Σκούπες Ρομπότ

Ερωτήσεις στην κατηγορία Σκούπες Ρομπότ (38)

Κάνε μια ερώτηση

Έχω χειροποίητα χαλιά, είναι αποτελεσματικά τα ρομπότ ή θα πετάξω τα λεφτά μου?

3 Απαντήσεις

• Το βασικό πρόβλημα με τα χειροποίητα χαλιά είναι τα κρόσσια, ειδικά τα λεπτά και μακριά, γιατί μπλέκονται στο/στα περιστρεφόμενα βουρτσάκια. Σε γενικές γραμμές, αν το χαλί ειναι μακρύτριχο με αραιά πλέξη ή μεγάλα κρόσσια, η ρομποτική σκούπα (ή σκούπα με περιστρεφόμενη βούρτσα) θα έχει πρόβλημα. Επιπλέον, πολλές αντιμετωπίζουν πρόβλημα με λεπτά ελαφριά χαλιά τα οποία διπλώνουν όταν περνάει η σκούπα. Κατά τα άλλα, ως προς την καθαριότητα είναι όλες αποτελεσματικές.

• George_Zoulakis2338

Γενικος κανονας οσο αξιζουν τα χαλια δωσε τα αναλογα λαφτα για σκουπα αυτα τα ρομποτ ειναι ιδανικα για γυμνα πατωματα. Εγω το χειμωνα το εχω εκτος λειτουργιας και για τα χαλια εχω σκουπα με περιστρεφομενο τύμπανο που τραβαει τη σκόνη από τη ρίζα της τρίχας

• Karolina_Kouzinou

Kαλησπέρα σε ποια σκούπα για χαλιά αναφέρεσαι;

• Δεν ξερω τελικα τι εκανες μια και ειναι 2 χρονια απο τοτε που ρωτησες, αλλα το δικο μου σχολιο σαν ενδιαμεση λυση αλλα θελει δουλιτσα απο την πλευρα σου ειναι να θεσεις τις λεγομενες "no-go zones" που θα περιλαμβανει τα χαλια και τα κροσια εφοσον αυτα βρισκονται εκτος του χαλιου περιμετρικα ωστε να μην πηγαινει εκει η σκουπα. Βεβαια το χαλι θα παραμενει ασκουπιστο. Προσωπικα ειχα τετεοια χαλια οπως φλοκατες και τελικα τις αλλαξα ολες σε κανονικα κοντης τριχας, γιατι τα ωφελη το να μπορει να δουλευει η ρομοτικη σκουπα ηταν πολυ μεγαλυτερα απο το να κρατησω τα χαλια.

• Έχω την i3 irobot τα καθαρίζει πολύ καλά.

• Social_Network

εννοείς τα χαλιά ή τα χαλιά με κρόσια?