Sunscreens

Questions for category Sunscreens (22)

Ask a question

Ποιο είναι το καλύτερο αντηλιακό προσώπου για λιπαρή επιδερμίδα και με παναδες; Κατά προτίμηση με ματ αποτέλεσμα και χρώμα και να έχει πραγματικό αποτέλεσμα στις παναδες

3 Replies

• Shiseido sports bb
    Το φοράω χρόνια
    Είναι σαν make up και δεν βγαίνει από το πρόσωπο αν δεν το βγάλεις εσύ!!!
    Και έχω τεράστιες παναδες που αν δεν βάλω αυτό γίνομαι σαν αγελάδα στο πρόσωπο....μόνο με αυτό βρήκα την υγειά μου και την ανεμελιά μου γιατί δεν χρειάζεται να το έχω στο μυαλό μου!!!!

• Σίγουρα δερματολόγος θα σε βοηθήσει περισσότερο. Γιατί θα διαπιστώσει τον λόγο των δυσχρωμιών.
    Γενικά θελει υπομονή.
    Εγώ με τη βοήθεια της δερματολόγου μου, δοκιμές και υπομονή κατέληξα στo neostrata clarify Refine Sheer Hydration SPF40 50ml.
    Όμως πιθανώς να μη σε καλύψει το προϊόν.
    Επίσης, ο δερματολόγος θα σου προτείνει ολοκληρωμένη θεραπεία. Ένα προϊόν από μόνο του δεν κάνει τη διαφορά.
    Άποψή μου...

• Εγώ που το χρησιμοποιώ χρόνια θα έλεγα ότι είναι ότι καλύτερο της apivita με το χρώμα για τις πανάδες. Είχα κάτι τεράστιες που κάλυπταν το κούτελο και το πηγούνι και εξαφανίστηκαν με αυτό, βασικά με την προηγούμενη έκδοσή του. Με αυτό δεν μου βγαίνουν τόσο έντονες πια. Άλλης μάρκας που έχω χρησιμοποιήσει δεν μου κάλυπτε καθόλου τις ατέλειες ούτε ήμουν τόσο ευχαριστημένη γενικά. Απλά στην αρχή του καλοκαιριού βάζω και λίγο λευκότερο makeup να φτιάχνω το χρωμα που έχω γιατί αυτό είναι για πιο μαυρισμένη επιδερμίδα.