Δεν νομίζω να υπάρχει μπάρα πρωτεΐνης χωρίς καθόλου φυτικές ίνες. Βρώμη, χουρμάδες, ξηροί καρποί και δημητριακά που είναι τα κυριότερα υλικά με τις οποίες φτιάχνονται οι μπάρες, έχουν όλα φυτικές ίνες. Αν σας είναι εύκολο πείτε μου το μέγιστο ποσοστό φυτικών ινών που θέλετε να έχουν έτσι ώστε να δω αν μπορώ να σας προτείνω κάποια.
Αλλά το τελευταίο καιρό τις διέκοψα γιατί είχα αυξημένους ήχους και κενώσεις σχεδόν διαρροϊκές.
Είδα ότι άλλαξαν το περιτύλιγμα αλλά δεν ξέρω αν άλλαξε το ποσοστό φυτικών ινών.
Δεν άλλαξα κάτι στην διατροφή μου. Τρώω σαλάτα όπως και πριν.
Τις διέκοψα όλα καλά. Τις ξαναξεκίνησα πάλι τα ίδια. Πήρα άλλες μπάρες πρωτεΐνης
Οι πρώτες σας πείραξαν διότι περιέχουν περίπου 10% φυτικές ίνες το οποίο είναι το συνηθισμένο ποσοστό σε αυτά τα προϊόντα. Οι συγκεκριμένες IronMaxx όντως δεν έχουν καθόλου φυτικές ίνες. Πέρα από το πινακάκι τους, είδα και τα συστατικά τους και πιστεύω δεν θα σας πειράξουν. Έψαξα αρκετά και δεν βρήκα άλλες μπάρες πρωτεΐνης στα γραμμάρια που θέλετε με 0 φυτικές ίνες. Αν θέλετε να δοκιμάσετε μπάρες σε μεγαλύτερο μέγεθος με πολύ υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης και κάτω από 3% φυτικές ίνες, μπορώ να σας προτείνω κάποιες που βρίσκονται και στο δικό μου κατάστημα και μπορείτε να τις βρείτε στο Σκρουτζ.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Όντως με 0% δεν θα βρω. Αλλά όχι και με 10%. Βέβαια τώρα γιατί οι πρώτες μετά από 2 χρόνια άρχισαν να με "πειράζουν". Κρίμα και μου άρεσαν σε γεύση. Βεβαίως να μου προτείνετε.