Πώς επιλέγω νούμερο; Ανησυχώ μήπως μου είναι στενά τα παπούτσια με τους πάτους.

3 Απαντήσεις

• Πάντα στους πάτους σιλικόνης παιρνουμε ενα νουμερο κάτω απο το δικό μας για να χωρούν μεσα στο παπούτσι.

• info4414

Πολύ σωστή παρατήρηση - αγόρασα στο μέγεθος του παπουτσιού και δεν εφαρμόζουν καλά - ένα νούμερο μικρότερο θα ήταν τελειο.

• Συνήθως το νούμερο των πάτων θα πρέπει να είναι ίδιο με αυτό των παπουτσιών που θα τους βάλεις. Άμα ανησυχείς μήπως δε σου είναι άνετοι μπορείς να επιλέξεις πάτους που τους κόβεις μόνος σου ανάλογα με το μέγεθος του παπουτσιού.

• Aryon

Δεν κοβονται (σωστα) ολοι οι πατοι,σε μερικους δεν εχει διαγραμμιση και πας στο περιπου με το ψαλιδι ενω μερικοι αμα τους κοψεις αρχιζουν και ξεφτανε στο σημειο κοπης.

• είναι πολλά χρόνια που τους αγοράζω κ είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος.Όπου κ να πήγα(κ εξωτερικό) φρόντιζα να έχω πολλούς μαζί μου.Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ότι δίνουν ύψος αρα θα πρέπει το παπούτσι σας να είναι σε φαρδειά γραμμή.Πρε΄πει να είναι άνετο στο πόδι σας γιατί θα σας το σηκώσει 2πόντους τουλάχιστον ο πάτος σιλικόνης αρα θα στενευτείτε στην ραχιαία επιφάνεια του άκρου ποδός.
    Πραγματικά θα σας ξεκουράσουν τα πόδια!