Τι να χρησιμοποιήσω σε νεογέννητο;

7 Απαντήσεις

• Η παιδίατρος μας επισήμανε ότι για νεογέννητος μέχρι την ηλικία των 6 μηνων επιτρέπεται το ισότονο,όχι το υπέρτονο.

• melissa_virus

Εμάς μας πρότεινε το υπέρτονο μέχρι 3ς φορές γιατί η κατάσταση δεν ήταν καλή. 5 μηνών και κάτι ημερών.

• Αμπούλες μικρές ή με σύριγγα από αποστειρωμενα όρο
    Ξαπλωστε το βρεφος στο πλάι και πιέστε Πρέπει να βγει από την επόμενη μεριά αν όχι απλά θα το καταπιεί Αν δεν τα καταφέρνετε ζητήσετε από την/τον παιδιατρο να σας δείξει τον τρόπο
    Η πρώτη φορά είναι η δύσκολη ;)

• Μικρές ατομικές αμπουλες ορου κ αυτό στο ξαπλωμένο στο πλάι αντίστοιχα με το ποιο ρουθούνι κάνουμε. Από πάνω αυτό που βάζουμε το υγρό κ από κάτω προφανώς αυτό που βγαίνει το υγρό. Μετά ρουφάμε με χειροκινητο ανάρροφητηρα κ Τέλος. Αν θηλάζετε ιδανικό να βάλετε δύο τρεις σταγόνες γάλα ή αν έχετε κ αρκετό γάλα κάντε πλύσεις με το γάλα σε μια πενταρα σύριγγα κ μια κεφαλή σιλικόνης για να μην τραυματιστεί το ρουθουνακι.

• melinaapl

Ποιος σας είπε κυρία μου αυτό με το γάλα;;;; Σας παρακαλώ ενημερωθείτε και μην δίνετε λάθος συμβουλές

• Maria_S70

Δεν το έκανα ποτέ γιατί δεν είχα αρκετό γάλα, όσο θήλαζα. Αυτό ανήκει στα γιατροσόφια των γιαγιάδων που φυσικά δεν είχαν ούτε όρο αποστειρωμενο, ούτε αμπούλες. Ίσως να μην βοηθήσει, αλλά σίγουρα δεν θα κάνει κ κακό. Καλή συνέχεια.

• melinaapl

Δεν γνωρίζω αν είναι όντως "γιατροσόφι της γιαγιάς", καλο θα είναι εν έτη 2023 να συμβουλευόμαστε τον παιδίατρο μας και να ενημερωνόμαστε σωστά!
      Τόσα μέσα υπάρχουν!!!
      Επίσης καλή συνέχεια!!!

• και στα τρια μου παιδιά χρησιμοποιούσα αμπούλες

• Nebianax ISO KIT

• Εγώ πάντα ορό σε αμπούλες μου το είπε και ο γιατρός.

• Όρο καλυτερα, η πίεση της σύριγγας μπορεί μπορεί να προκαλέσει δυσφορία στο μωρό και να τραυματίσει τη μυτούλα του νεογεννητου. Απο 6 μηνών καλύτερα ξεκινα τη σύριγγα και μόνο όταν έχει πολύ μπουκωμα