Υπάρχει κάποιος που έχει σκούπα ρομπότ πάνω από 3-4 χρόνια? Κι αν ναι η μπαταρία αποδίδει ακόμα και η σκούπα επίσης ρουφάει ακόμα αποδοτικά? Αντικαθιστά μια σκούπα στικ?

Είχα μια ακούπα στικ που στα 2,5 χρόνια άρχισε να φτυνει σκουπίδια και στα 4 χρόνια η μπαταρία και η απόδοση στο ρούφηγμα σχεδόν μηδενίστηκαν. Θέλω μια σκούπα που να κάνει τα ψίχουλα και τις τρίχες σε τακτα χρονικά διαστήματα χωρίς όμως να εχει διάρκεια ζωής 3-4 χρόνια.Ευχαριστώ

6 Antworten

• Εάν την καθαρίζεις συχνά (ροδακια, αισθητήρες, φίλτρο) και αλλάζεις όταν πρέπει βουρτσακια, φίλτρο και ότι άλλο φθείρεται δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Τώρα σχετικά με την μπαταρία, είναι λογικό μετά από κάποια χρόνια να πέσει η απόδοση. Συμφέρει όμως να την αντικαταστήσεις (από κάποιον ειδικό). Όποτε καλό θα είναι να επιλέξεις ρομποτακι με όσο γίνεται μεγαλύτερη μπαταρία 🔋).

• Έχω σκούπα 6 χρόνια (Xiaomi) φανταστική!

• όποιος πάρει πάντως την Midea M7 δεν βρίσκει εύκολα ανταλλακτικά . Έψαξα από περιέργεια και δεν βρήκα πουθενά μπαταρία τα πλαϊνά βουρτσ΄κια δεν υπάρχουν μόνο πανακια Μπαταρία μόνο για MideaM7Pro και πάνω

• Στα 5 χρόνια μου χάλασε η μπαταρια Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop P αυτή έχω με σχεδόν καθημερινή χρήση 50 κάνει οπότε αξίζει να την ν'αλλάξεις

• Έχω την Xiaomi mop Pro εδώ και τρία χρόνια. Ρουφάει μια χαρά. Εδώ και μια εβδομάδα προσέχω πως έπεσε η μπαταρία του. Λογικό είναι μετά από τόσο καιρό. Θα την αντικαταστήσω ( μπαταρία) σύντομα. Πάντως το μηχάνημα για να λειτουργεί σωστά θέλει συχνά σωστή φροντίδα.
    Σε σύγκριση με την σκούπα στικ πιστεύω πως η μία δεν αντικαθιστά την άλλη. Έχω την Dyson v12 και μου έχει λύσει τα χέρια καθώς έχω δύο λυκόσκυλα και μπόλικη τρίχα. Η σκούπα ρομπότ είναι βοηθητική σε αυτή την περίπτωση.

• ναι, μια χαρα ειναι ακομα. εχω 2 dreamy 10 plus