Τώρα που ακριβύνε.. Όχι!
Έχει πάει 50€+ το μπετονι και θέλει δύο περίπου το μήνα, οπότε ανάβεις καλοριφέρ.
Ελευθερη καυση μεσα σε κλειστο χωρο..... Παιζετε με την υγεια σας. Αοσμο ή οχι, με καπνα ή χωρις, τα αερια κατάλοιπα της καυσης μενουν στο χωρο και στο βαθος του χρονου σκοτωνουν......
Είχα κεροζαν για 2 χρόνια. Την είχα αγοράσει με μεγάλο ενθουσιασμό. Να ξέρεις πως θα βγάζει κάπνα, από λίγο έως πάρα πολύ, καθώς το φυτιλι της θα καίγεται. Ήρθε ο τεχνικός, έκανε αλλαγή, την άναψε οκ, αλλά μετά από μερικά άναψε σβήσε, πάλι τα ίδια. Για ευπαθη άτομα ή παιδιά, προσωπικά λέω μακριά. Το πιο εύκολο είναι κάποιος να πει ότι δεν την άναβα σωστά. Χαλάω εγώ χατήρι;...
Το μοντελο 105 καιει ενα ευρο την ωρα ομως κανει φουρνο ενα δωματιο οσο μεγαλο και ναναι ενα ομως
δεν συμφέρει και ΔΕΝ ζεσταίνει
Όχι δεν συμφέρει, έχω και δεν την λειτουργώ, είναι ακριβή η κηροζίνη.
Ανάλογα τη χρήση .Αν καίει όλη μέρα όχι.Υπολογισε 0,26 λεπτά την ώρα μέσο όρο με τη θερμοκρασία της σόμπας ρυθμισμένη στους 22 βαθμούς.Αν αγοράσεις κηροζίνη από την εταιρία απευθείας είναι πιο οικονομική.Την Παρασκευη 23/12 που θα αγοράσω ξανά θα ενημερωσω πόσο έχει.
οχι με 5 ωρες την ημέρα θα χρειαστείς 4 δοχεία το μηνα
να αγοράσεις στο καύσιμο από την kerosun εγώ το παίρνω στο περιστέρι το μεγάλο μπιτόνι το άοσμο έχει τα 18 λίτρα 36,90€ και από την αρχή του χειμώνα τώρα αγόρασα το 4ο για μένα συμφέρει και έχω τη μεγάλη που είναι για 100 τετραγωνικά ενιαίο χώρο το άοσμο είναι και βραδύκαυστο είναι λίγο πιο ακριβό συμφέρει
Φωτιστικο πετρελαίο χύμα από βενζινάδικο μόνο 1.85το λίτρο παίρνω αντί 2.30 συσκευασμένο.
Άλλο η κηροζίνη, γιά ην οποία είναι κατασκευασμένες, άλλο το φωτιστικό πετρέλαιο. Είναι άλλο προϊόν.
Σε ποιό βενζινάδικο βρίσκετε χύμα;
Με τίποτα....έχει ξεφύγει.....
Είχα Ελλάδα συμφέρει. Δεν μυρίζει έχεις θέρμανση και ταυτόχρονα μπορείς και να μαγειρεύεις επάνω 2 σε 1 την λατρεύω
Νομίζω συμβαίρει..Ειδικά τώρα που βάλανε την κυρωζινη και περνεις πίσω χρήματα από το επίδομα θέρμανσης.Εξαρταται όμως τι χώρο θέλεις να ζεστάνεις....
Κάνει καύση μέσα στο σπίτι πρέπει να έχεις ανοιχτό παράθυρο λίγο .Η κηροζίνη δεν μυρίζει ή μυρίζει ελάχιστα .κάποιοι βάζουν καθαρό πετρέλαιο για οικονομία και δεν στέκεσαι από το καυσαέριο .Η αλήθεια είναι πως ζεσταίνει ( η μεγάλη πιάνω από 100 cm)
Αν αγοράσεις από την αντιπροσωπεία κοστίζει το 18 λίτρο την πρώτη φορά 45 ευρώ και από την επόμενη, που δε θα χρεώνεται το μπετόνι το κόστος είναι 40,5
Δεν συμφέρει, είναι για έκτακτες λυσεις, κ εγώ φέτος Κεροζαν καίω εχω δώσει 130€ περιπου κ οχι καλή θέρμανση
THN ειχα παρει , την rainb0w ειναι ομοΡΦΗ βλεπεις την φλογα . ζεστη ατμοσφαιρα ,,ζεσταινει ενα δωματιο 35 τετραγωνικα ,,ομως δημιουργει υδρατμους και ενα μπιτονι το καις αν το αναβεις 6 ωρες καθε βραδυ σε μια εβδομαδα .Πηρα αργοτερα σομπα πελλετ με φιλτρο νερου ,,κ βρηκα την υγεια μου , τα πελλετ κοστιζουν λιγοτερα κ κρατνε περισοοτερο κ ζεσταινεται ολο το σπιτι , καλυτερο κ απο καλοριφερ,
33.30€ έχει το 18 λιτρο αυτήν την στιγμή.
Μόνο σε πολύ μικρούς χώρους συμφέρει και πάλι με επιφύλαξη. Η απόδοση είναι πολύ καλή το καύσιμο όμως ακριβό και το 20 λιτρο δεν βγάζει ούτε βδομάδα...
Εξαρτάται για τι χρήση τη θέλεις υποθέτω. Δεν έχουν και τόσο μεγάλη ισχύ, οπότε δεν θα μπορούν να ζεστάνουν μεγάλους χώρους.
Εμείς τη χρησιμοποιούμε εδώ και 5 χρόνια, σε ένα διαμέρισμα 51τμ και ειλικρινά μέσα σε 20 λεπτά το σπίτι είναι φούρνος. Το μόνο κακο είναι πως πρέπει να την ανάβουμε στο μπαλκόνι και να τη σβήνουμε εκεί γιατί όταν ανάβει για λίγα δευτερόλεπτα μυρίζει και βγάζει λίγη καπνά το ίδιο και όταν σβήνει.
Κάνει δουλειά. Το καύσιμο δεν είναι φτηνό.....
Αν την βάζετε στη χαμηλότερη θερμοκρασία κρατάει περισσότερο κ σπάει το κρύο στο σπίτι. Θα έπρεπε όμως να είναι φθηνότερο το καύσιμο. Πολύ ακριβό για τη καύση που κάνει.
Έχει διαφορά η κηροζίνη από το φωτιστικό πετρέλαιο;
Πήρα και εγώ παιδιά σόμπα κεροζαν και παρόλο που χρησιμοποιώ άοσμη κηροζίνη μυρίζει... Και μου είπαν ότι πρέπει να αφήνουμε ένα παράθυρο ανοιχτό για να περνει οξυγόνο με αποτέλεσμα να χάνετε η θερμοκρασία... Αλλιώς υπάρχει κυνδυνος δηλητηριασης... Δηλώνω απογοητευμένη
Καλησπέρα να προσθέσω και εγώ ένα σχόλιο Λοιπόν είχα ένα σομπάκι αλογόνου το είχα περίπου και δούλευε συνεχόμενα περίπου 15 μέρες μου ήρθε το ρεύμα 440 ευρώ εγκεφαλικό παιδιά μου δώσανε μία Kerosun πολύ καλύτερο δεν το συζητάμε, Εμένα προσωπικά με συμφέρει όπως το έχει γράψει κάποιος πιο πάνω σε δύο λεπτά το έχει κάνει το σπίτι φούρνος και στους 22 βαθμούς όχι παραπάνω Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος μου την έχουνε δώσει δεν είναι δικιά μου αλλά θα πάρω αργότερα μία δικιά μου είμαι από Χανιά Κρήτη Αυτή είναι η γνώμη μου
παίρνεις την Κρυστάλ είναι άοσμη
Μακρυά από αυτην την σόμπα... καίει αρκετά... δημιουργεί υδρατμούς άρα θέλει και αφυγραντήρα και ακόμα και το άοσμο καύσιμο να πάρεις μυρίζει...το άλλο θέλετε?
καιει κυροζινη και τα καταλοιπα της καυσης τα αναπνέεις !!! ΜΑΚΡΙΑ !!!!!!!
Παρτε τζακι επωνυμο - θα δωσετε οντως περισοτερα (2-3000 €) αλλα δεν θα αρρωστησετε απο τα καυσαερια !! θα μπορειτε να καιτε απλα ξυλα (κοστος αναλωσιμου) και θα ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!
Να πάρεις θερμάστρα υγραερίου.