Βιταμίνες

Ερωτήσεις στην κατηγορία Βιταμίνες (20)

Κάνε μια ερώτηση

Έλλειψη Βιταμίνης D

Από πρόσφατες αιματολογικές που έκανα είδα ότι έχω αρκετά χαμηλή (8,78ng/ml) βιταμίνη D. Έχει πάρα πολλά σκευάσματα με βιταμίνη D, με διαφορετικές ποσότητες, 2000IU.. 4000IU.. και δεν ξέρω ποιά να διαλέξω. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι.. Σκέφτομαι και τον συνδυασμό D+K που είδα σε κάποια προϊόντα.

1 Απάντηση

• D πρέπει να έχουμε τουλάχιστον πάνω από 60 η δοσολογία είναι για κάθε 10 κιλά βάρος σώματος 2000 οπότε πάρε μια ενισχυμένη στην αρχή κ μετά κατεβαίνεις για συντήρηση ...πάντα μαζί με Κ2 για να βοηθάει το ασβέστιο να πηγαίνει στα κόκκαλα κ όχι στις αρτηριες

• gggpanelas

Ευχαριστώ! Πριν 1 μήνα ξεκίνησα με ένα προϊόν που είχε D3+Κ2. Τώρα που πλησιάζουν να τελειώσουν, παρήγγειλα χωριστά D3 και Κ2 (σε καλύτερη μορφή, mk7), για να υπολογίζω καλύτερα την αναλογία D3 και Κ2. Συμφωνώ σε αυτά που λες, τα έψαξα πολύ από τότε. Αυτό με τα 10 κιλά σωμ.βάρους ανά 2000IU, η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ξανα ακούσει, αλλά η ποσότητα που βγαίνει για τα 70 κιλα μου με βάση αυτό, είναι περίπου η ποσότητα που ήθελα να παίρνω. Οπότε ΟΚ.