς να διαβάσεις στα φυλλάδια των κατασκευαστών και πολλοί αναφέρουν σε άλλα μηνύματα, είναι τελείως πλασματικές, αφού χρησιμοποιούνται υπερ-ελαφρά σφαιρίδια, με τα οποία δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα, αφού πάνε αλλού ντ' αλλού. αν θες να ασχοληθείς με την σκοποβολή και να γίνεσαι όλο και καλύτερος, εκτός από το όπλο, πρέπει να δοκιμάσεις και πολλά βλήματα, για να δεις ποιό ταιριάζει καλύτερα στο όπλο ΣΟΥ, αφού ίδιες κάννες, της ίδιας παρτίδας, της ίδιας εταιρείας, προτιμούν πολλές φορές διαφορετικά βλήματα. οι περισσότερες πάντως, προτιμούν βλήματα Η&Ν, συνήθως field target trophy ή barracuda, ανάλογα με τη δύναμη του όπλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το όπλο που θα διαλέξεις δεν θα "παντρευτεί" με βλήματα κάποιας άλλης εταιρείας.
    όσο για τις διόπτρες, κατ' αρχήν, αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που ασχολιόμουν πολύ με τη σκοποβολή, είναι παράνομες, εκτός και αν είσαι εγγεγραμμένος ως αθλητής σε σκοπευτικό σύλλογο αναγνωρισμένο από τη ΣΚΟΕ και ακολουθήσεις τη νόμιμη διαδικασία για να την αγοράσεις.
    σύμφωνα με το νόμο, το αεροβόλο, έστω και αν δεν χρειάζεται άδεια, μπορείς να το κυκλοφορείς ΜΟΝΟ μέσα σε θήκη, και ΜΟΝΟ από το σπίτι σου στο σκοπευτήριο και αντίστροφα. αν τώρα πέσεις σε στραβόξυλο, όλο και κάτι θα σου βρεί για να ρίξει πρόστιμο

• peterr0123

Ioannis είμαι γραμμένος σε σκοε με πραγματικά όπλα ευχαριστώ πάρα πολύ.

• επειδή πιστεύω πως σας μπερδέψαμε σας βάζω τα τοπ 3 οπλα κατά την γνώμη και της γνώσεις μ αν θέλετε μπορείτε μα τα επιβαιβεωσετε από κάποιο κατάστημα 1) gamo g magnum 1250 igt mach1 4.5mm στα 330 ευρώ με ταχύτητα 470m/s 2)Black bear igt 4.5mm στα 360με 380m/s η ταχύτητα ανάλογος την βολίδα ελαφριά η βαριά και η τιμή στα 180 ευρώ (αυτό έχω και έχω να πω ότι έχω ρίξει πάνω από 1500 σφαιρακια και δεν έχει μειωθεί καθόλου η απόδοση που αυτό οφείλεται στο σύστημα που χρησιμοποιεί η gamo και το έχει και στα 3 οπλα που σας προτείνω)
    3)Gamo Αεροβόλο Replay 10 Magnum IGT Gen 2 & Hawke 3-9x40mm 4.5mm με ότι έχει το πρώτο όπλο έξτρα κάποια πράγματα που σας έχω πει σε άλλο μήνυμα στείλτε μου ότι θελετε

• peterr0123

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη των προτέρων για την απάντησή σου Να σε ρωτήσω αν ξέρεις το πρώτο που έβαλες ένας έφηβος από δύναμη το έχει; .

• Μιχαλης_Καναριος

όλα τα αεροβόλα τα έχουν οι έφηβοι δεν κλωτσάνε καθόλου ούτε κάνα σαν 32cal καραμπίνα δεν κλωτσάνε καθόλου

• Μιχαλης_Καναριος

και εγώ σας προτείνω το πρώτο για πάρα μα πάρα πόλους λογους

• peterr0123

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη

• Σου προτείνω το hatsan mod 125 sniper vortex.Περιπου 280€ αλλά έχει απίστευτη δύναμη και ευθυβολία ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις.Ειναι ένα από τα ποιο δυνατά αεροβόλα και έχει την ταχύτητα 2500 fps.Με δύναμη πάνω από 35 joules.Φιλε μου από προσωπικής εμπειρίας σου το προτείνω έχω κάνει πάρα πολλές βολες με το συγκεκριμένο.

• Ένα τύπου pcp , θα είταν ότι πρέπει νομίζω . Για σκοποβολή 4.5 mm είναι το ιδανικό διαμέτρημα . Καλά αεροβόλα , λειτουργούν με προσυμπιεσμένο αέρα , έχουν κινητό ουραίο ( απ όσο ξέρω ) και όχι σπαστή κάννη , μπορεί να είναι λίγο ακριβά και η συντήρηση τους είναι ακριβή . Εναλλακτικά , υπάρχουν τα gamo , crossman , norica , bam , diana με gas ram σύστημα ή ελατήριο .

• Αν δεν έχεις ηδεα για αεροβόλο άστο καλύτερα μην βγάλεις κανένα μάτι σε κανένα άνθρωπο

• peterr0123

Έχω όμως πολύ καλή σχέση με αρκετά πολεμικά ,και πιστόλια στην πράξη

• To hfc

• Gamo black bear igt 4.5mm και του βάζεις εσύ μια διόπτρα πολύ εύκολα τις επιλογής σου αλλιώς αν δεν έχεις και θέμα στα χρήματα πάρε το ποιο δυνατό χαρτί της gamo με διόπτρα πατάκια όπλο με τεράστια δύναμη 470μετρα ανά δευτερόλεπτο που τα άλλα οπλα αντε να φτάσουν 350 έρχεται ετοιμο χωρίς να μπεις στον κόπο να τα φτιάξεις εσύ και είναι φα ντα στι κο ελπίζω να σε βοήθησα αν θες για περισσότερε πληροφορίες για το full πακέτο της gamo το ποιο κακο πες μ

• peterr0123

Για δώσε συνέχεια ρε Μιχάλη και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Μιχαλης_Καναριος

λοιπόν αναζητήσε αυτό στο skroutz η στο Google <<Gamo Αεροβόλο Replay 10 Magnum IGT Gen 2 & Hawke 3-9x40mm 4.5mm / 5.5mm>> τα ποιο extreme πράγματα που έχει το όπλο είναι η δύναμη το κοντάκι είναι σχεδιασμένα για να είναι βολικό σε όλους, μεγάλη δύναμη(470ms με μέγεθος σφαιρακιου 4.5mm)μια πατέντα της gamo που στην ουσία είναι σας γεμιστητας και χωράει 10 σφαιρακια και αντί να τα βάζεις ένα ένα είναι όλα μαζί αλλά προσοχή δεν τα ρίχνει συνεχόμενα βάρα οπλιζεις βαράς. έχει διόπτρα αν και αυτό μπορείς να το βάλεις σε οποιαδήποτε όπλο αεροβόλο αρκεί να έχει βάση αυτό βέβαια θα σου το εξηγήσει από εκεί π θα το αγοράσεις αλλά εγώ προσωπικά θα σ πρότεινα να μην πάρεις με διόπτρα αρχικά γιατί είναι πολύ εθραυστες και με το παραμικρό χαλάνε η ξεριθμιζονται
      το όπλο είναι στο skroutz 520 ευρώ αν το βρεις ποιο φθηνά από έμπιστο μαγαζί καλός.... πιστεύω πως σαν πρώτο οπλο μπορεί να είναι κάποιο δυνατό δεν έχει σημασία όσο ποιο δυνατό τόσο το καλύτερο και με διόπτρα και τα επιπλέον χαρακτηριστικά είναι στον κάθε ένα. υπάρχει το ίδιο όπλο που θα στο πρότεινα στα 330 χωρίς διόπτρα ίδια δύναμη με ίδιο ακριβώς σύστημα πιστονιου αλλά δεν έχει τον γεμιστηρα που προσωπικά είναι άχρηστος γιατί από την στιγμή που ανοίγεις την κάνεις για να βελεις σφαιρακι δεν κερδίζεις παραμονο γλυτώνεις να βάλεις το σφαιρακι εσύ... και δεν έχει και το κοντάκι που και αυτό δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο αν και δεν το έχω δοκιμάσεις.... αν θες για αυτό με τα 330 απαντα μου με χαρά να σε βοηθήσω

• NikolaosFN

Γεια σου Δημήτρη. Θα με ενδιέφερε αυτό με τα 330 ευρώ, αν μπορείς να με κατατοπίσεις μαζί με τη σφαιρίδια είναι καλύτερα να βάλω. Δεν εχω μεγάλη εμπειρία από οπλα. Μάλλον για ποιο σωστά είχα παλιά πριν 30+ χρονια.