Ποια η διαφορά του να παρω το vivomixx 4,4 γραμμαρίων???Από το 44,γραμμαρίων????
Είμαι πολυ δυσκοιλια ,κι απο οτι είδα στα σχόλια η καθημερινή λήψη των 44,γραμμαρίων προκαλεί δυσκοιλιότητα..
Ειδα στά σχόλια οτι Καθημερινή λήψη vivomixx των 44,γραμμαρίων προκαλει,δυσκοιλιότητα. Να παρω καλύτερα των 4,4 γραμμαρίων???Εχω μεγάλο πρόβλημα δυσκοιλιότητας.Και φοβάμαι μη γινει χειρότερο με το 44,γραμμαρίων.
Η μία συσκευασία έχει δέκα φακελάκια των 4.4 gr και η μικρή εικάζω ότι έχει ένα. Μπορείς να πάρεις ακόμη λιγότερη ποσότητα αν θες, αρκεί να φυλάξεις το υπόλοιπο στο ψυγείο καλά κλεισμένο και για λίγο διάστημα.
Το vivomixx,δεν εχει μεσα καποιο εντυπο το οποιο ΝΑ καθοριζει,εαν βοηθαει στην δυσκοιλιότητα??
Η βοηθάει στό εντερο σε περίπτωση που λαμβάνει κάποιος αντιβίωση???
Εαν ειναι Για τη δευτερη περίπτωση τοτε,θά είναι ΝΑ διαφυλάξει το έντερο από διαροικες κενώσεις.....Οποτε σε περίπτωση δυσκοιλιότητας, θα γινει δυσκολότερη η αφοδευση.Πανω σε αυτό ειναι η ερώτηση που σας θετω.Σιγουρα το vivomixx ,θά υπάρχει κάποια αναφορά Για ποιο πρόβλημα ενδικνειεται.Ευχαριστω.
Εγώ θα σου πώ -τώρα- ότι είμαι γιατρός..θα με εμπιστευόσουν;
Εάν πρόκειται για σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου -που είναι κ η δυσκοιλιότητα- κατάλληλο είναι ένα σκεύασμα ειδικά για αυτό, τα προβιοτικα είναι άλλη ομάδα που συνεπικουρούν..κ γιατί τέτοια εμμονή με το συγκεκριμένο προβιοτικο; Υπάρχουν πολλά κ διάφορα, άλλα δεν είναι για χρήση δίχως όριο, 1 μήνα το πολύ κ μετά από 4-5 μήνες πάλι! Θα ρωτήσεις λοιπόν τον φαρμακοποιό ΣΟΥ! που εμπιστεύεσαι. Αυτά..
Ευχαριστώ πολυ για την ανταπόκριση. Ακουσα οτι το συγκεκριμένο είναι καλο.Εχω παρει προβιοτηκα,διαφορες μάρκες, χωρίς ανταπόκριση στο πρόβλημα της δυσκοιλιότητας.Εχω παρει και προβιοτηκα μαζί με πρεβιοτικο.Παλι δεν είχα λύση.
Το Vivomixx βγαίνει σε δύο τύπους των 450 και των 112 . Τα συμπληρώματα προβιοτικών όσο μεγαλύτερη συγκέντρωση βακτηριδίων έχουν τόσο πιο αποδοτικά είναι. Με λίγα λόγια το συμπλήρωμα με τα 450 είναι πιο κατάλληλο για βαριά δυσκοιλιότητα. Σε κάθε περίπτωση όμως πιο ασφαλές είναι να συμβουλευτείς κάποιον επαγγελματία υγείας.