Μηχανές Espresso

Ερωτήσεις στην κατηγορία Μηχανές Espresso (22)

Κάνε μια ερώτηση

Καλησπέρα στην παρέα.Αγορασα (δεν μου έχει έρθει ακόμα) την De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.81.TB.Τι άποψη έχετε; Αν την χρησιμοποιει κάνεις θα με βοηθήσει αρκετά.Ευχαριστω

1 Απάντηση

• Καλησπέρα! Έχω εμπειρία με παλαιότερο μοντέλο της De'Longhi και πραγματικά είναι μια καφετιέρα που έχει βγάλει τα χρήματα της. Η ποιότητα του καφέ πλησιάζει τόσο πολύ έναν που θα μπορούσες να έχεις παραγγείλει απ' έξω, αρκεί να ακολουθείς τη σωστή διαδικασία (φρεσκοκομμένοι κόκκοι, συχνή καθαριότητα, σωστή διαδικασία εισαγωγής του καφέ στη λαβή κ.α.).

Βλέπω πάντως έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη. Πολύ ισχυρή, θερμαίνεται γρήγορα, έχει αρκετές επιλογές για καφέ και το δοχείο για αφρόγαλα είναι κάτι που μου λείπει από την παλιά, γιατί το ακροφύσιο είναι λίγο πιο απαιτητικό στη χρήση.

Αν υπάρχει κάποιος που την έχει, θα με ενδιέφερε κι εμένα το feedback του για μελλοντική αγορά.

• GEORGE_AVGOULIS

Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Εχω την delonghi ec685 και σκεφτόμουνα είτε να την βελτιώσω (κομμένο κλείστρο) η να πάρω μια αυτόματη.Ο κύριος καφές που πίνω είναι ο freddo espresso.