Στόκοι

Ερωτήσεις στην κατηγορία Στόκοι (7)

Κάνε μια ερώτηση

Καλησπέρα, έχω κάτι έπιπλα μπαμπου που έχουν φαγωθει τα πόδια από την υγρασία. Με τι μπορώ να τα γεμίσω/επιδιορθώσω? Ευχαριστώ

3 Απαντήσεις

• Θελω να ελπιζω πως δεν ακουσες τον ασχετο ....Σε τετοια ξυλώδη πραγματα χρησιμοποιείς υλικα για ξυλα ...Μια καλη λυση ειναι να βαλεις πλαστικες η μεταλικες θηκες που μπαινουν χωναυτες στα ποδια.....

• Konstantinos_Stathatos

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, τελικά πήρα ξυλόστοκο με ρητίνη και τα γέμισα μαζί με πριονίδι που μου είπε ένας μαραγκός. Φαίνονται εντάξει, τώρα θα δείξει εαν θα κρατήσει.

• Marina_Papaioannou6088

Κράτησε τελικά; θέλω να γεμίσω σε ξυλινα παντζούρια που έχουν φαγωθεί από τη βροχή σε μερικά σημεία.

• Αν είναι να τα γεμίσεις μόνο χωρίς να φαίνεται ασταρώνεις και μετά σιδερόστοκο . Τρίψιμο και τέλος

• Konstantinos_Stathatos

Ευχαριστώ πολύ

• panpan441

τι δουλεια εχει ο σιδηροστοκος στο μπαμπου ρε επιστημονα :

• pan_kal16

Δοκίμασε και θα δεις εσύ ... Τα ρε και τα επιστήμονα στους δικούς σου. Εδώ καταθέτουμε κάτι που έχουμε δοκιμάσει και έχει βγει. Αν θες να καταθέσεις την γνώση σου αν έχεις .......και όχι τις εξυπνάδες. Αν διάβασες λέω αν δεν φαίνεται. Εσύ λες υλικά για ξύλα .;;; άρα όπως ξύλο στόκος που τον έχω δοκιμάσει και δεν έχει την ίδια αντοχή. Οι θήκες που λες δεν είναι υλικά για ξύλο μόνο . Ο κύριος δοκίμασε κάτι πάλι που έχω δοκιμάσει και έχει επιτυχία πάλι αλλά όχι τόσο μεγάλη αντοχή. Άρα κύριε παντογνώστη μέσα από πολλές δοκιμές καταθέτουμε μια άποψη. Τώρα ποιος είναι άσχετος και ποιος όχι άστο.....

• Εχω μια ρωγμη στο τοιχο μικρη δεκα εκατοστα ,κανει δουλεια ο τσιμεντοστοκος ? απλο στοκο που χρησιμοποιησα ανοιξε παλι η ρωγμη.

• Paranmar

Λογικά, αν δεν εξαλείψεις την αιτία τής ρωγμής, θα ξανανοίγει ό,τι και να βάζεις...

• Nikos'61

Παιδιά θέλω να επιδιορθωσω κασωματα από πόρτες, που μου έκανε γδαρσιες ο σκυλος του νοικαρη μου. Τι στοκο λευκό να πάρω?