ποιο υλικο το τρωει δυσκολοτερα η αλμυρα της θαλασσας? αλουμινιο, ατσαλι ή μεταλλικη? και σε συδιασμο με το να ειναι στιβαρη ωστε να αντεξει κιλα πανω της, ποιο υλικο προτεινετε?

1 Отговор

• Το αλουμίνιο δεν το φθείρει το αλάτι, και σαν υλικό εξ αρχής δεν σκουριάζει. Το μεταλο (το οποίο δυστυχώς χρησιμοποιείται σε πολύ μεγάλο αριθμό ξαπλώστρων αλουμινίου, στις ενώσεις) ναι.
    Αλλά άμα το πλένεις πολύ συχνά με γλυκό νερό αυτό συνήθως βγάζει το αλάτι. Αλλά δεν λύνει το θέμα της σκουριάς. Το ατσάλι είναι ανοξείδωτο εκ φύσεως, και δεν σκουριάζει. Αλλά αλλά και εδώ το θέμα του αλατιού πρέπει να το προσέχεις. Αλλά, εγώ δεν έχω δει καμία ατσάλινη ξαπλώστρα πότε μου, ούτε μία φορά. Οχι απλώς η τιμή θα ήταν απαγορευτική, αλλά και το βάρος κιόλας. Αυτό που συμβουλεύω είναι να επενδύσεις καλά λεφτά αλλά μόνο μία φορά σε μία καλή αλουμινένια ξαπλώστρα, τουλάχιστον €65-€100. Είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα σου κρατήσει πάρα πολλά χρόνια άμα την προσέχεις και την χρήση αλλά και στην καθαριότητα. Π.χ. η ξαπλώστρες της εταιρίας Escape είναι καλές.