Θέλω μηχανή για καφέ, αρχικά σκεφτόμουν αυτόματη αλλά μου είπαν ότι δε θα δω διαφορές και ειδικά στην ένταση και στη γεύση του καφέ

Καλησπέρα! Επειδή λατρεύω τον καφέ σκέφτομαι να πάρω μια αξιόλογη μηχανή αλλά να μη δώσω τα νεφρά μου για την αγορά της (δες επαγγελματικές). Οπότε επειδή πίνω αυτό το νεροζούμι των καψουλών, ήθελα να καταλαβαίνω καφέ. Αρχικά σκεφτόμουν αυτόματη, αλλά μου είπαν ότι δε θα δω διάφορες και ειδικά στην ένταση και στη γεύση του καφέ. Επειδή δεν έχω καμία επαφή, αν δε σας κάνει κόπο μπορείτε να μου πρόταση;

9 Replies

• Δοκίμασε delongi Dedica, αλλά να αλλάξεις τουλάχιστόν τα κυπελάκια σε non-presurized, εάν είναι να χρισιμοποιείς μύλο ή σου κόβουν τον καφέ φρέσκο. Με σκέτη την μηχανή σίγουρα ανευάζεις το επίπεδο απο τις καψούλες, το επόμενο βήμα είναι η ποιότητα του καφέ και πόσο φρέσκος είναι και πότε τον έτριψες οπότε θες ένα μυλο που να μπορεί να κόψει esspreso (χειροκίνητο - ηλεκτρικό). Είναι δημοφιλές μοντελο και έχει πολλές μετατροπές που ανευάζουν πολύ την ποιότητα του καφέ εάν το ψάξεις λίγο.

• assassin16

kalispera, apo pou mporoume na paroume kipelakia non pressurized?

• Αν θες να πιεις έναν πραγματικά καλό καφέ πρέπει να διαθέσεις ένα χιλιάρικο.
    Δες τις Jura.
    Eλβετικες.
    Μοναδικό μειονέκτημα το ακριβό σέρβις στην εδώ αντιπροσωπεία και τα ακριβά αναλώσιμα.
    Πίστεψε με όμως θα έχεις τον απόλυτο καφέ.

• Είμαι κάτοχος εδώ και τέσσερις μήνες της αυτόματης De'Longhi Magnifica S Ecam 21.117.B.
    Οι εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές. Το κίνητρο για την αγορά της ήταν η διάρκεια ζωής της
    συσκευής σε σχέση με χαμηλότερου κόστους συσκευές οι οποίες έχουν ημερομηνία λήξης περίπου τα δυο χρόνια. Οι αυτόματες μηχανές τα κάνουν όλα μόνες τους, ο καφές είναι καταπληκτικός αρκεί να επιλέξεις τον καφέ που σου ταιριάζει.
    Θεωρώ ότι η μηχανή σου επιστρέφει τα χρήματα που θα επενδύσεις λόγο της διάρκειας ζωής της. θα σου πρότεινα να ψάξεις τις κριτικές για αυτού του είδους τις μηχανές ανεξάρτητου εταιρείας και να δεις μερικά βιντεάκια για το τις δυνατότητες τους. Το κόστος αγοράς μιας τέτοιας μηχανής είναι 300 με 400 ευρώ.

• Πάντως πολυ καλές είναι Krups.. Dellogi.. Μακριά από Izzy δεν την έχω μια εβδομάδα γιατί μου χάλασε η Krups δεν βγαζει καλό καφέ με καϊμάκι..

• Δες τις Bruno και τις προδιαγραφές τους και θα βγάλεις συμπέρασμα εύκολα. Όταν την δοκιμάσεις και στην χρήση θα καταλάβεις ότι έκανες την σωστή επιλογή και σε γεύση και σε λειτουργικότητα και σε κομψότητα. Μετά από χρόνια χρήσης θα την προτείνεις και εσύ σε άλλους.

• Αγόρασα την De'Longhi ECP34.32 πρίν 5 χρόνια, (120€) απο την Amazon. (Τώρα De'Longhi ECP35.31 140€ από Skroutz). Άλλαξα αμέσως τα (άχρηστα) pressurized portafilters με ένα bottomless με καλό φίλτρο (από Amazon, 50€), αγόρασα καλό tamper και κατανεμητή (βελονίτσες) άλλα 50€, μαζί με ένα Grinder χειροκίνητο Comandante, 150€, και έχω τον καλύτερο εσπρέσσο! Καλύτερο απο τα περισσότερα καφέ του Κολωνακίου. Αγοράζω και πολύ καλούς καφέδες απο το Coffees.gr, και όλα τέλεια.

• Emmanouil Fiorakis

...και δουλεύει ακόμα, τέλεια. Μη ξεχνάτε τον καθαρισμό των αλάτων...

• golum

Πω πωω, πολλή δουλειά...

• Emmanouil Fiorakis

Ο καλός espresso, θέλει δουλειά! Τα "γρήγορα", είναι νεροζούμια!😊

• Sakis_Galanos4632

@Emmanouil Fiorakis Ναι, θέλει σκαπέτι, φτυαρι, κράνος και γαντια.

• Πάρε την Gruppe cm 4677 italiana είναι πάρα πολύ καλή είναι για εσπρέσσο και καπουτσίνο.

• Καλησπέρα φίλε, έχεις καταλήξει κάπου; γιατί και εγω σκέφτομαι ακριβώς όσα λες αλλά έχω πελαγώσει...

• Krups EA897B