Προφυλακτικά

Ερωτήσεις στην κατηγορία Προφυλακτικά (5)

Κάνε μια ερώτηση

πως θα ξέρω τι μέγεθος προφυλακτικα να πάρω?

4 Απαντήσεις

• Τον μετρας

• dokimase regular gia arxh 3tmx na deis an thes pio mikro h pio megalo megethos fthna einai to thema einai mhn fovitheis na peiramatisteis gt exei shmasia an sou kanei mh ginei mlkia

• Το προιόν Mister Size έχει "Προφυλακτικά Τεστ" όπου σου δίνουν 3 μεγέθη και τα δοκιμάζεις. Η default τιμή των προφυλακτικών είναι 56mm διάμμετρος σε πάχος (το μήκος δεν σε νοιάζει είναι όλα αρκετό μήκος). Εμένα δεν μου είναι και τόσο παχιά θα έλεγα (μετά από περίπου μέτρηση) αλλά το 56 μου ήταν πολύ στενό. Δοκίμασα το 60, 64 και κατέληξα 60 που είναι πιο άνετο για παράδειγμα

• Konstantinos_Gaitanakis

ThanosTheMadMan egw otan phra prwth fora regular esfige kai den to kalupte olo alla den hjera poio htan to epomeno opote phga apeuthias xl

• Καλό θα ήταν να αγοράσεις μια μικρή συσκευασία προφυλακτικών( 3 τμχ ) και να δοκιμάσεις. Ξεκίνησε με την απλή/κλασική σειρά της εταιρείας που θα αγοράσεις, και αν δεις ότι κάτι δεν σου κάθεται καλά, μπορείς να δοκιμάσεις κάποια άλλη πιο εξειδικευμένη σειρά της( sensitive, extra thin κτλ ) .