Ποδήλατα

Ερωτήσεις στην κατηγορία Ποδήλατα (45)

Κάνε μια ερώτηση

Έχω ύψος 1,78 και ζυγίζω 80 κιλά. Ταιριάζει ένα ποδήλατο δρόμου με μέγεθος σκελετού Medium και 26' ζάντες για εμένα ή είναι πολύ μικρό?

Γενικότερα για τον σκελετό δεν θα έχω πρόβλημα καθώς οι περισσότερες εταιρίες φτιάχνουν αυτό το μέγεθος σκελετού δρόμου για αναβάτες 1,70 εως 1,80μ , αυτό που με προβληματίζει είναι το μέγεθος της ζάντας και κατα πόσο θα επηρεάσει την οδηγική εμπειρία

2 Απαντήσεις

• Θα σας προτεινα να μη παιρνατε ποδηλατο με 26αρα ζαντα διοτι θα σας ηταν υπερβολικα μικρη, πιστεύω πως θα ηταν πολυ καλυτερα εαν διαλεγατε μια ζαντα 29 ιντσών για να αισθανεστε πιο ανετα ως αναβάτης του συγκεκριμένου ποδηλατου και για να υπάρχει περισσοτερη ασφαλεια και καλυτερος ελεγχος απο μερια σας.

• Vagelis_C_

και εγω δεν το προτιμησα τελικα θα ηταν πρόβλημα , ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σας

• Μην παρεις με 26ρα ζαντα θα σε ταλαιπωρει σε αποστασεις μεγαλυτερες των 5 χιλιομετρων, θα το πηγαινεις "σπασμενο/τερματισμενο" καθε φορα απο το πεταλαρισμα. Μην νομιζεις οτι πεντε χιλιομετρα ειναι πολλα. Δυομιση χιλιομετρα να πας καπου να ψωνισεις πχ και αλλα δυομιση για να γυρισεις, θα αγανακτησεις να κανεις σπασμενος πεταλι.

• Vagelis_C_

ισχύει και εγω το σκεφτηκα λιγο καλύτερα και δεν το προτιμησα, ευχαριστω για την απαντηση σας