Παιδιά για να συνδέσω ηχεία σε αυτόν τι θέλει; Πατέντα καλώδιο ηχείου σε Rca;; Κ πρέπει κ να βάλω καλώδιο στην μπαταρία ; Ας βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ κ να προτείνει ενισχυτή μέχρι 300€

4 Replies

• Μην πάρεις trf ούτε ενισχυτή ούτε ηχεια... Θα κλαις τα χρήματα σου επένδυσε σε κάτι άλλο ποιο ποιοτικό

• thanasis120909

Μια χαρά ειναι η trf! Απλά βάλε μια καλή πηγή και θα παιζει κρυσταλλο μετά. Απλά όντως τα ηχεία της δεν! Ενισχυτές όμως πολυ κομπλέ!

• St__M_

Τεχνικός είμαι το 90% είναι trf Καμμενοι σε εξόδους ηχείων .. και κάτι αλλο ψάξε λίγο εδώ στο Σκρουτζ να δεις κριτικές για ηχεία trf... Ή καμμενα είναι η σκισμένα... Έχω πολλές φωτογραφίες να σου δείξω από αυτά... Επενδύστε τα χρήματα σας σε ποιο ποιότητας πράγματα....

• Trf αν θες κανα καλο ενισχυτη και θελει καλωδια για ρευμα απο μπαταρια + απο ραωδιοφωνο το remote τα rca και καλωδια για ηχεια αυτα..

• Manozzzz

Και μια τελευταία ερώτηση για να Συνδέσω ηχεία έξτρα στο αμάξι (έχω ήδη 2 στις κανονικές βάσεις δεν θέλαν κτ )
      Τι πρέπει να κάνω για να τα συνδέσω στην πηγή χωρίς ενισχυτή;
      Τι πατέντα με το καλώδιο

• Αν και έχει περάσει καιρός, θα σου πρότεινα να πας σε μαγαζί να στον εγκαταστήσουν (αν τον έχεις αγοράσει) γιατί δεν είναι απλά τα πράματα και να καταλήξεις με δράματα.

• TRF Ενισχυτής Αυτοκινήτου M 600.2AB 2 Καναλιών (Κλάση A/B)
    στο συστήνω ανεπιφύλαχτα το είχα στο αυτοκινητου μου και γαμουσε
    και έχει μόνο 160ευρω