Παραπάνω κιλά σε πατίνι

Άμα ο οδηγος ειναι παραπανω κιλα απο οτι λεει, τι παθαίνει το πατινι?

7 Отговора

• Θα συμφωνήσω με το υπάρχον σχόλιο. Η αυτονομία για κάποιον που ζυγίζει 80+ και πηγαίνει με 25χλμ/ώρα είναι βαριά βαριά 18-20χλμ και όχι 30χλμ. Επίσης, αν η μπαταρία πέσει στις δύο μπάρες το πατίνι σε επικλινές έδαφος, δλδ ανηφόρες, πάει με το ζόρι 15χλμ/ώρα. Το αγόρασα 6/2021 και μέχρι 9/2022, δηλαδή σχεδόν 15 μήνες, και ενώ το έχω χρησιμοποιήσει μόνο τους 7 μήνες, ο πίσω λασπωτήρας έσπασε λόγω κακής κατασκευής και κατσικοτεχνίας των ελληνικών δρόμων. Κατά τα άλλα, η γενικότερη δομική κατασκευή του πατινιού είναι αρκετά αξιόπιστη.

• petros_skoteiniotis

Το ίδιο έπαθα και εγώ το αγόρασα 25/11/2021 και μετά από ένα χρόνο επίσης εμένα έσπασε ο λασπωτηρας ο πίσω έσπασε κατά αλλά λειτουργεί απόψα

• Alexopoulos_Giorgos5538

Εγώ το πήρα τώρα αυτονομία 25-30 Χιλ. Και στα 2 Χιλ. Μπαταρια τελος

• ολες οι μετρησεις των κατασκευαστων εχουν γινει με αναβατες εως 75 κιλα. το ποσο παραπανω κιλα ειναι ενα μυστηριο.σαν να λεμε μπορει ενας 100 εως 150 κιλα να καβαλησει ενα αλογακι pony ? ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ! μην περιμενετε με ενα πατινακι των 400 και 800 ευρω να ανεβετε και σε ολες τις ανηφορες ,μικρα πατινακια ειναι για τους 20 χρονους.αλλα με ενα πατινι τουλαχιστον 2400w ,ανεξαρτητου βαρους αναβατη,θα ανεβαινει παντου,και δεν θα γινονται και ζημιες ,ουτε στο μοτερ ,ουτε στον εγκεφαλο,ουτε θα καιγονται οι καλωδιωσεις του απο το μεγαλο βαρος , το ζορι εινα μεγαλο και οι καταπονησεις υψηλες... οσο αφορα για την αυτονομια του πατινιου σε χλμ εννοειται οτι αλλαζει ποσοστιαια με το μεγαλυτερο βαρος,..

• Εκτος απο οτι παει πιο αργα και εχει μικροτερη αυτονομια καταπονειται παραπανω με αποτελεσμα να σπανε εξαρτηματα αρκετα συχνα.

• Δεν θα σπάσει απλώς θα:
    Τρέχει πιο αργά
    Λιγότερη αυτονομία
    Και σε μερικά μέρη δε Θα μπορεί να συνεχίσει

• Ζωρίζεται το μοτέρ και Κέι παρά πάνω

• Τρέμει και κάνει θόρυβο

• πες μου το βαρος και το υψος σου ; αν εχει καποιος παραπανο κιλα απλα θα πηγαινει παρα πολυ αργα ... επισης αναλογα το βαρος μπορει να χαλασει κιολας σε μικρο διαστημα