Κινητά Τηλέφωνα

Ερωτήσεις στην κατηγορία Κινητά Τηλέφωνα (572)

Κάνε μια ερώτηση

Το καλύτερο κινητό έως 300€?

72 Απαντήσεις

• Αυτή την περίοδο ( Αύγουστος 2023 με τις ισχύουσες τιμές ) υπάρχουν 2 επιλογές που μπορείς να κάνεις: 1) Samsung A34 ( https://www.skroutz.gr/s/40892427/Samsung-Galaxy-A34-5G-Dual-SIM-6GB-128GB-Awesome-Graphite.html )
    2) Redmi Note 12 Pro NFC 5G 8GB/256GB ( https://www.skroutz.gr/s/41158864/Xiaomi-Redmi-Note-12-Pro-NFC-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Onyx-Black.html )

• Google_Pap

Μακριά από mediatek επεξεργαστές παιδιά... τους έχουν πιάσει να λένε ψέματα για τις επιδόσεις πολλές φορές. Επίσης έχουν σχεδόν πάντα εάν όχι πάντα, χειρότερη μπαταρία, connectivity και image processing αλγόριθμους. Υπάρχει λόγος που όλα τα Xiaomi με snapdragon είναι πιο ακριβά απ' τα αντίστοιχα μοντέλα με mediatek.

• Dimitris Ntalagiannis

Μπράβο ρε φίλε google_pap που είπες την αλήθεια, γιατί υπάρχει πολλή ανακρίβεια ανάμεσα σε μετρήσεις specs και πραγματικότητα reality!

• dhmak

Εξαρτάται από το μοντέλο επεξεργαστή της mediatek.
      Ακόμη και η samsung έχει υιοθετήσει τους επεξεργαστές της mediatek στα κινητά της.
      Φαντάζομαι δεν θα διακυβίβευε την φήμη της, τόσο εύκολα.

• MaLaMaTiNaS

Για ποια φήμη μιλάς ακριβώς ? Μετα το φιάσκο με τα NOTE και τις αναδιπλούμενες οθόνες που χαλάνε και το χρόνιο πρόβλημα με τις χαμηλής ποιότητας μπαταριές δεν νομίζω πως η Samsung αποτελεί πυλώνα αξιοπιστίας… το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα

• Spyridon6203

Η samsung κατάντησε από τις πιο αναξιόπιστες εταιρείες, όχι μόνο στα κινητά, σε όλα της τα προϊόντα.

• claoudio13

Google_Pap θα συμφωνήσω φίλε Μ για την mediatek απτούς χειρότερους στην κατανομή ρεύματος για πέταμα!(η σναπDr εννοείτε είναι η κορυφή) απορώ γιατί τα βγάζουν και ποιοι τα αγοράζουν...ΑΛΛΑ αν Μ λες ότι ούτε η Samsung είναι αξιόπιστη εταιρεία τότε ποια είναι για σένα ?(το iPhone δεν είναι σμαρτφ0ν για μένα είναι απλά σαν τις κορνίζες λεντ που βάζαμε παλιά να διακοσμούμε των χώρο μας(διότι είχε λίγες λειτουργίες 3 πράγματα έκανε αναβε λειτουργούσε φώτιζε?"διακοσμητικό" γτ τα χαρακτηριστικά του εν έτη 2023 είναι για 2015-2018.
      Έχω να σε πληροφορήσω φίλε μου (και αυτά είναι γεγονότα οπότε θε/τε τα αποδεικνύουμε)
      Έχω ένα Xiaomi redmi note 9pro το δύχρωμο που μόνο το χρώμα κόστισε 30€ έξτρα 260€ απτά αλλά τα 230ρια . Με 6 ραμ 64 Ρομ 6.67" οθόνη και Snapdragon ,5050mlh μπαταρία (άσχετος π λένε 5000 στρογγυλά τα 5 στρογγυλά δεν είναι ποτέ 5 είναι 4999 η 4998) γι'αυτό και 5050 να περνάει τα 5κ
      ,Το κινητό έχει απλή φόρτιση, γρήγορη φόρτιση,και ταχεία φόρτιση 1 λεπτο2% 3 ήδη φορτίσεις αν δεν πολύ χρησιμοποιείται(αυτό πρώτη φορά το είδα και χάρηκα ιδιαιτέρως), με θύρα για SD έως 128 αν και έχω 64 για την ισορροπία, ΚΙΝΗΤΑΡΑ!!! το χρησιμοποιώ 3 χρόνια....εκεί π σε ένα δυμηνο έχω πετάξει 2 κινητά Dogge Kai ulefon 1.5 mhna(τα έσπασα/μου σπάσαν 0 ποιότητα) αυτό άντεξε τα χειρότερα πάνω από 3000 σαβουρες(βέβαια με καλή θήκη και 2 τζαμακι αυτά τα 3 έτη,ΑΛΛΑ πάμε πάλι στα άλλα το χιαομι (τα PRO είναι τα καλύτερα τις χιαομι)ακόμα και τα Pro αντιγράφουν τα S ULTRA τις Samsung... γιατί??? Και τα xiaomi S Kai τα απλά δλδ αντιγράφουν την apple ΤΑ ΑΠΛΑ φτηνά χιαομι αντιγράφουν την αpple (τα pro max κλπ)και τα ακριβά χιαομι,ta ultra της Samsung (τρελή ποιότητα τα χιαομι Pro αλλά κάτι αντιγράφουν...) Έχοντας τέτοια συσκευή με 260€ μόνο χαρούμενος έμεινα (και!!? Δεν Μ έχει γίνει για πέταμα ακόμα εκτός από ένα ράγισμα που έφαγε το γυαλί πίσω στα 2.5 χρόνια γυαλί αξίας 24.90€ το αντικαθιστώ και μόνος μου)εγώ(& όλα τα updates στην ώρα τους η μία μέρα καθυστέρηση). Μετά από τόσο ψάξιμο με αρκετή γνώση βαρέθηκα τα 6GB Ram είπα να ανέβω, ξέρεις έως τέλους του μήνα τι περιμένω? Για την αντικατάσταση?
      SAMSUNG S 20 U L T R A!!!!
      Το κινητό αυτό έχει 6.9" οθόνη (σχεδόν ταμπλετ)ενώ το s21 ultra to s22 ultra Kai to s23 ultra έχουν 6.8"(θα μου πεις κλαιν μαιντ οκει...)
      Το 20ρι ουλτρα όμως έχει και θύρα για SD(εως512GB (128GB η μικρότερη έκδοση μέρα έχει 256&512) κάτι που δεν έχει το S21+S22 ultra (to S23 ultra έχει βέβαια είδαν την μαλακια που κάνανε και την διορθώσανε )έχει Snapdragon Gen8 παρακαλώ! Όπως και το 23 και αν θυμάμαι καλά και τα υπόλοιπα αλλά ULTRA πάντα,και.... Έχει και 12 G B RAM..... Όπως όλα τα ULTRA (το 24ultra λένε θα βγει με 16ram το ουλτρα άλλα πολλά λεφτά και + ότι όλα τα s20 ultra Kai 21/22/23 έχουν 5050mlh μπαταρία,το μόνο που λυπει στο S20 ultra είναι η κάμερα που έχει το 23 ultra στα 200mgpixel to 20 ri ultr έχει 108mgpxl (αλλά εγώ χιαομι έχω στα 64 mgpxl με κάμερα σαμσουνγκ όλα τα νέα χιαομι έχουν κάμερα και φινγκερπριντ σαμσουνγκ)οπότε εγώ θα πάω από 64 σε 108 πάλι θα καταλάβω μεγάλη διαφορά,και είμαι γκειμερ.... βγάζω 30-50 φωτό το χρόνο επδ θέλει η κοπελιά μας αλλιώς θα έβγαζα τις μισές οπότε τα 108 θανε ίσα ίσα για το φλεξ
      Και τέτοια ΚΙΝΗΤΑΡΑ την βρεικα πόσο? Από 1.450.000€ στα??? 450€ΜΠΡΟ αν ξέρεις που να ψάξεις και τι.... Το κινητό έχει χρησιμοποιηθεί ως δεύτερο και το έχει ο άλλος τρίτη βδομάδα τώρα...με 1 έτος εγγύηση από 2..) το είχε στο κουτί του αλλά ήθελε να το δει (και των επεισε με την μια να πάει στο S23 για την κάμερα γιατί ήταν φωτογράφος)δεν με έχει εξυπηρετήσει ποτέ η εγγύηση οπότε Κλάιν η SAMSUNG το 2021 Lancare το S20 ultra και η αλήθεια είναι δεν ξέρει ούτε η ίδια τι τέρας είχε φτιάξει που η οθόνη και η κάρτες SD (και όλα τα άλλα)θα συγκρίνονται με το 23 ουλτρα στο μέλλον..... άπορο πως όλοι οι γκειμερς δεν έχουν κάτι τέτοιο (και ξέρω και τα Blackshark ,Rogue phone ΟΛΑ) ΜΑΚΡΑΝ η ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ξέρει τι φτιάχνει ,όλα αυτά έχουν SUPER AMOLED GORILA 6+ 4K FULL HD στην χειρότερη,δεν γράφω όλα αυτά να στην μπω δεν κερδίζω κάτι απλά για να πληροφορηθεί κόσμος και ίσος κμσυ ΙΣΟΣ γιατί να σου τύχει 1 κακία συσκευή είναι λογικό ένα στα 1000 είναι για πέταμα γι'αυτό τα καταστήματα δεινουν1/2 βδομάδες περιθώριο αλλαγής μήπως είναι αυτό το ένα στα χίλια...
      Η άποψη μου είναι η εξής στα 300€ και κάτω δεν αξίζει να πάρεις SAMSUNG γιατί είναι ακριβή ως προς τα χαρακτηριστικά της από 3 και κάτω το καλύτερο είναι το XIAOMI9 PRO 10 PRO 11 PRO και κάποια λίγα POCO η αλλιώς για τους λίγο πιο παλιούς POCOPHONE (ΕΙΧΑ ΤΟ F1 όταν έλεγε ακόμα χιαομι) τα οποία πάλι τις χιαομι ήταν τώρα δεν ξέρω ίσως ακόμα είναι απλά δεν το λένε Αν θες τώρα πάνω από 350€ βρείτε με να βοηθήσω η απλά κάντε μια γαργαλιμενη έρευνα αγοράς εμένα Μ πείρε βδομάδα να τα δω όλα αυτά.αν όντως σε ενδιαφέρει το κινητό και δεν το έχεις για ομορφιά αφιέρωσε χρόνο.ειναι σαν το αμάξι η την μηχανή σου δεν θες να το κρατήσεις 1 χρόνο το πολύ) τώρα αν είσαι απ' αυτούς που θες κάθε χρόνο να αλλάζεις με το νέο μοντέλο τότε το ποστ κάντο σκιπ δεν είναι για σένα,εσένα σε νοιάζει το φαίνεστε κ όχι το ειστε.αυτα από μένα εύχομαι να βοήθησα.

• claoudio13

Από 550 στα 480€ s20 ultra αλλά όχι το 128 το 256GB όποιος θέλει οποία βοήθεια, επικοινωνήστε

• geiasoy

στα 480€ s20 ultra το 256GB με ενδιαφέρει.. που?

• baggelis_nanos

Bro, το redmi note 8 pro είναι στις ίδιες επιδόσεις με το redmi note 9 pro και έχει mediatek 😂. Επίσης, πήρα στον πατέρα μου το motorolla edge 40, 260 ευρώ. Αν μου βρείτε 1 κινητό μέχρι 350 ευρώ με καλυτερο επεξεργαστή και γενικά καλύτερο απο αυτο θα κάνω ό, τι ζητήσετε αλήθεια 🤣. Επίσης, vivo x100, για πιάστε το στα χεράκια σας φιλαράκια μου να δείτε λίγο τι θα πει mediatek. Δοκιμάσατε να δείτε το image prossesing του dimensity 9300 ultra; Το connectivity;; Μια χαρά είναι οι mediatek. Τα κινητά που προσφέρονται στις τιμές που τα βρίσκουμε, δεν είναι αντιπροσωπευτικά καλά. Όταν κινητά με τον 778g φτάνουν σε τιμές 400 ευρώ είναι απαράδεκτο. Να μην πω για την samsung το a54 350-400 ευρώ με τσιπ χειρότερο από το A52S. Ναί, και εγώ snapdragon γουστάρω. Διότι μπορεί να μην το γρηγορότερο cpu στα χαρτιά κάθε χρόνο οι ναυαρχίδα (δεν θα φανεί ποτε η διαφορά μιλάμε για απίστευτα γρήγορα τσιπάκια), αλλά φίλε, γραφικά δεν έχει αντίπαλο ειδικά τους bionic που είναι πιο κάτω σε γραφικά και από τον 9300 ultra, τον mediatek και μας τους παρουσιαζουν τους πιο γρήγορους τους bionic, που οι χρήστες που παίρνουν τα iphone στο 95%, απλά μπαίνουν στα social και δεν ξέρουν καν τις δυνατότητες. Ουτε στις ρυθμίσεις δεν ξέρουν τι να κάνουν που τα iphone έχουν διάφορα ωραία πραγματα αμα "παίξεις" μαζί τους. Αν όμως μια εταιρία με πει ότι φέτος το flagship μου θα έχει mediatek, θα το έπαιρνα εύκολα και δεν θα με ένοιαζε αν ήθελα flagship κινητό, ενώ με exynos θα ξενέρωνα τέρμα. Μέχρι 300 ευρώ, motorolla edge 40 δεν υπάρχει κανένα άλλο. Το μόνο που δυσκολεύεται είναι η αυτονομία όχι ότι είναι κακή αλλά δεν είναι όσο καλή κάποιων ανταγωνιστών. Μετά τα 300 ευρώ επειδή εχει και στο bestprice κάτι xiaomi 12, κάτι oppo find x3 pro εκεί στα 300-350 ευρώ, χάνει. Αλλά από οποιοδήποτε καινουργιο μοντέλο μέχρι 350 ευρώ best vfm!!

• kakalos85

real me

• Raptoras

Ξεκολληστε καποιοι κολλημενοι με τις βλακειες που λετε οι dimensity σε επιδοσεις αρχιζουν και ξεπερνανε τους snap και λογικο ειναι δε γινεται παντα μια εταιρια να ειναι στην κορυφη καποια στιγμη θα πεσει

• Themistoklis_Tselikas

Aυτα που λετε δεν αφορουν χρηστες που κανουν μια απλη χρηση τηλεφωνου,αλλα για αυτος που καιγονται 24 ωρες το 24αωρο.ΕΛΕΟΣ!!!!

• tEkNoLoJi

κατοχος redmi note 8 pro με mediatrek ακομα το εχω και δεν κολλαει οσο και να ζοριστει , δεν ξερω απο που εχετε ακουσει κακες φημες για τα mediatek

• Firewatch Scout of Greece

Χρησιμοποιώ το Xiaomi 13C που έχει επεξεργαστή Mediatek. Το τηλέφωνο γενικά, το χρησιμοποιώ μόνο για τα social media και το google surfing, ακόμα και για τη δουλειά και τα email μου. Εάν πιστεύετε ότι οι CPU της Mediatek δεν είναι ισχυρές, έχετε δίκιο όταν πρόκειται για παιχνίδια. Αλλά για ένα συνηθισμένο άτομο που στην πραγματικότητα δεν «καίγεται» σε μια οθόνη 24/7 για gaming και χρειάζεται μόνο ένα τηλέφωνο για το YouTube ή το Tiktok και άλλα, οι CPU της Mediatek είναι πανίσχυρες. Τα τελευταία 3 τηλέφωνά μου ήταν Xiaomi και το καθένα είχε CPU Mediatek. Δεν είχα ποτέ κολλήματα ή δυσλειτουργίες. Έτσι, αν θέλετε ένα smartphone με το οποίο μπορείτε να παίξετε παιχνίδια αλλά και να κάνετε multitasking, ναι, η Mediatek δεν είναι τόσο καλή. Αλλά αν θέλετε το τηλέφωνό σας για απλή χρήση, όπως εγώ, δεν θα κοίταζα αν η Cpu ήταν Mediatek ή Snapdragon, αλλά ένα οικονομικό τηλέφωνο που έχει γρήγορη CPU για να μην έχει κολλήματα και σφάλματα. Γιατί βλέπω το τηλέφωνό μου ως εργαλείο για τη δουλειά μου και όχι ως φορητή κονσόλα. Έτσι, αν θέλετε ένα τηλέφωνο για απλή χρήση και όχι σκληρή δουλειά, είναι ένα φοβερό τηλέφωνο κάτω από 300 ευρώ.

Επίσης, αυτό το τηλέφωνο έρχεται στο κουτί του με δικό του ασύρματο φορτιστή, θήκη magsafe, προστατευτικό γυαλί, κανονικό φορτιστή USB-C και ακουστικά. Πείτε μου κάποια οικονομική εταιρεία τηλεφωνίας που το κάνει αυτό. Xiaomi; Ακολούθησε την Apple και τη Samsung και αφαίρεσαν τον φορτιστή από το κουτί. Θα έλεγα λοιπόν ότι το τηλέφωνο - με όλα αυτά τα πράγματα που περιλαμβάνονται - ναι, είναι το τηλέφωνο με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής αυτή τη στιγμή.

• azy7obp

👍

• Δεν γνωρίζω για το καλύτερο αλλά θα κοιταζα σε αυτό το budget το https://www.skroutz.gr/s/41513957/OnePlus-Nord-CE-3-Lite-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Chromatic-Gray.html.

• Giatras7

Εγώ θα διαφωνήσω για mediatek.5 χρόνια έχω το redmi note 8 pro και το κινητό ακόμα φυσάει.Ναι οκ ο snapdragonει άι η Φεράρι των επεξεργαστών αλλά η αντίστοιχια τους σημαίνει διπλάσιες τιμές.παρτε το poco x6 pro και βρείτε midrange κινητό με snapdragon να το ανταγωνίζεται..

• εχω το mi 9 lite απο το 01/2020 τεσσερα χρονια τωρα και το κινητο φυσαει ..μονος λογος που αρχισα να σκεφτομαι για καινουριο ειναι οτι σταματησε η εταιρεια την αναβαθμιση του λογισμικου πλεον ειναι μονοδρομος η αγορα καινουριου...το τηλεφωνο κοστισε 220 ευρω και τα εβγαλε τα λεφτα του εκατο φορες .......samsung στα λεφτα αυτα ειναι για κλαματα...

• Iakovos_Tornikidis

το εχω το poco ....tragic

• SuperNoob

Xiaomi 12 lite? 280 euro me 300 euro exei 67w charger 4k camera recording 32mp selfie HDR, Night Mode kai GPU Snapdagon 778G

• Μία πολύ καλή επιλογή είναι το Motorola Edge 30 Neo στα €260 με εξαιρετικά χαακτηριστικά για την τιμή του όπως P-OLED 120Hz, Snapdragon 695 που υποστηρίζει και 5G, στερεοφωνικά ηχεία, 68W φόρτιση με καλώδιο και 5W ασύρματη και ελαφρύ λειτουργικό που προσδίδει πολύ καλή εμπειρία.

• poco x5 pro εχει καλο επεξεργαστη για την τιμη του και καλυερο απο τα περισσοτερα mid range κινητα,5g 67watt charging, amoled display με 120hz για απολυτα smooth scrolling(καλυτερο απο redmi note 12 pro και απο A34. τωρα για καμερα ειναι πολυ καλη 108 mp και 4k video

• Samsung Galaxy A54 5G το εχει παρει κανεις? Τι αποψη εχετε?

• Πριν 2 χρονια πηρα το Xiaomi redmi note 10 pro..
    Ενθουυσιαστηκα τοσο με τα speccs που εδινε, που επηρεασα ολη την οικογενεια να παιρνουν Xiaomi κινητα. 8 pro, 9c, 11, 12c... Εξι κινητα συνολο.
    Εκτος του μας εσπασε ολων τα νευρα με τις διαφημισεις και τα updates για μλκιες οπως screensaver +carousel της Xiaomi, εκτος του οτι εβλεπα να τρωνε bandwidth απο το ρουτερ ακο,α κι οταν δεν εκαναν τιποτα (που σημαινει κατι εκαναν απο πισω), το 9 αρχισε να κολλαει απιστευτα, το 12C θελει ξαφνικα φορτιση καθε 4 ωρες, και το δικο μου το 10 pro φουσκωσε η μπαταρια κι ανοιξε ολο σαν σελιδες περιοδικου, μου πεσε απ'τα χερια (οταν ανοιξε) κι εσπασε πανω στη γωνια που εχουν τη καμερα. Repair? Θελει 270ε για να το φτιαξω (Τιμη Public, Germanos πιο ακριβη η μπαταρια).

Τωρα λοιπον θελω να το αλλαξω κι ενω ολα τα speccs λενε πως ειναι καλυτερα στη σειρα:
    Redmi note 12 pro >Galaxy A34 > Poco X5 pro >...... πραγματικα νιωθω πως θελω ενα OnePlus Nord για το τελειο λειτουργικο Oxygen, ή Motorola Edge 20 /40 (στα 311ε το 40) για την ποιοτητα κατασκευης και ηρεμια στο κεφαλι μου.

Θελω να καταληξω... Καποιες εταιρεις μπορουν να βγαζουν 40 κινητα το χρονο για λογους μαρκετινγκ, και εμφανιζουν σουπερ νουμερα στα χαρτια. Καποιες αλλες εταιρειες εχουν 1 νεο μοντελο καθε 2 χρονια και δεν μοιαζει flagship του παγκου, αλλα αντεχει ωραια για αλλα 3 χρονια, δουλευει παντα σωστα και δεν προσπαθει να κανει τα παντα (Xiaomi) με κοστος τα προσωπικα σας δεδομενα. Παραδειγμα? Ποια εταιρεια περναει τις επισημες αναβαθμισεις Android πιο γρηγορα και απροβληματιστα> Θα λεγατε η Samsung? -Οχι, η Nokia!
    Κι αν και δε μ'αρεσουν τα Nokia ως design ειναι σημαντικο αυτο!
    Εγω δεν εγινα ξαφνικα φωτογραφος να χρειαζομαι φωτογραφικη μηχανη με απαιτησεις στο κινητο μου ανα πασα στιγμη..

Μου λεει η αλλη (ονοματα δε βαζουμε) ¨εγω παιρνω μονο iPhone γιατι εχουν την καλυτερη καμερα".... Κοπελια, η Canon DSLR Φωτογραφική Μηχανή EOS 4000D Crop Frame Kit (EF-S 18-55mm F3.5-5.6 DC III) εχει 400ε !!!!!

• Filimon_Kaltsounis

Ναι αλλά μπαίνει η DSLR στο τσαντάκι 😂;
      Και μετά άντε βγάλε και selfie 🤣.

• vagman_tech

iPhone και ξερό ψωμί έδωσα 780 ευρώ και 2 χρόνια τώρα δεν με έχει αφήσει ποτέ. Μηδέν διαφιμήσεις, 0 κολλήματα, 0 υπερθερμάνσεις, 0 φουσκωμένες μπαταρίες. Βγάζει άλλα 2 χρόνια άνετα απλά κουβαλάς και ένα powerbank τσέπης απο ένα σημείο και μετά αν εργάζεσαι εξωτερικά. Όσο για την κάμερα δεν στέκει η σύγκριση που κάνεις καθώς μια DSLR θέλει γνώσεις δηλαδή να μάθεις ένα κάρο ρυθμίσεις όπως το ISO, ταχύτητα κλίστρου, σταθερό χέρι και μια τσάντα να την κουβαλάς. Το κινητό το έχεις πάντα μαζί σου, δεν "φωνάζεις" απο μακριά τουρίστας, δεν γίνεσαι στόχος για κλοπή σε ξένες χώρες κ.τλ. Δεν είναι οι κάμερες που το κάνουν μόνο ακριβό αλλά η αξιοπιστία του λογισμικού που υπηρετεί το υλικό απο κάτω και το κάνει να μην κολλάει ποτέ, να βγάζει 4 ή 5 χρόνια χρήσης. Ξέρω άτομα που χρησιμοποιούν μέχρι και σήμερα iPhone 8 παρακαλώ !!

• Xiaomi Redmi Note 12 Pro NFC 5G Dual SIM (8GB/256GB) Onyx Black

• S_izo_

Πολυ καλο αλλα χωρις υποδοχή για sd,

• THANASIS9588

Λίγο εύθραυστο μου έπεσε απ τα χέρια και έσπασε πολύ η οθόνη μετά το έριξα από 10 εκατοστά και έπαθe stucked pixels άμα εισε ατσουμπαλις δεν είναι προτιμότερο αλά ανά είσαι προσεκτικός top

• THANASIS9588

Λίγο εύθραυστο μου έπεσε απ τα χέρια και έσπασε πολύ η οθόνη μετά το έριξα από 10 εκατοστά και έπαθe stucked pixels άμα εισε ατσουμπαλις δεν είναι προτιμότερο αλά ανά είσαι προσεκτικός top

• vagman_tech

Είχες τοποθετήσει κάποιο ποιοτικό tempered glass όταν έπεσε ? Σε άτομο που γνωρίζω και έχει το ίδιο του πέφτει σχεδόν κάθε μέρα και δεν έχει πάθει το παραμικρό με Spigen tempered glass.

• εγώ θα πρότεινα OnePlus δαγκωτό!!

• xristos_kalandrias

Μπορείτε να προτείνετε κάποιο?

• chrispng_063

iphone se 2020 128g refurbished

• MotoRacingTeamHonda

Πάρτε το χαμπάρι σας αρέσει ή ΟΧΙ κινητάρες είναι μόνο η Sony.Η μόνη στον κόσμο με τόσο μεγάλη ανάλυση οθόνης + 4κ παρακαλώ.Δεν το διαθέτει καμία άλλη εταιρεία.Η αναλογία οθόνης 21:9 στα 6.5 που στην ουσία είναι 6.5/8 κτλ.Dual με επέκταση μνήμης έως 1Τ.Snapdragon 8 Gen 2.Θύρα ακουστικών εννοείται και φυσικά τα καλύτερα ηχεία της αγοράς.Γρήγορη φόρτιση συν ασύρματη φόρτιση και ούτω κάθε εξής.Το μόνο Smartphone που διαθέτει τα πάντα ότι και αν σκεφτεί το μυαλό σας.Το πιο ολοκληρωμένο στην αγορά.Τα άλλα Samsung και iphone κτλ είναι να είχαμε να λέγαμε.

• GIANNIS_PLIAKOS7109

Ποιο είναι το μοντέλο;;;

• liverpool69

Ποιο είναι το μοντέλο της Sony βρε;

• Ανανίας Ανανιάδης

Μόνο η Sony βγάζει τόσο μεγάλη ανάλυση οθόνης, γιατί όλες οι άλλες εταιρίες (αλλά και οι συνειδητοποιημένοι-ενημερωμένοι πελάτες) ξέρουν ότι δεν έχει καμία απολύτως διαφορά στο ανθρώπινο μάτι και απλά καταναλώνει παραπάνω μπαταρία...
      Καλό είναι τα specs, να έχουν και κάποιο νόημα στην πράξη και όχι απλά για να εντυπωσιάζουν.
      Όταν σε μια 4κ τηλεόραση 55 ιντσών και πάνω, ζορίζεσαι να εντοπίσεις διαφορές από το 4k και το 1080p, καταλαβαίνεις εύκολα ότι δεν έχει καμία απολύτως χρησιμότητα το 4k σε οθόνη κινητού.

• MotoRacingTeamHonda

Τώρα προφανώς είσαι εκτός πραγματικότητας ή σε άλλο πλανήτη.Δεν βλέπεις με το μάτι διαφορά ανάμεσα σε 4k οθόνη και μία 1080 megapixel;Τι είπες τώρα ρε συ πραγματικά μας έκαψες τον εγκέφαλο δηλαδή έλεος.

• Spellonite_YT

Σε ένα monitor η αναβάθμιση από 1080p σε 1440p είναι από μόνη της αρκετά μεγάλη και αισθητή, αν τώρα εσύ δεν μπορείς να βγάλεις διαφορά απά 1080p και 4K σε 60'' TV, ίσως καμιά επέμβαση καταρράκτη βοηθούσε !

• spyros pant

Γιά να καταλάβεις 4k πρέπει η συσκευή να είναι αμιγώς 4κ όπως και πηγή Blu-ray 4K και απόσταση για 55 άρα 1,5 .ετρα

• One plus nord! Πανέμορφο τέρας! Χώροι επιδόσεις αναβαθμίσεις ότι θες κ οικονομικό στην κατηγορία του. Δεν χάνει την αξία του. Εγώ ένα που αγόρασα το 20 στα 360 τώρα έχει 450. Τα καινούργια ξεκινούν από 260 από όσο είδα.

• Panagiotis_Dafnomilis

Άμα χρειαστείς ανταλλακτικά θα βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστη έκπληξη

• kostaskostas61

Τί νά πω; οι σιχαμερές εκατοντάδες αναβαθμίσεις κατάντησαν πρέζα στον άνθρωπο. Να παρακαλάει να τον παρακολουθούν για να τού στέλνουν τίς διαφημίσεις τους και να τίς πληρώνει και από πάνω,,,,,, γιατί αυτό κάνουν οι δήθεν αναβαθμίσεις. Κινητά ρουφιάνοι ,,, και το Xiaomi.

• tse0123

Για τις διαφημίσεις να συμφωνήσω, είναι ενοχλητικές για όλους, για την παρακολούθηση πιστεύεις ότι νοιάζει κανέναν στην Κίνα που είσαι και τι κάνεις στην άλλη άκρη του κόσμου;
      Όσον αφορά τα updates, οι αναβαθμίσεις ασφαλείας είναι πολύ χρήσιμες για το λειτουργικό γιατί εμποδίζουν βλαβερό κώδικα πιθανόν να τρέξει στη συσκευή σου (malware).
      Και επειδη και τα malware εξελίσσονται βγαίνουν συνέχεια ενημερώσεις ασφαλείας, δεν είναι εξ επίτηδες ούτε χωρίς λόγο.

• kostaskostas61

Έτσι νομίζεις εσύ, όπως και οι μάζες. Τα malware πού λες, είναι ότι και ό govid ,σε μπόλιασαν και νόμιζες ότι θά γίνεις αθάνατος. Όσο για τους Κινέζους, και βέβαια τους νοιάζει τί κάνεις γιατί ξέρουν τίς αδυναμίες σου και στα παίρνουν με τίς ευλογίες σου.

• το καλυτερο κινητο μεχρι το Πασχα του 2024.΄??? μέχρι 350 €

• Μακράν το Samsung a34.

• Δωσε λιγα χρηματα παραπανω και παρε ONE PLUS NORD 3
    ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και με αξιοπιστια...!!!
    πολυ καλο κινητο δν κολλαει,πολυ ωραια οθονη φωτεινη κατω στον ηλιο,τελεια καμερα στα 380 δεν θα βρεις παλι καλυτερο

• Moto g54

• giannis_pap7227

Redmi 13c κίνητραςκαι στα 150 ευρώ .φωτογραφία αστέρι κομτραεε το a34 Samsung άνετα και αφήστε τις αηδιες για τους mediarek έχετε δοκιμάσει κινητό με τον dimesity 920...θα πάθετε πλάκα .και ούτε μπαταρία χαλναε .βλακείες γράφετε .με helio g86 σε xiaomi και realme 5g και ήταν και γρήγορα και έβγαζε μέρα άνετα .και πουλάνε τα σαμσουνγκ με σναπντρακον 100 ευρώ και 150 ευρώ παραπάνω για τα ίδια πράγματα .το είδα στο a32 με το α52....αστείες διαφορές και 180 ευρώ επάνω το α52....

• Τιμές Αυγούστου 2024 Redmi note 13 Pro 5G 8GB / 256
    POCO X6 PRO 8GB/256 GB Αν θέλεις πολύ καλή camera, τότε το Redmi note 13 pro είναι για εσένα, αν θες επιδόσεις, το X6 PRO είναι το ιδανικό μέχρι 300€.
    Αν θες ασύρματη φόρτιση, και καλή μπαταρία, honor magic 6 lite στα 285€ :D

• Εγώ θα πρότεινα ένα Refurbished iPhone 11. Έχει εδώ στο Skroutz με λιγότερο από 300€. Και αν δεις την διαφορά τιμής με ένα ολοκαίνουργιο iPhone 11 και ένα Refurbished είναι τεράστια. Εντάξει, στα Refurbished η μπαταρία δεν είναι καινούργια (85%+ υγεία), αλλά αξίζει. Τώρα είναι η πρότασή μου αυτή.

• katerina_sotiropoulou

Γιατί συγκεκριμένα το 11 κ όχι πχ το 12 ? Θεωρείται είναι καλύτερο ή από άποψη τιμής?

• Poco x5 pro

• One plus nord 2t στα 330

• Για το 24' πλέον, περίπου ως τα 300-330 Samsung A55/A54 ακόμα και second hand αξίζει full, nord 3, motorola edge 40 ή 50 fusion και poco F6 για όποιον παλεύει το λειτουργικό της Xiaomi και δεν είναι επιρρεπής στα ψυχοφάρμακα
    Δυστυχώς, η Huawei που ήταν επίσης κορυφή στην mid range κατηγορία με δυνατά κινητά, μάλλον μετά το ban έριξε λευκή πετσέτα..

• poco x6 pro to kalytero

• Αυτή τη στιγμή, θεωρώ πως είναι το Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G που είναι στα 300€ ακριβώς

• Το καλύτερο κατά την γνώμη μου Realme 11 Pro. Το πρότεινα και σε έναν φίλο μου είναι πλήρης ικανοποιημένος , το έχει μερικούς μήνες https://www.skroutz.gr/s/42939119/Realme-11-Pro-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Astral-Black.html
    Αν θέλετε να το δείτε αναλυτικά https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-realme-11-pro

• VIVO Y36.....180 €

• file m einai poli kale to xiaomi 12 lite gamaei sthn korolexia

• KwstasTzo

το εχω κι εγω αλλα γτπ η μπαταρια, παρολα αυτα πολυ πενα κινητο

• iPhone xr

• Έχω το Samsung M12 ... αξίζει να πάρω το M33? Έχει παρόμοιες επιδόσεις ή δεν αξίζει;

• ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ Xiaomi Redmi 12 TURBO ? Γιατί δεν μπορώ να το βρω ! Όταν βάζω το συγκεκριμένο μοντέλο μου βγαίνει το Pro και όχι το Turbo

• ..

• ναι

• The TD777 APK includes live chat features, so you can interact with support or other players while enjoying your favorite games. https://td777apk.pk/

• If you're looking for the best mobile phone up to €300, you’ll find some great mid-range options with solid performance, battery life, and display quality — perfect for gaming and everyday use. Especially if you're into mobile gaming and searching for the best truck simulator for Android, a phone in this range can handle it smoothly. Look for devices with at least 6GB RAM and a good GPU to fully enjoy immersive driving simulations without lag. Have you considered what games you'll be playing most on it?

• samsung a35 galaxy

• a35 samsung galaxy

• Redmi 10C ότι καλύτερο bro

• Ναι και αξίζει πολύ τα λεφτά του

• ειναι σιγουρα το motorola edge 40 neo

• Iphone 11 palio alla kalo to pira otan kikloforise kai akoma kai tora ine pio grigoro apo kainourio montelo samsung

• Poco X6 Pro 256

• poco x6 12gb ram με snapdragon 7s gen2 και 256 rom για 270-290 ειναι πολυ ανταξει

• Iphone 12 pro μεταχειρισμένο

• TCL 50 PRO NXTPAPER 5G (8GB/512GB) | Nothing CMF Phone 1 | Samsung A35
    09/2024

• ine to Poco f6 to aklitero kinito gia ta lefta

• 13 apple

• Μπορω να γραψω με e pen σε xiaomi fold 4 ξερει κανεις να μου πει μην αγορασω το e pen τσαμπα

• THANASIS9588

Από κινέζικο μπορεί να βρεις κάτι καλό αλά μπορεί να χαλάσει σε 2 μερες

• Πολλά ζητάς φίλε με 300 εκατοσταρικο ότι πληρώνεις παίρνεις

• jimakos_s

Με 300€ μπορείς να βρεις πάρα πολλά δυνατά κινητά.

• Xiaomi 13 pro

• iPhone 15

• Ρε μην πετάτε κοτσανες άμα δεν ξέρετε,πριν όντως οι μεντιατεκ δεν ήταν καλοί αλλά σήμερα είναι πάρα πολλοί καλοί!!!

• Το POCO X6 Dual 5G, αξίζει;

• jimakos_s

Το poco X6 pro αξίζει όχι το σκέτο

• Vivo y22s

• Κοίτα μπορείς να αγοράσεις και ένα κινητό oneplus north c3 lite που έχει 8gb ram 128 χώρο και είναι περίπου στα 200€ ή 150€

• SONY εγγύηση

• Redmi Note 12 Pro

• Αναμεσα σε Xiaomi Redmi Note 13 και Samsung Galaxy A54 ποιο απο τα δυο βγαζει καλυτερο βιντεο και φωτογραφιες ?

• Xiaomi Redmi Note 12 Pro δεν θα βρεις καλυτερο σε τετοια τιμη

• skoraris

εγώ είμαι πολύ απογοητευμένος. Εξαιρετικά αργό, κολλάει το viber διαρκώς, χάνει διαρκώς την αναγνωριση κλίσης, πλέον ξεφορτίζει πολύ γρήγορα. Μετά το 7αρι που ήταν αστέρι αυτό είναι σκέτη απογοήτευση και νεύρα. Με κούρασε υπερβολικά

• Το καλύτερο κινητό έως 100€?

• Poco x5 pro 5g dual sim

• Poco 5G 6ram. 205euro

• Εγώ θέλω για gaming

• jimakos_s

Poco X6 pro και όχι μόνο gaming αλλά και τέλεια κάμερα

• Xiaomi Poco x5 5G proτιμη εκπτώσεις ή black Friday

• 256

• κάτι καλό σε xiaomi από 150-180 max?

• Εγώ έχω βρει το Xiaomi redmi 12C NFC Dual SIM έχει 50mp κάμερα και χώρο ram 4GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB και για τη τιμη του 110€ είναι παρα πόλη καλό

• xiaomi redni note 12 pro 5g

• Αν γνωρίζει κάποιος πως γίνεται να αγοράσω το Xiaomi mix fold 3 και αν υπάρχει περιπτωση μετατροπής για χρήση στην ευρωπαϊκή αγορά. Γενικά ενδιαφέρομαι για foldable smartphones. Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή.

• Steve_Dimitriou

Το μονο foldable που αξιζει ειναι OnePlus Open. Τα πιο πολλα βγαζουν 'τσακιση' στη μεση μετα απο λιγο κι ειναι στα παντα σχεδον χειροτερα απο το Open

• Td777_App

The TD777 APK allows advanced users to manage updates manually and install the app on multiple devices. https://td777apps.com/