Μικρόφωνα

Ερωτήσεις στην κατηγορία Μικρόφωνα (31)

Κάνε μια ερώτηση

Καλησπέρα! Θα ήθελα ένα μικρόφωνο για να κάνω μαθήματα μέσω ίντερνετ. Θέλω να ακούγεται καθαρά η φωνή μου. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; όχι πάνω από 70€.

5 Απαντήσεις

• Για αυτή τη δουλειά, το μικρόφωνο με την καλύτερη σχέση τιμής απόδοσης είναι αυτή τη στιγμή το BOYA BY-M1S. Είναι τύπου Lavalier (πέτου) και συνδέεται με καρφάκι. Και μετά πάμε σε τύπου γραφείου με δικό τους stand όπου τα razer είναι καλά, πιο ακριβά από το BOYA, και συνδέονται μέσω USB. Επειδή έχω και τα δυο μικρόφωνα, το BOYA είναι ποιό εύκολο να σου δώσει καλό ήχο από την αρχή, συνδέεται απευθείας και με κινητό και με βιντεοκάμερα, ενώ το razer αν δεν ξέρεις να κάνεις ρυθμίσεις στον ήχο του PC δεν ακούγεται τόσο καλά στην αρχή.

• itssnick

Ευχαριστώ για την υπόδειξη Λάζαρε! Θελω να κανω χρηση για σε ip τηλεφωνο/smartphone και υπολογιστή πάνω σε ακουστικά. Θα πρέπει να βαλώ extra audio female jack (port) στα ακουστικά και μετατροπή απο trs σε trrs. Μια επιλογή είναι το Boya BY-M1S. Υπάρχει και το Audeze Microphone CBL1090-KT. Αραγε πως συγκρίνονται απο αποψης ήχου - εκεί θελει review Το ARTURIA MICROFREAK VOCODER MIC μήπως είναι καλύτερο; Σίγουρα θα μπορούσε να μπεί οποιοδήποτε μικρόφωνο προορίζεται για καμερα ή το Edutige ETM-001. Σε αυτή την την περίπτωση όμως θα πρεπει να ψαχνεις για το τι να βάλεις ωστε το μικρόφωνο να στεκεται στην θεση του (flex σωληνας) κοντα στο στόμα. Ιδέες προτάσεις δεκτές :)

Υπ όψιν οτι αδυναμο σημείο ακουστικών και μικροφώνων με μη αφαιρούμενο/ενσωματωμένο καλώδιο, είναι το καλώδιο - κάποια στιγμή απο τη χρήση κόβεται!!

• για να ακουγετε καθαρα η φωνη δεν χρειαζεστε κατι που κανει πανω απο 40 ευρω δεν ειναι αναγκη
    το razer seiren usb mini ειναι αρκετα καλο γιαυτην τιν δουλεια

• Καλησπέρα σας, έχει και active noise cancelling
    Luucco Ασύρματο Μικρόφωνο ProTalker S2 Πέτου

• Καλησπέρα σας, έχει και active noise cancelling
    https://www.skroutz.gr/s/49858096/Luucco-Asyrmato-Mikrofono-ProTalker-S2-Petou.html

• Razer seiren mini