Μητρικές Κάρτες

Ερωτήσεις στην κατηγορία Μητρικές Κάρτες (65)

Κάνε μια ερώτηση

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν η παρακάτω μητρική ( Asus Prime X570 Pro) είναι συμβατή με ryzen 7?

13 Απαντήσεις

• Είναι απλό. Πήγαινε στο Σκρουτζ στον επεξεργαστή που θέλεις, δηλαδή τον ryzen 7 και το μοντέλο που έχεις και στα χαρακτηριστικά του επεξεργαστή , σε ενημερώνει με ποιες μητρικές είναι συμβατός. Κοίτα εκεί, είναι πανευκολο.

• Πας στον επεξεργαστή στη ryzen και πατάς specification. Βρίσκεις ποιο CPU SOCKET χρειάζεται και ψάχνεις την μητρική με το ίδιο socket. Η συγκεκριμένη κάρτα βγαίνει με υποδοχή AM4. Αν ο επεξεργαστής σου μπαίνει σε AM5 πας στις X670.

• Μπορεί κάποιος να μου πει αν η παρακάτω μητρική (Asus TUF Gaming X570-Plus) θα τρέχει με ryzen 7 5800x? Ή θα πρέπει να γίνει update BIOS(αν γίνεται κάτι τέτοιο).

• spilia70

Θα πρέπει να γίνει BIOS update, η συγκεκριμένη μητρική έχει BIOS flashback που σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε ένα USB stick με το BIOS και να κάνει update χωρίς επεξεργαστή. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση BIOS από την ιστοσελίδα της ASUS, unzip το φάκελο (θα είναι .CAP αρχείο), συνδέσετε το στην μητρική και κάντε επανεκκίνηση. Όταν εμφανιστεί το logo της ASUS στην οθόνη, πατήστε Delete για να μπείτε στο BIOS και ψάξτε την επιλογή EZ Flash 3

• Slim Tech

Η μητρική είναι συμβατή με τον R7 5800Χ από την έκδοση ΒΙΟS 2607. Aν η έκδοση είναι πιο κάτω θα χρειαστεί BIOS Flash με USB στικάκι.

• Οι μητρικές B550 και X570 είναι συμβατές με όλους τους Ryzen 7 επεξεργαστές με AM4 socket, δηλαδή όχι AMD Ryzen 7 7700(X).

• Νομίζω δεν είμαι σίγουρος

• Με τιποτα

• θέλει update

• Βεβαιως με 7 και 9

• https://pcpartpicker.com εδω θα βρεις ολες τις απαντησεις σου οταν επιλεγεις κατι κατω αριστερα σου λεει με πιο ειναι συμβατο

• Ναι μπορείς και συγκεκριμένα θα σου συνιστούσα την ryzen 7 5800x

• aggelossgourop

θα σου συνιστουσα να μη συστηνεις πραγματα