Προβιοτικά

Ερωτήσεις στην κατηγορία Προβιοτικά (4)

Κάνε μια ερώτηση

σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου

Η μητέρα μου έχει το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και όταν την πιάνει, πονάει πάρα πολύ, ποιο από τα προβιοτικά ή κάποια άλλα προιόντα είναι το καλύτερο για την ανακούφιση του πόνου και μία δεύτερη ερώτηση, αν πρέπει να παίρνουμε τα σκευάσματα αυτά προληπτικά ή όταν θα αισθανθούμαι ενοχλήσεις?

11 Απαντήσεις

• Χωρίς να είμαστε γιατροί τα προβιοτικά βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του εντέρου. Αν πάλι μιλάμε για ευερέθιστο έντερο μετά από διάγνωση ιατρού τότε χρήση των προβιοτικών είναι ακόμη πιο επιβεβλημένη. Υπάρχουν και τα Daily της Bacteflora που τα συνιστώ. Περαστικά στην μητέρα σου.

• phashioton

Βέβαια σε κρίση βοηθάνε τα ibutin spasmoapotel και διάφορα άλλα για τους σπασμούς του εντέρου αλλά σε συνδιασμό με τα πρεβιοτικα που στρώνουν τις λάχνες μακροχρόνια!

• Νομίζω καλύτερα είναι να ρωτήσεις έναν ειδικό γιατρό παρά κάποιο τυχαίο στο ίντερνετ.

• phashioton

Και το φαρμακοποιό να ρωτήσει θα τη κατατοπίσει.. ειδικά αν εχει κάποιον που εμπιστεύεται

• Πάσχω όλη μου τη ζωή από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Μην ψάχνεις την λύση του σε γαστρεντερολογο. Η λύση είναι ψυχιατρική.

• εξαιρετικό προβιοτικό για το ευερέθιστο είναι το prodilac της frezyderm. για πρόληψη μία κάψουλα ημερησίως αρκεί ενώ στις ενοχλήσεις παίρνω 2 κάψουλες.

• Σίγουρα έχει σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και όχι εκκολπώματα / εκολπωματιτιδα?

• Σίγουρα είναι σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και όχι εκολπωματιτιδα??

• Αυτό είναι το ιδανικό για ευερέθιστο, έλυσε το δικό μου θέμα & του συζύγου [Acibucha Synosan]

• Εφοσον δεν εχουν καλλιεργηθει σε γαλα αλλα σε καποια αλλο μεσο οπως πατατα σιγουρα θα της κανουν καλο.
    Επιπλεον επειδη αναφερθηκε απο καποιον περιλαμβανουν πρεβιοτικα, το λεει και στην συσκευασια.

• Το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου χρειάζεται ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ για να τραφούν τα ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ και επιπλέον χρειάζεται ΕΠΟΥΛΩΣΗ του εντέρου με βουτυρικό οξύ. (Το σύνδρομο είναι ΠΛΗΓΕΣ στο έντερο από όπου διαρρέουν οι τροφές αχώνευτες και καταλήγουν στο αίμα) Πρόκειται για ΑΓΩΓΗ γι αυτό τον λόγο άμα την αρχίσουμε δεν την σταματάμε. ΜΟΝΗ ΤΗΣ θα καταλάβει πότε θα νιώσει καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση ένας γαστρεντερολόγος είναι απαραίτητος σύμβουλος και σύμμαχος.

• Popy_Hantzopoulou

Κάποια σκευάσματα περιέχουν μαζί προβιοτικά και πρεβιοτικά. Αυτό είναι κακό σε περίπτωση ευερέθιστου εντέρου με συχνές διάρροιες ως σύμπτωμα; Βλάπτει κάπου ο συνδυασμός και των δύο;

• Βρήκατε κάποιο καλό συμπλήρωμα για το ευερέθιστο έντερο ;

• Laxfruit, vfm και αποτελεσματικότατο και οικονομικότατο
    Γνώστης της δυσκοιλιότητας μιας και την έχω παντρευτεί χρόνια.