Εξαεριστήρες

Ερωτήσεις στην κατηγορία Εξαεριστήρες (7)

Κάνε μια ερώτηση

Για μπάνιο χωρίς παράθυρο υπάρχει κάτι που να καθαρίζει τον αέρα;

4 Απαντήσεις

• Με αφυγραντηρα / καθαριστη αερα.

• Αν δε θες να βγαίνει ο αέρας (ανεμιστήρας μπάνιου τότε θα μπορούσε να έρχεται αέρας από το σπίτι (ανεμιστήρας προς το μπάνιο και ανοιχτή πόρτα) για να αραιώνει η υγρασία να μη μένει στον αέρα του μπάνιου και από 'κει στους τοίχους και κάνει μούχλες και βρωμάνε και οι πετσέτες. Βέβαια έτσι βγαίνουν και στο σπίτι τυχόν μυρωδιές από το μπάνιο-τουαλέτα που έχουμε στην Ελλάδα.

• Andreas Alexiou

Επίσης ιδανικά για μένα: Ανεμιστήρας προς τα έξω για τις οσμές του WC και έξτρα στικάκια ή αρωματικά κεριά στο μπάνιο και για την υγρασία μόνο: αφυγραντήρας για βαριά χρήση μέσα ή έξω από το μπάνιο αν θες άμεσα αποτελέσματα αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει να κάνει τη βαριά δουλεία και εκεί που έφτασε το ρεύμα δεν ξέρω κατά πόσο είναι οικονομικά συμφέρον. Είναι και ευθύνη η χρήση του σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.
      Για τις οσμές έτσι αναφορικά: Καθαριστής-ιονιστής με φίλτρο άνθρακα και hepa μόνον όταν το μπάνιο δεν έχει υγρασία -αν μπορείς να το κρίνεις αξιόπιστα- εκτός αν υπάρχει μηχάνημα που τα κάνει και τα δυο. Πράγμα πολύ δύσκολο νομίζω. Τώρα το να κάνεις τράμπα μια το ένα μια το άλλο. Καλύτερα αφυγραντήρας και να καιει κανείς στικάκια και αρωματικά κεριά. Παρά αυτό το βασανιστήριο.

• Αν θες να φύγουν μόνο οι υδρατμοί στον καθρέπτη, κάντο με το πιστολάκι μαλλιών.

• Δεν υπάρχουν μπάνια στην Ελλάδα χωρίς "παράθυρο"/σημείο εξαερισμού. Εάν υπάρχει τότε είναι παράτυπο/παράνομο.

• Spyraklis

Μπράβο! Ευχαριστούμε που μοιράστηκες την γνώση σου μαζί μας.