Puzzles

Ερωτήσεις στην κατηγορία Puzzles (5)

Κάνε μια ερώτηση

Ποιό puzzle θα μου προτείνατε για ένα παιδί 8 ετών?

4 Απαντήσεις

• Τα καλύτερα παζλ από άποψη ποιότητας είναι της londji. Επίσης καλά είναι τα παζλ από τις εταιρείες crocodile creek, djeco και janod. Εγώ πήρα δώρο το παζλ με τους δεινόσαυρους της londji με τα 350 κομμάτια για παιδί 6 ετών και το ευχαριστήθηκε παρά πολύ αλλά του αρέσουν πολύ τα παζλ και έχει ασχοληθεί πολύ. Σίγουρα ένα παιδί 8 ετών θα μπορεί να ασχοληθεί με ένα μεγαλύτερο παζλ. Στα 350 κομμάτια ή και περισσότερα.

• Παιδικά puzzle για παιδια από 8 χρονών και πάνω μπορείς να βρεις εδώ.

• Κάποιο που έχει πολλά διαφορετικά χρώματα, ώστε να είναι εύκολος ο διαχωρισμός των κομματιών. Από άποψη κομματιών, θα διάλεγα κάποιο που θα έχει το πολύ 500 κομμάτια

• Εξαρτάτε αν του αρεσουν και το εχει με τα παζλ και αν εχει υπομονη. Ενα παιδι 8 ετων μπορει να κανει ανετα ενα παζλ με 500 κοματια. Αποψη μου ειναι οτι ενα παζλ λιγοτερο απο 500 κομματια ειναι για πεταμα οταν μεγαλώσει. Ενω ενα 500αρι ανετα μπορει να το λυσει και σαν ενήλικας. Κατι απο καποια ταινια η σειρα που του αρεσει. Μια κλασικη επιλογη ειναι κατι απο ντισνει. Τσεκαρε μαρκες ravensburger, clementoni, educea.