Ποιο μοντέλο laptop μου προτείνετε για Ταινίες online, Photoshop κ δουλειά γραφείου (καταχώρηση τιμολογίων). Το budget μου είναι μικρό 550€ κ γω άσχετη, θα με πιάσουν εύκολα κορόιδο. Σας ευχαριστώ
Οταν θελετε ενα λαπτοπ για photoshop θα κοιτατε να εχει 100% srgb και γενικα πολυ καλη ακριβεια χρωματος το οποιο δεν νομιζω να εχει, απο οτι νομιζω εχει γυρω στα 50~% το οποιο δεν ειναι καλο για επαγγελματικο photoshop
αν παρεις με 8 μνημη ramddr4 λαπτοπ οπως σου προτεινουν δες τη συχνοτητα της μνημης η ρωτα να σου πουν απο εκει που το πηρες και παρε αλλη μια με την ιδια συχνοτητα 8 ramddr4.
κοστιζει γυρω στα 20 ευρω αλλα θα δεις μεγαλη διαφορα να μη καθυστερει αν εχεις πολλα προγραμματα ανοιχτα.
καθε μνημη εχει τη δικη της συχνοτητα 3200 η 2666 η...https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html δες εδω.Απλα πρεπει να βρεις εσυ ποια εχει το δικο σου.Εχουν support οι ιδιες η εταιριες κιολας αφηνεις αν κανει εντοπισμο της συσκευεις σου και σου λεει αναλυτικα νομιζω.
επισης πρεπει να δεις το μεγιστο που υποστηριζει απο μνημη αν θα ανγνωρισει αλλα 8 ραμ.Λογικα ναι απλα τσεκαρε το η μιλα απο εκει που το πηρες να σου πουν
Ο καθένας εδώ πιάνεται με το παραμικρό που θα πεις , και θα σου προτείνει ότι να'ναι .
Εδώ εγώ είπα απλά να παίζει games σε low γραφικά και μου πρότειναν gaming .
Λοιπόν όσον αφορά ταινίες θες καλή οθόνη και ανάλυση Full HD , για online θες πρόσβαση στο internet αλλά μπορείς να τις κατεβάζεις πχ στο netflix και να τις βλέπεις offline .
Για δουλειά γραφείου , κάνουν και τα πολύ απλά , το καλύτερο βέβαια να έχεις Ram 16 GB και Σκληρό Δίσκο SSD .
Δεν χρειάζεσαι δυνατή κάρτα γραφικών . Με μια integrated κάνεις την δουλειά σου .
Από ιντσες 15 με 17 για ταινίες ....επιπλέον κοίτα να έχει windows 11 ή γενικότερα ένα σύγχρονο λειτουργικό κατά προτίμηση πάρε μοντέλο 2022 + , προσωπικά είχα το Lenovo G 50 70 , από το 2015 , με κράτησε πολύ καιρό αλλά δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία , καθώς από τις πρώτες μέρες είχα θέμα με το cd player και το usb stick .