Πάσχω από ερυθηματώδη λύκο και εκτός από τις κοκκινίλες στο πρόσωπο έχω και ευρυαγγείες. Είμαι ξανθιά και το δέρμα μου είναι ανοιχτό σταρένιο.Μηπως μπορείτε να μου προτεινετε αντηλιακό με χρωμα;

16 Antworten

• Καλύτερα να δώσεις χρήματα σε καποιον/α δερματολόγο και να σου προτείνει ορισμένα αντηλιακά, με βάση τον τύπο δέρματος σου (κανονική, λιπαρή, μεικτή, ευαίσθητη). Καλές οι γνώμες άλλων αλλά υπάρχει πιθανότητα να μη σου ταιριάξει τπτ ή ακόμη και να κάνεις ζημιά στο πρόσωπο σου. (πχ εμένα η Frezyderm με χρώμα μου έκλεισε τους πόρους και γέμισα σπυθουράκια. Για άλλους είναι τέλεια). Καλό καλοκαίρι ;-)

• Dimitra_Tzedaki

Έχει γίνει κι αυτό. Επιπλέον δεν είναι δερματολογικό το νόσημα αλλά ρευματολογικό και η κάλυψη έχει έχει να κάνει ξεκάθαρα με το αισθητικό και όχι με το ιατρικό κομμάτι. Σημασία για τον γιατρό μου έχει να βάζω απλά αντηλιακό. Όχι αν θα περιέχει χρώμα. Εγώ θέλω απλά κάτι που να κρύβει τις κοκκινίλες. Όχι τις πανάδες.

• Eneli

Ααα οκ τότε.. Θα σου πρότεινα πάντως να ΜΗΝ πάρεις της vichy.. Έχει υπέροχο άρωμα και πολύ καλή κάλυψη, αλλά και εγώ επειδή είμαι ξανθιά και λευκή, όταν το έβαλα ήταν αρκετά σκούρο για την επιδερμίδα. Εκτός αν το αναμειγνύεις με λευκό αντιηλιακό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, πήγαινε σε αρκετά φαρμακεία (γιατί στα περισσότερα δεν τους δίνουν οι εταιρείες) και ζήτα δειγματάκια που είναι δωρεάν και έπειτα αποφασίζεις.. 😊

• Vaso_Parasidou65

Θα σου πρότεινα του korres κόκκινο σταφύλι

• Peggy_Peppa169

όντως για ευεστιτο δέρμα είναι πολύ καλή

• zoe_pavlou

Δες από την εταιρεία cp herbalist στην Κύπρο!! σου την συστήνω ανεπιφύλακτα

• Ntina_Anastasiou937

Sheiseido αντιλιακή με χρώμα light

• Aγαπητη Δημητρα θα δεις τα αντηλιακο της colourscience, ειδκα το sunforgettable sun protection face shield flex spf50 .Aμερικανικα αντηλιακα χωριs επικινδυνα χημικα φιλτρα,αρωματα αλκοολ,συντηρητικα.. Εχω ΚΑΝΕΙ μεγαλη ερευνα για να φτασω εδω!! εχω και εγω το ιδιο ευαισθητο δερμα

• Irene_Nikolaou2623

Angela Markopoyloy από τα καλύτερα αντηλιακά που υπάρχουν είναι τα colourscience όπως επίσης και της jane iredale. Απευθύνονται σε προβληματικά αντιδραστικά δέρματα με αυτοάνοσα και αλλεργίες.

• Τα προϊόντα της shiseido είναι τα καλύτερα και τα μόνα που εμπιστεύομαι πριν καν έρθουν Ελλάδα (τα γνώρισα στο εξωτερικό. Ως έξαιρετικα αλλεργικό άτομο δεν παρουσίασα κανένα πρόβλημα. Απλά προσέξτε να αγοράσετε τα γνήσια γιατί υπάρχει και μια ξένη πλατφόρμα με αρκετή διαφορά στην τιμή που όμως πουλάει μαϊμούδες

• info713

Ποιο εσοπ ξένο λέτε; Αρχίζει από π και τελειώνει σε ίμο;;

• Γεια σου Δήμητρα και εγώ έχω λυκο, δυστυχώς ο ήλιος είναι πρόβλημα για εμάς, εγώ χρησιμοποιώ το Rilastil Ultra Protector 100 Fluid για το πρόσωπο.

• Kate8

Το χρησιμοποιώ μετά από την προτροπή δερματολόγου εξαιτίας του ότι είμαι επιρρεπής στις πανάδες.
      Όταν το φοράω στην πόλη είναι μια χαρά.
      Όταν το φοράω παραλία γίνομαι χαλιά από σπυράκια.

• la roche posey anthelios 100KA

• Πάσχω και εγώ από λύκο εδώ και 5 χρονια..Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την Αντηλιακή la Roche Posay La Roche Posay Anthelios Age Correct CC Cream, Αντιγηραντική Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 50ml
    Είμαι και εγώ λευκη πολύ..

• Καλησπέρα, θα πρότεινα να συμβουλευτείς δερματολόγο, λόγω του ότι θα πρέπει να σου προτείνει κάτι εξατομικευμένο πάντως στις δικές σου ανάγκες (ερυθηματώδη λύκο, κοκκινίλες, ευρυαγγείες).

• Σαν αντιηλιακό πόλης και για όλο χρόνο εκτός καλοκαιριού η Frezyderm Sensitive Red Skin CC Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 για Ευαίσθητες Επιδερμίδες εχει καλή απόχρωση για ανοιχτόχρωμο δέρμα(καλύπτει ικανοποιητικά κοκκινίλες και ερυθροτητα)! Για καλοκαίρι χρησιμοποιώ την actinica galderma spf 50 κι αν θέλω καλύψει βάζω ανοιχτόχρωμη πούδρα με spf ή βάζω από πάνω την sensitive red skin cc cream! Ζητά στο φαρμακείο για δείγμα αρχικά σε ότι θες να δοκιμάσεις και για υφή και για χρώμα!

• Καλημέρα σας, δεν γνωρίζω κάτι που να μπορώ να σου προτείνω, ωστόσο ένας δερματολόγος θα σε βοηθήσει πολύ πιο σωστά από εμένα

• Dermagor BB . Μου την συνεστησε η δερματολογος μου , εμενα με βολευε παρα πολυ, Ειναι για ανοιχτοχρωμες επιδερμιδες μόνο. Απολυτη καλυψη και απόλυτη αντιηλιακή προστασια μαζί.

• Πάσχω από δερματικό λύκο, η δερματολόγος μου πρότεινε αντιηλιακό με φυσικά φίλτρα και συγκεκριμένα Avene Mineral Fluid με 100% ορυκτά φίλτρα. Το κακό είναι ότι αφήνει λευκό φιλμ στο πρόσωπο, για να διορθώσω το χρώμα μου είπε ότι μπορώ να χρησιμοποιώ από πάνω ό,τι με βολεύει. Για κάλυψη βάζω την πούδρα της Avene (Avene Haute Protection Compact Αδιάβροχη Αντηλιακή Πούδρα Προσώπου SPF50). Έχει ευκολή εφαρμογή και καλύπτει κοκκινίλες και ευρυαγγείες.

• Εμενα ο δερματολογος μου συστησε την ACTINICA και αξιζει,ειναι 80 ml και με το καθε πατημα της τρομπιτσας σου βγαζει μια δοση για το προσωπο.

• Πάσχω επίσης από ΣΕΛ. Δεν έχω αντίστοιχα συμπτώματα ωστόσο, όποτε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι με απόλυτη σιγουριά. Αυτό που εμένα με έχει βολέψει πολύ είναι το αντηλιακό με χρώμα της apivita & το αντηλιακό χωρίς χρώμα της Lierac 50spf και τα δυο.

• Δυστυχώς τις ώρες που έχει ήλιο δεν είναι σωστό να πας για μπάνιο με αυτή την πάθηση.Προτίμησε απογευματινές ώρες.Πάντως της la roche posay anthelios το 50 άρι που είναι σαν γαλάκτωμα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

• Καλησπέρα Δημητρα! Έχω να σου προτείνω κάτι το οποίο πιστευω θα σου ταιριάζει!

• Ίσως της Synchroline(aknicare), το αντηλιακό για λιπαρό δερμα, να βοηθήσει. Είναι αψογο κ πολύ λεπτορρευστο

• vaso_stam58

Εγω λογω λευκης πηρα της panthenol με χρωμα. Καλη καληψη.