Στόκοι

Ερωτήσεις στην κατηγορία Στόκοι (7)

Κάνε μια ερώτηση

Σε εσωτερική πόρτα κρεβατοκάμαρας, το ξύλο πίσω από το χερούλι έχει φύγει τελείως. Έχω διαβάσει ότι δεν κάνουν όλοι οι στόκοι για τέτοια επισκευή. Ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο συγκεκριμένο;

Το ξύλο πίσω από το χερούλι έχει φύγει τελείως. Δεν υπάρχει ούτε δείγμα ξύλου για να πω ότι θα επισκεύαζα τις βιδότρυπες οπότε πρέπει να γεμίσει με κάποιο υλικό που θα δέσει καλά με το ξύλο της πόρτας και στο οποίο θα μπορώ να βάλω τις βίδες για το χερούλι χωρίς αυτό να ραγίσει και να μπορέσει να τις κρατήσει υπό την συνηθισμένη κακομεταχείριση.

7 Απαντήσεις

• αυτό φαίνεται να έχει καλές αξιολογήσεις και αναγράφει πως διαθέτει εύκολο άπλωμα και γέμισμα χωρίς συρρίκνωση και σκασίματα, πιστεύω θα σε βοηθήσει.

• teom33

αυτός ο στοκος δεν κάνει γι αυτό που θέλει θα τον πετάξει κατευθείαν. Έχω φτιάξει πολλά τέτοια και μεντεσέδες που φεύγουν και αυτό που αναφέρει το παλικάρι. βάζεις κολα στιγμής σόδα μαγειρική ξανά κολα μέχρι να κλείσει τελείως και το αφήνεις περίπου 6 ώρες και είναι πέτρα και το τρίβεις με γυαλόχαρτο

• Κολα στιγμής και μαγειρική σόδα θα γίνει πέτρα

• Aryon

Εποξικη κολλα 2 συστατικων και μετα ειναι σαν να βιδωνεις την πετουγια σε κατι πολυ μασιφ.
      Δεν λασκαρουν μετα οι βιδες με τιποτα,μονο εαν κρεμαστεις επανω στην πετουγια θα ξεκολλησουν.

• Σιδερόστοκο

• χρειαζεσαι ξυλόστοκο

• Αφροστοκος,, είναι για ξύλο για τοίχο, εφαρμογή πανευκολη, τρίβετε εύκολα μετά από δύο τρεις ώρες, λίγο απλό άσταρι του νερού άμα στεγνώσει ο στόκος , αφού έχει τρίφτει πρώτα, και γίνεται σίδερο. Και μετά περνας το χρώμα τις πόρτας. Μιλάει μπογιατζής χρόνια.

• Εχω το ιδιο προβλημα σε 4 πορτες, μετα απο πειραματα το ελυσα ως εξης:
    πρωτα ''στουμπισμα'' με ματσολα να πανε τα κομματια ξυλου προς τα μεσα, μετα κυαλοακρυλικη να σταθεροποιηθουν και οταν στεγνωσει μια καλη στρωση εποξικη κολλα 2 συστατικων. Ολα αυτα κανουν ενα χοντρο φιλμ ''πετρα'' οπου πανω σε αυτο βιδωνει η λαμαρινοβιδα και τελος.
    Με κολλα ξυλου δεν θα κανεις δουλεια, θελει να φταιξεις επιφανεια πολυ σκληρη να πιανει η βιδα γερα χωρις να ''πεταει'' το ξυλο εξω και να λασκαρει.

• Th_Theod

Ψάξτε και στο YouTube, έχει αρκετά video για το πρόβλημα.