Μητρικές Κάρτες

Ερωτήσεις στην κατηγορία Μητρικές Κάρτες (65)

Κάνε μια ερώτηση

Έχω έναν i7-9700k ποια είναι η καλύτερη motherboard αυτήν την στιγμή κάτω από 110€

2 Απαντήσεις

• γεια σου φιλε. Ο επεξεργαστής σου είναι 9ης γενιάς που αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσεις μητρική με 1151 ή 1151 rev 2 socket. Δυστυχώς δύσκολα θα βρεις τέτοια μητρική την σήμερον ημέρα διότι έχουν εξαντληθεί. Εκτός κ αν υπάρχουν σε αποθηκες περιορισμένα κομμάτια πρέπει να ψαξεις σε μαγαζια. Εγώ που έψαξα για μητρική 1151 για να σε βοηθήσω είδα οτι υπάρχουν μεν μητρικές αλλά όχι καλές και φυσικά δεν συγκρίνονται με τις καινούργιες. Επίσης μπορείς να βρεις μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση απο άνθρωπο ειλικρινή για να μη σου δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα γιατί εσύ θα χάσεις τα λεφτά σου ( Η εγγύηση έχει λήξει ). Αποφασιζεις κ πράττεις.

• Thanasis_D_Angelo

Μήπως για ryzen 5 5600x

• Rafoss

Απο AMD δεν έχω ιδέα. Μόνο Intel χρησιμοποιώ και συγκεκριμένα τώρα έχω έναν i5 11600k

• crqsh

Φίλε για 5600x βρες οποιαδήποτε B550 μητρική είναι μέσα στο budget σου. Εγώ χρησιμοποιούσα ryzen 7 5700x και είχα την MSI B550 tomahawk που κοστίζει γύρω στα 200 ευρώ διότι είναι γενικά από τις πιο καλές b550 κάρτες αλλά υπάρχουν και φθηνότερες γύρω στα 100-150 ευρώ. Το μόνο κακό με την Tomahawk είναι ότι έχει ελάχιστο φωτισμό rgb οπότε αν αυτό είναι κάτι που σε πειράζει θα πρότεινα να έβλεπες μητρικες B550 από την Asus διότι είναι πιο ωραίες στην εμφάνιση με Rgb κτλ