Ρε παιδιά λογικά κάποιοι έχουν πάρει after market αναρτησεις. Γράψτε σας παρακαλώ εντυπώσεις. Δεν υπάρχουν πληροφορίες στο google από ανθρώπους που έχουν αλλάξει τα μανισια με after market.

3 Απαντήσεις

• Yss hybrid οι καλύτερες αναρτήσεις τις πήρα κι εγώ και έχουν καλυτερη απόδοση από τις γνησιες

• menios 9

τις εβαλα στο yamaha x city 250 και ειδα μεγαλη διαφορα.πραγματικα αξιζουν τα χρηματα τους

• Γιώργος Ελληνοπουλος

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. έκανε τόσο μεγάλη διαφορά ε? Έβαλες αυτές τις ακριβές? Τι χρώμα?

• Γιώργος Ελληνοπουλος

Το ρωτάω γιατί έχει με 250 και με 500 ευρώ.

• Ohlins αν θες κάτι πολύ ποιοτικό αλλά θέλει και συντήρηση!

• Γιώργος Ελληνοπουλος

1000 euro για αμορτισέρ για το x max δεν μπορώ να δώσω. Τώρα αυτό που λες για συντήρηση τι εννοείς?

• dimawar

Εγώ έχω ohlins στο vstrom ,είναι φοβερή δεν το συζητάμε αλλά κάθε δύο χρόνια θέλει να τη πας σε ειδικό να ελέγχει αν έχει χάσει το άζωτο μέσα και γενικά είναι αναρτήσεις που θέλουν σέρβις δεν τις παίρνεις και ξενοιαζεις..στα λέω γτ πρόσφατα τα έμαθα και εγώ όλα αυτά...όσο αναφορά όμως την πρόσφυση που έχει η μηχανή δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο πραγματικά ειδικά αν βάζεις και πολύ βάρος στο μηχανάκι

• Γιώργος Ελληνοπουλος

Μάλιστα. οκ σε ευχαριστώ.

• Αλλαξα τα μανισια στη Βιραγκο με Kawata αλλα δεν πηγαν χρονο εχασαν λαδια!